Herşey bir yana Mustafa GÖÇER hakikaten tebrikleri haketti ..Elinden geleni yaptı bence ..Gürselden öğrendim abisi vefat ettiği halde geldi ilgilendi kupaları verdi vs.
Emeği geçen herkese teşekkürler..
Printable View
Herşey bir yana Mustafa GÖÇER hakikaten tebrikleri haketti ..Elinden geleni yaptı bence ..Gürselden öğrendim abisi vefat ettiği halde geldi ilgilendi kupaları verdi vs.
Emeği geçen herkese teşekkürler..
cidden eleştiri yapmak kolay oluyormuş, yaklaşık 50 derece sıcakta görünmeyen kısımda yaşanan kargaşayı görseniz bu kadar kolay yıkıcı eleştiri yapamazdınız. bence bu kadar ağır yorumlar yapanlar bir dahaki yarışta görevli olsunlar ve o atmosferde bulunsunlar :icon_tup:
dj ve sunum yapıcak arkadaşlar da vardı ama sanırım sistemde bi sorun yaşandı
ya arkadaşlar kimse eleştiri yapmıyor bizler seyirciyiz gördüğümüz org dışı yada eksiklikleri yine seyirciyle yani burada forumu paylaşan kişilerle paylaşıyoruz, bu işlerin nasıl olduğu yada olacağı konusunda bilgisi olanlar zaten bu tür org içinde olan kişiler kendinlerini tebrik ediyorum ancak açıklamaları yeterli bulmuyorum, sponsor olan stand alanlar arasında efendi gibi ürününü sergileyen varken neden diğerlerinin yaptıkları abartılı gösterilere engel olunmadı bi dünya güvenlik vardı ortalıkta gezdi ama standlara gelip arkadaşım yaptıklarınız güvenli değil "lütfen" demeliydi, açıklamak zorunda değilim ama yine de "kafam güzel değil, herşeyi hatırlıyorum", son olarak herkese teşekkür ederim organizasyon için. saygılar,
serkan
bu yarısı yurtdısındaki gibi sıcak gunlerde aksam baslasa gece devam etse nasıl olur araclarda daha az etkilenmıs olur hem...
Serkan hocam biraz empati... Güvenlikler piste adam girmesini engellediler. Eskiden pistte karşıdan karşıya geçen Öküzler evet bildiğin ÖKÜZ'ler vardı, bu sene oldu mu? Bu güvenlikler gidip kapalı parkta lastik yakan adamları mı uyarmalıydı yoksa pistin güvenliğini mi sağlamalıydı?
Bu yarışa hakkaten işi bilenlerin görevli olarak katılmasıda iyi bir düşünceydi,
Özellikle tanıdıklardan Hasan Başkara,Bestsi Halil,Vtspower Ahmet,Gürsel,tarantino mehmet,bladerk Erkut,gibi arkadaşlarımızında desteği sağlamdı...
haklısın ama inan çok daha iyisini hakediyorsunuz, bence bir sonraki sefere daha ciddi sponsorlar olsa hem maddi hem manevi anlamda daha güzel olur, sanırım biz tecrübeyle öğrenen bir milletiz :) yapılanlara saygı duyuyorum, bir sonraki etkinlikte gönüllü olmayı kabul ediyorum ....
dereceye girenleri tebrik ederim..yorumlardan anladığım kadarıyla bazı olumsuzluklar yaşanmış eminimki bir sonraki yarışta bunlarda yaşanmaz..tarihinin en sıcak gününü yaşayan ankara da bu yarışmanın yapılmasını sağlayanları emeği geçenleri tebrik ederim kolay değil.
Arkadaşlar bakın kadir yukarıda özetlemiş bazı arkadaşları, ki bu kişiler sadece gönüllülerin sadece 10/1'i değil.
Bu yarış için buradan duyuru yapıldı "Gönüllü olmak isteyenler mail atsın" denildi, bizler maillerimizi attık veya telefonumuzu ettik.
Bir sonraki organizasyon eylül ayında olacak. Eğer kısmet olursa tekrar Boos düzenleyecek ve yönetim gene aynı ekipte olacak. Gönüllü olmak isteyen, fikirleri olan, yardım etmek isteyen herkese Boos'un kapılarının açık olacağını düşünüyorum.
Sizler de katılın, nice güzel ve organize yarışlar görelim, hep birlikte bir ekip ruhu içinde başarılar kazanalım, hep birlikte gelişelim...
İzninizle ben yatıyorum, herkese iyi geceler.
Tekrar bugün kalbini kırdığım, terslediğim birileri varsa gözlerin öpüyorum...
Bütün yazılanları tek tek okudum. Herşey iyi hoşta son izlediğim Konya ve Ankara yarışlarındaki gördüğüm; izleyicilikle uzaktan yakından alakası olmayan, Konya da "tel örgüleri" yırtıp padok bölgesine giren, Ankara da "Emniyet Müdürlüğü'nde ŞEHİT POLİSLER için yapılan törene" saygı adına, organizasyon içi görevliler tarafından yapılan onca uyarıya rağmen hala sıfır çizerek cevap veren , Organizasyon bölgesinde sürekli alkol tüketerek ailesi, çoluk çocuğuyla araçları izlemeye gelenlerin dibinde bağıra bağıra küfreden bir toplumun bireyi olduğum için utanıyorum.
Umarım! Bu güzelim spor için heba edilen uykusuz gecelerin, onca maliyetin , sabırın , emeğin karşılığı gelecekte ülkemizde de profesyonelce alınır.
dışarıda sıfır çizenler için içeride duran bi polis aracını onlara doğru göndermiştim o kısma müdahale şansımız yok yetkimiz de yok diye bi süre engel oldular ancak sonra gitmişler yine polis bakındım ama göremedim genelde teknik kontrol padok ve start yakınlarında güneşin alnında görev yaptım hiç de erinmedim elimizden geldiği kadar insanları doğru zamana yetiştirdik yönlendirdik süre sistemi dolayısıyla kalkışlar biraz gecikmeli oldu yoksa güneşte yarışmacı arkadaşları da daha az bekletirdik umarım faydam dokunmuştur dışarıdan nasıl göründü bilmem ama herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı içerde
keşke arabam yeterli hazırlıklara sahip olsaydı bende adam gibi niyetlenseydimde girseydim..o ortamı yaşamak çok hoş olurdu =)
aynen doğru söylüyosun kene gibi dolaşıyolar ortalık şerefsizler orada aile olanlar var sevgilisyle karısıyla gelenler var ama işte şerefsiz anası doğurmuş atmış bunları sokağa zaten her kesici sesinde bile hipodrum nasıl inliyordu vay anasını iyi patlatıyo iyi çatlatıyo ne kadar cabuk gaza gelen bi milletimiz var anlayamadım hala
İstanbula daha yeni döndüm ve şu anda eve girdim. Gittiğime çok pişman oldum. Draglara kosantre bile olamadık. Ankara draglarından çok E30.tc buluşması gibiydi. Egzoz patlatanlar mı dersin, birisine zarar veririm korkusu olmadan hayasızca donut yapanlar mı dersin, burnoutun bokunu çıkaranlar mı dersin.
Organizasyonu hiç beğenmedim. O sıcakta güneşi ailecek yememe değecek hiç bir şey yoktu.
Vallaha burada Ümraniyeye bıdı bıdı ederdik ama Ankara'nın insanı Ümraniyelilerin yanında ilk evre homosapiyens kalıyor. 2TL giriş ücreti vardı bide 2 tane daha güvenlikçi tutup E30 cuların etrafına salabilirlerdi.