Ekranın fotosu vardı bende ama senin eklemen daha iyi oldu sağolasın bro iyi yoruldun sende ;)
Bende sabah kayıtlar alınırken baya uğraştım yardım ettim ama bir su bilem vermediler:hahaha:
Printable View
Korhan kategorilere göre 1-2-3'ü ben tutamadım, sadece süre tuttum, benim excel'den çıkartmak mümkün ama inanılmaz derecede yorgunum, yarın toparlayıp koymayı planlıyorum.
En azından yazabildiğim kadarını söyleyeyim :
S1:
1 - İsmail Çam (msky)
2- Emin Sarı (btu sti)
S2
1- Yalçın Topaloğlu (FRK Impreza)
2- İlker Yılmaz (RuF BMW)
3- Ali Ertekin (Impreza Sti)
S3
1- Mehmet Gazihan (Polo TDi)
2- Fuat Keskin (BMW e30)
3- Levent Kölemezli (audi a4)
S4
1- Sezgin Yılmaz (BMW 320)
2-Yusuf Acun (Impreza WRX)
3- Mehmet Ali Özdemir (BMW 325)
S5
1-Baturalp Sağlam (Clio RS)
2- Tuğbay Ak (Peugeot 106)
3- Cem Atakhan Yapan (BMW e30)
S6
1- Kazım Altak (Impreza WRX)
2- Serkan Yıldırım (Tofaş)
3- Kadir Uras (Megane RS)
S7
1- Ahmet Kızılkaya (BMW 3)
2- Ali Kolay (Renault 11)
3- Enver Karakaş (Tofaş 1600)
Ben elimdeki süreler tablosuna bakarak bu sonucu çıkardım fakat EN DOĞRU isimler BOOS tarafından yayınlanır, zaten kupa alanlar da kendilerini biliyorlardır diye düşünüyorum, yanlışım olursa söyleyin yukarıdaki listeyi düzenlerim. Dediğim gibi ben tuttuğum sürelere göre yukarıdaki listeyi çıkardım...
o suredede sıkıntı var 2 ıncı kalkısım ılk kalksıımda onu gectıgım sureden daha ıyıydı guzel kalktım ama bılmıom bı karısıklık oldu orda sonucda ceza alması gerekıyordu bana dıyceklerkı sımdı hala anlamıosun senın yaptın sure onemlı ama adam serı bı sekılde nosa basınca farkı acmaya basladı dogal olarak bırakdım sefki kactı ısın dırek suresıne bakdım neyse dengeyı bozdu
O 12 saniye yapan e30'a kurban olayım ben :) Keşke benim düldül e36 m3 onun kadar yürüse, bebek gibi kabloları dizilmiş motor içi olsa, standart gibi görünüp matkap gibi hızlı olsa :D:D
Vallaha ne yalan söyleyim İlker abinin RuF'a dakikalarca baktım, benim araba için fikirleri kafama yazdım ;)
havanın cok sıcak olmasına rağmen güzel bir gündü :) organizasyonda emeği gecen herkese tesekkürler.. her ne kadar saniyeleri göremesekte güzel yarıs oldu :) bir gün öncesinden bizi evinde ağırlayan metin abiye, hasan kardesime ve tüm bms garaj ekibine tesekkürler :)
güzel gündü Msky gene beni dinlememesi üzerine radyator sorunu yasadı hediye alıcağım sonunda gizli kapaklı takacağım onu :D zaten çok zorlamadıı ama güzeldi sonlara doğru birakmasına ragmen
Emin abi ile tanıştık (BTU) dünya iyisi bir insan muhabbetiçok güzel bir arkadaş
AMA ankarada kesinlikle sıkıntı çokbüyük dewamlı donenlerden ziyade birazda pit alanında insanlara yardım lazım
Bu arada seedinglerden sonra 25 tane yukarıdaki exceldeki listeyi ellerimle bastım, 6 tanesini otobüse astık, gerisini dağıttık. Lütfen kimse süreleri göremedim demesin, 47 derece sıcakta, teneke gibi otobüsün içinde 2 litre ter döktüğüme ve fenalık geçirdiğime yanarım...
Kankacım şimdi sana email diyecem, vanos diyecem, dta 100 ve sport 2000 diyecem, sonrasında bişiyler daha diyecem, sen zaten demek istediğimi anladın... :)
iyisiyle kotusuyle ankarada yarıs özlemi biraz olsun giderildi bence.Msky,btu,ruf,lec rs4 ,imprezalar güne gercekten buyuk keyif kattı.Ankara da bu halk oldukca sıkıntı bitmez yalnız oda bi gercek nerde yaparsanız yapın illaki huzursuzluk cıkaranlar olacaktır.:)
geldim 4 gündür ankaradayım hipodroma gelmeden önce msky iin emme manifoldu patladı daha hala uyumadım yaklaşık 2. gün biticek sabaha kada uğraşıp hallettik geldik sabah 9 dan akşam 8 e kadar ordaydık izin vermediler motorla kalkmamıza
dönen salaklar hariç bence güzeldi evet başlarda kötüydü ama sonrada gayet güzel ve akıcı ilerledi derim
Vizyonu olmayan, bir lastık sesine koşan, sıfır çizerek, lastik yakarak, etrafı dumana bogarak, arabalarını kontrolsuzce kullanarak insanların hayatını tehlıkeye atan kişilerin arasında bir gün geçirdik.
Ta ki bu yapılan işleri, verilen emekleri bir SPOR olarak algılayanların sayısı, yukarda kısaca tasvir ettigim kişilerin sayısını gecmedikçe Ankara'da bu sekılde izleme kalitesinden yoksun organizasyonlar devam edicektir.
Butun araclar gercekten çok güzeldi. Emeği geçen herkese tesekkürler. Kulaklarımızın pası resmen silindi. Gun sonu S1 kategorısı cidden bekledihgimize deydi :)
PS: Mesajım sakın yanlıs anlasılmasın, organizasyonun yapabilecegi hiç birsey yoktu. İzleyici kalitemiz malesef günün seyirini belirledi.
Bu sucakta yarisan, servis veren ve seyreden herkezi tebrik ederim. Bu sicakta bu kadar araba iyi bitirdi bence yarisi. Organizasyon fena degildi ama eksik coktu bir dahakinde mutlaka duzelmeli. Su apaci muhabbetleri mutlaka onlenmeli.
Ismaili tebrik ederim hizliydi bizi gecti:)
Frk yalcin i tebrik ederim kendinden guclu arabalari gecti bir oldu.
Gazihani tebrik ederim arabasi iyi yuruyor.
Organizasyonda emegi gecen butun arkadasdlara ozellikle gonullulere cok tesekkur ederim.
Organizasyon dedigim gibi gozden gecmeli.
Eğer hipodrumun emniyet müdürlüğü tarafında yapılanları diyorsan, orada laf olsun sıfır çizen Her Enayi'nin (enayi diyorum çünkü boşa benzin yakıyor, lastik gidiyor vs.) plakası alındı merak etmeyin. Bizim otobüste bu yarış için gelen polis ekibinin başındaki Emniyet amiri sürekli telsiz ile irtibattaydı ve hepsi için gerekli işlemleri yaptılar.
Kapalı tribün önündeki muhabbete gelince, orada e30 cu da vardı, motorcu da vardı, amerikancı da vardı. Adam parasını vermiş, gelmiş orada stand açmış. Her ne kadar tasvip etmesem de adam kendi standına insan çekmek için atraksiyona giriyor. Şuna emin ol, hondacıda olsaydı, mitsucuda olsaydı, tofaşçı da olsaydı burnout yapardı. İnternete adamlar burnout yapınca vaaaauv , ülkemizin insanı yapınca (standlardan bahsediyorum) yuuuh. Yapmayın artık bunu da.
Bu adamlardan stand için para alınıyor, siz daha iyilerini yapabiliyorsanız, aynı verilen paralara daha snob arabalar getirecekseniz buyrun getirin. Sonrasında neden Ankara'da drag yapılmıyor demeyin. Bugün neredeyse 200 tane Özel güvenlik vardı, alanın kirası vardı. Ayrıca sırf yarışmacılar ve teknik ekip susuz kalmasın diye 5000 şişe suyu Mustafa Göçer frigorifik kamyon alıp içine koydurup getirdi. Bu işler bedavaya, sadece drag'a katılan araçların verdiği para ile olmuyor arkadaşlar.
Eleştiri yapmadan önce biraz da aynanın diğer tarafından bakmak gerek. Bende sizler gibi hep eleştiren yani hizmet alan tarafta oldum, bu sefer aynanın diğer yüzünden bakmak için görev aldım, ve inanın sizin taraftan göründüğü gibi değil bu organizasyonu yapmak. Ben buna emin oldum.
Serence'ye de katılıyorum, izleyici kalitesi belli bir seviyede olunca, o izleyiciye hitap eden dükkanların (dükkan derken kapalı önü standları söylüyorum) da seviyesi belli bir düzeyde kalıyor.
Burası ANGARA demek geçiyo içimden. :) Neyse kimsenin canına bişiy olmadan atlatıldı o önemli olan. içeride polisinde olması lazım aslında bu tür şeyleri engellemek için yarış dışındaki bütün olan durumlarda müdahele etmeli. :)
org. bir tek eksik vardır bence kimlerin yarıştıgını söleyen bi konuşmacı ve sürelerin sölenmemesi. onun haricinde akıcı bi şekilde ilerledi yarış tebrik ederiz bu zevki yaşattıgınız için.
yarışa katılan herkezede güzel vakit geçirttikleri için teşekkürm ederim. ama btu ile msky bizi resmen bitirdi :D