ewet bitti sayılır ayar kaldı sadece.audi competition 4çeker olarak yarışacaktık
Printable View
ewet bitti sayılır ayar kaldı sadece.audi competition 4çeker olarak yarışacaktık
şu kurallar kıyafetler falan işi bozdu keşke olmasaydı.
istanbuldan kimler gidicek ?
kimde boş yer var vs. ?
Kadir haklı..
Ne organizasyonla uğraşan , nede yarışmacı arkadaşların şevkini ,hevesini kırmamak, emeklerine saygı göstermek gerekir.
Ortak bir nokta bulup anlaşılmalı ...
Kusura bakmayın özür diliyoruz inşallah başka sefere
İsmaili Kim üzdüyse özür dilesin olcak şey değil,
valla tabiki herkes kadar çok isterim swap center ekibinin bu yarışta olmasını ama 2 tarafın anlaşamadığı bir sebep var ve bu sebebi bilmeden yorum yapmakta bize düşmez ;)
ismail gibi bu işe gonul veren insanlar dragların heycanı nesesi hatta aksiyonu bence ne olursa olsun bu yarısta olması gereken ınsanlar azda olsa hatırları sayılmalı nazları çekilmelı bence bu benım gorusum
formu mail attık ama geri dönüş olmadı
fax mı çekmemiz lazım?
swap center yarışa katılıyor merak edenler için yazıorum. ismail gelince kendide yazar.
arkadaşlar ben bu organizsyonun yapılması için en çok uğraşan ve yönlendiren oldum.ancak yarışmacı olmam sebebi ile eşitlik ilkesi gereği org. içerisinde değilim.bende herkes gibi yarışa katılacağım.
bunu ayrıca belitmek isterim klübün en çok takıntılı olduğu noktadır kimsenin aklına birşey gelmesin. bu benim yarışım deil BOOS un yarışıdır. :icon_tup:
bir diğer haber bu bir şampiyona olarak ilan edildi pek kimse dikkat etmedi.bundan sonraki 2 ayak ankara'da olacak eylül ayında ve 3 yarış sonunda her grupdan birer şampiyon çıkacak.bir şampiyonlar gecesinden herkes kupasını alacak.