yok ule sana parlement orda senin gibi parlağı görürler sonra başımıza iş açılır mazallah :D:hahaha:
Printable View
Stand'a araba girmicek gibi bir söylenti war ne kadar doğru acaba? araçlarımızı tribün önüne çekemicekmyiiz
stand lar firmakara kiraya verildi.her isteyen eskisi gibi 20tl verip içeri giremicek.araçlar sadece otoparka parkedilebilcek.araç girişi stad tarafındaki kapıdan olacak ve direk otopark alanına yönlendirilecektir.Yarış aracları ego kapısından giriş yapacaklar.birazdan krokiyi ekler detaylı anlatırım.formlarda yollanmış olması lazım haber vericem
Mustafa abi yine tecrübesini konuşturdu Ankara'ya aldı yarışı. umarım herşey planladığı gibi güzel olur,
http://www.boos.org.tr/
katılım formu sabaha eklenmiş olur sanırım Kenan kardeşimizle iletişme geçebilir merak edenler.
katılım formu eklenmiş
ben açamıyorum siteyi
formu biri buraya koyabilir mi?
Ufak bir problem var, az sabır birazdan geliyor form, buraya eklerim
https://docs.google.com/leaf?id=0B76...thkey=CNnexOYK
Download linkine tıklar kaydederseniz iyi olur, Döküman 2007 office olduğu için birçok kişide açılmayacağını düşünerek normal word e çevirdim, bir problem olursa bildirin.
Sen bana mail at tosunum ben yaşlandım burdan beceremedim :D
editt
sitedeki düzelmiş....
sitedeki düzelcek demiştim brutal boşuna stres yapmışsın :D
arkadaşlar katılmayı düşünenler formlarını hemen yollasın lütfen, kaliteli bi org.istiyorsanız lütfen hemen yollayın güzel bir gün geçirelim
brutall bizim grup 14.500 he :D
inşallah gelecem bir problem olmazsa
arkadaşlar yönetmeliğe dikkat edin kurallar uygulanacak.tulum kask isteniyor.yangın tüplerinize ve emniyet kemerlerinize dikkat edin.akünüzü sabitleyin mutlaka.
en büyük haberde alana bize özel asfalt dökülebilir, süre konusununda üstünde duruluyor. yeni asfalt olursa gerçek süreler bizi bekliyor.perşembe yada cuma pistte turbo busa nın süresini görücez paylaşırız :D
Tulum tamamda kask sıkıntılı :)
Asfalt dökülürse son güne kalmasın yolunur gider :)
sınır 1-2-3 de normal düz bir tulum olabiir ama 4-5-6 da en az 1 kere homologe olmuş tulum gerekiyor.
Asfalt olayı son dakikaya kalmıyacak die bekliyoruz bakalım..
Görev almak için sabırla beklıorum:d
Form'u mail attım hadi hayırlısı :)