süper ordan alırım o zaman ben :)
Printable View
seninki homologe mu kanka :D
arkadaşlar kendi memleketimde bu güne kadar hir bir yarışı kaçırdıgımı hatırlamıyorum
ama buradan BU YARIŞA SWAP CENTER OLARAK KATILMAYACAGIMIZI ALANEN BİLDİRİRİM
SİZE İYİ SEYİRLER KATILAN ARKADAŞLARA BAŞARILAR
KENDİ MEMLEKETİMDE SAYGI SEVGİ GÖREMİYORSAM KONYA ,İZMİR ,KASTAMONU VE DİGER YERLERDE KATILACAGIM.
MSky sız ankara olur mu ismail abi????
Oldu kuzum yapacak bişey yok katılan arkadaşlara başarılar
hayırdır abi noldu
bana eccuk kıç kısmından büyük geliyordu sana tam olur ahuahauha :D:D istediğin zaman alabilirsin akşam vakti, bende gelicem ama ne olur olmaz sen önceden al derim..
homo değil benimki kanka has erkek, gökmen abinin hediyesidir oda zehirli portakal döneminde giyiyordu, 07-08 döneminde ulusala katılmak için hediye vermişti ama motoru kırmıştım o sene kaçırdıgım için nasip olmadı o günden beri tulum giymek:(
yaw bu ne ismail abi gerçi böyle sinirlendiğine göre vardır bişey ama swap center ekibi olmadan heyecanda olmaz ;)
haklısın mustu kardeşim sinirlenmemmize sebep olacak şey ciddi bir konu ..saygı konusu!!!millet bu işten elini ayağını çekmişken ve hiçbir org..için arkaları yemezken swap center ekibi olarak bu işi yürütmeye çalıştık.hepimiz otomobile ve özellikle drag yarışlarına gönül wermiş insanlarız..bizim derdimiz burda kendimizi kanıtlamak değil.gerek drag gerekse rollarda kendimizi kanıtladık..burda derdimiz bu sporu eski günlerdeki gözönüne çıkarmak ve bu işi tekrar hareketlendirmek...bizleri son güne kadar destekleyen bazı arkadaşlar son hafta gelince ben karışmıorum derlerse isoda sinirlenir tabiiki...umarım hepiniz için güzel bir yarış olur..bizler swap center olarak rollarda dewam ederiz cumartesi pazar:icon_tup:
kardeşim okadar da önemli degil boşver konuyu saptırıp ankara dragını mafetmiyelim
biz msupra,msky,mzsky,ruf,naskar,supra,bybi nova,audis4,skyline r33 ve r32, skoda bu araçlar bu yarışta yok:soru::eek:
oz erkek sen yarın gel pazara on numara rol ayarladım harika olacak
ben gordiyle 0-400 istiorum ama :)
Senin arac bitti mi abi yaw girecek miydin sende ?