msupra yok herhalde ?
seeding turları ılk haberler...olcumler dogru yapılamıyor ancak ılk uc soyle...1 btu 2 eb saxo 3 ruf m3.....
katılım şu anda gayet güzel
msky, mzsyk, btu, ruf, eb saxo, rs6, s3, 2gc8, 2sti, 1 wrx, 10 dan fazla turbo kuş ve e30, 206rc turbo, egvtec vs. vs.
ölçümün yanlış olduguna eminlermi acaba
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Aldigim ikinci el bilgiye gore:
BTU Emin Abi 11.3 seeding, Ismail de sanirim 11lerde bir zaman yapmis, simdi boost aciyor...
hava cok sicak, umarim hicbiri kirim yasamadan yarisi tamamlar...
yarışmacılara başarılar.
şimdi arkadaşla konuştum apaçiler tiribün önünde lastik yakıp arabayı devir kesiciye sokuyorlarmış
Built to fall....
tum gorevlı ve yarısmacı arkadaslara basarılar gelemedık ama orada bulunan arkadaslardan haberlerı alıyoruz kolay gelsın hepınıze...![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
son durum sıcakta beklemekten öldüm kaçtım geldim gene beklenilen satde başlamadı yarış ama önemli deil ankarayı tekrar bu halde görmek gerçekten cok güzel ama ah şu apaçiler diyorum![]()
rekor kalabalık %80 apaçi 40++ sıcak beynime güneş geçti e30 lardan kafam şişti eve geldik adam gibi izleyemedik bile yarışı..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
en son baktığımda kadir abi megane rs le 2 araba elemişti...sonrasını bilmiyorum..tavanı kesik serçe de baya iyi gitti..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Naptı Apaçiler
Bnmde Aldığım bılgıye göre Sıkıntı varmış Yarışlarda. Umarım Çözülür ve Devam eder. Arkadaşlarımda Bol Bol Lastik Sesi Ve Kesici Sesi Duyduk Başka Bişe Yok Dediler![]()
turuncu mu serce?konyadan vtec doqan qeldmı yarısa?
Ya şu aptal apaçi zihniyetteki ankara insanı
Marifetmiş gibi lastik yakmalar pis bir koku hava 40+ üstü sıcaklıkta
Müzik sistemi güm güm olmuyacak deniyordu.
Adam müzik bile açmamış davul sesi gum gum gum
Yarışlar zaten bir kere olsun tam dendiği saatte başlasa.
Sıralama ve yarış arası bomboş meydan ses sistemcilere egzos patlatanlara sıfır çizen e30 lara kaldı
Sıfır çizenimi ararsın, gereksiz egzos patlatanımı marifetmiş gibi durduğu yerde kesiciye sokup aracı ses ile ilgi çekenimi
İşin aslı ankara hipodrumda kuru gürültü vardı kanımca.
Birde buna 40 +üstü sıcaklık eklenince çekilmez hal aldı iyice...
Birde karşı tribünlerin üstü bir branda bile çekilmemişti
Yarışanlarda inşallah umduğu sonuçları almışlardır.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
gruplara gore sonucları nerede gorebiliriz??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)