Bu pist otogara ne kadar uzakta?
weya toplu tasıma araclarından bırı pıste goturuyor mu?
otogar dedın aştı ise onunden konya yolundan mıgros ankamal dolmusuna bın tam hıpodrumun onunde ınersın
et giren yere dert girmez.
otogarın önünden karşıya geçip dolmuşa biniyorsun, şöföre söylüyorsun eski hipodruma gidicem oda yaklaşık 500-600 m yakınında sağa dönüyo. sen inip köprüden dümdüz yürüyosun. sağında kalıyor.
gerçi doğru, ankamall dolmuşu direk önünden geçiyo hiç yürümene gerek kalmaz, bende kendi evimden giden dolmuşu düşündüm.
ahmet bu mahalli drag, konyada ve manisada yapılanlar gibi bundada kıyafet olarak sadece kask mecburi olmalı şimdi biz kalkıp büyük paralarla homogole edilmiş tulummu alalım, bu konuda mustafa göçer ile konuş istersen, gerekirse bende arayacağım kendisini, bu konu herkesin canını sıkıyor. heryerde tulum zorunlu değilken burda neden böyle diyorlar.
GARDIYAN;
Cumartesi günü memlekete gidicem Giresun'a...ama Ankara'yada sapıcam 1-2 kalıcam...orda olmaya çalışıcam İnşallah yolu bulursam tabi...![]()
Ayhan abim bu alınan bir karar.mahalli otodrag talimatlarında yayınlanmış.bu klüp uygulamak istiyor, diğerleri uygulamazmış o onların tercihi.ben dilekleri iletiyorum ancak karar verecek olan Mustafa Göçer'dir.Örneğin bazı garajlardan katılım ücreti alınmaması talebine kesin karşı çıkıyorlar, buna bende dahil herkes katılım ödeyecek.
Saygılar
RACE WERKS
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
otogardan cok yakın inip yolun karşısına geçip dolmuşa binerseniz yada taksiye 5dk bile sürmeden hipodromun onunde inersiniz
Stock
Kask ve tulumun yanısıra 2kg yangın tüpü de zorunlu olması lazım
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Bu arada face deki grupta hala birsuru yanci tayfa iceri girip show yapcaklarini zannediyo..birisi iceri arac alinmayacagini yazarsa iyi olur onlarda bosuna umutlanmis olmazlar hem![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)