Emin ol buranın 40 derecesini bi konya çöl yarışlarında yaşarsın birde Ankarada kimse tedbiri elden bırakmasın ankaranın yavan sıcağı fena olur.
Printable View
baya bi araba katılacak gibi duruyor o ustu kapalı alan bu kadar araba icin yeterli olurmu acaba?
swapcenter ekibi yarışı katılımıyor du enson hala öylemi bilgisi olan varmı
görev alacak arkadaşlar bu iş çocuk oyunu değil yarışın direktörü sizi direk aramış ümit die bi arkdaş ümit die biri diorsunuz. derhal düzeltin mesajlarınızı...
http://www.tosfed.org.tr/
Federasyon yarışımıza ana sayfasında yer verrmiştir.
Arkadaşlar çok üzülerek belirtmeliyim ki yarışa gelemiyoruz.. Gemilerin kalkış tarihindeki değişikler (grev nedenyle) .. arabaların gelişi ctesi ne uzamıştı.. dolayısı ile yetişemeyeceğimiz için gelemedik.. Ki bu olaydan 3-4 saat sonra hepimizin yakını olan bir
arkadaşın ani ölüm haberiyle sarsıldık..
Organizatör arkdaşlardan ..özellikle ahmet abi den özür dileyerek .güzel bir yarış olmasıni dilerim.. Bir dahaki sefere önceden hazırlanıp daha fazla araç ile orda olmak istiyoruz.
bişeyler benm için ters gidio ama inatla devam, gece ayarda nos backfire yaptı gaz kelebeği zarar gördü 2 turbo hortumu yarıldı. sabah da o.çocuu bi kamyoncu yüzünden ölüyodum :( günlk arabamla işe giderken çamurlukdan vurdu savruldum ve göbekden daldı berbattı her anını hatırlıorum.çok şükür verilmiş sadakamız varmış bana bişey olmadı ama mazda baya kötü durumda.herşeye rağmen devam çok güzel bir pazar bizi beklior. herkese başarılar. izleyicilere iyi eğlenceler
arkadaşlar ilk 3 e kupa 4-5-6 yada madalya verilecektir.hazırlıklar bu şekilde.yarın sabah alan komple yıkanıyor ve sistem kurulmaya başlıyor.
gelmeyi çok istedik fakat işlerimizi ayarlıyamadık..özellikle yarışmacılar mutlaka şapka alsınlar yanlarına kuru sıcak fena çarpar..emeği geçenleri tebrik eder yarışmacılara başarılar dilerim.
Geçmiş olsun ahmet abi.