Ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası. Yorgunluğum hat safadaydı ama kesinlikle 2 gündür uyumuyor olmamdan değil kapalı tribündeki bile o sıcaktan ve altımızdaki bir sürü apaçi sürüsünden inanılmaz yoruldum. Egzoz patlatma çabaları, bir de nasılsa meksika dalgası şekilden oluyordu, biri patlattı mı en baştan en sona herkes tek tek patlatıyordu. Biri lastik mi yaktı komple dumana boğulduk. Subaru kulaklarımı çok acıttı, hala yarım yamalak duyuyorum. Yarışan arabaların sesini duymak için savaş veriyordum resmen. Doğru düzgün duyabildiklerim turbo saxo, msky, spoon vtec ve typer dıara sıra dayanamayıp insem de kafayı yiyordum sıcaktan geri dönüyordum tribüne..
Biz gece 1 de yola çıkıp saat 7 gibi pistteydik. En başta sağ köşedeki 2 tane 01 plakalı araç bizlere aitti, 15 kişi kadar geldik,diğer otomobil bir gece önceden gelmişti zaten. Biz geldiğimizde sadece 1-2 görevli ve e36 coupe vardı. arkasından turbo saxo geldi, "fatii" nickli abim geldi onunla tanıştık. sonra batu rx'i gördüm, biraz meşgul görünüyor diye rahatsız etmek istemedim, "gurcell" nickli Gürsel abiyi gördüm tabi çok yoğun çalışıyordu, daha sonra "chiefkadir" nickli Kadir abiyi gördüm türkiye,turkey vs. yazan güzel bir tshirt giyiyordu, biz o sırada tam yanında arabanın kaputuna koyduğumuz simit,ayranları tüketmekle meşgüldükOnun dışında "MeRtCaN" nickli Mert abiyi gördüm zaten 1 gece önce Kamer abi arabasını falan sürmüş çok beğenmişti
Onun dışında stlegal cem abiyi gördüm işte bilinen isimler özgün abi ismail abi vs. vs.
hepsiyle tek tek tanışmak isterdim ama o kadar yoğundu ki insanlar bir dahakine daha sakin ortamda tanışırım dedim. Belkigörenler olmuştur mavi kareli gömlek koyu yeşil bir şort giyiyordum. saçlarım kıvırcık daha sonra sıcak olunca mavi bir şapka taktım. Görenler olduysa selamlar
Serencebey'i görmeyi çok istedim ama o sıcakta ne arabasını bulmaya gücüm kalmıştı ne de kendisini..
Yarışa dönecek olursak nasıl işlediğini bilmiyorum ama biraz geç vakte kaldığını düşünüyorum, kontrolden geçen otomobil seeding ini yapabilir ve zamandan kazanılabilirdi. Tabi o an tüm sistemler hazır mıydı bilemeyeceğim. Yarışı kapalı olmasını umduğum açık tribünden izlemek en büyük hayalimdi, yakından duymak sesleri, otomobillerin tepkilerini görmek vs. ama o sıcakta kapalı tribünde resmen baygınlık geldi, en azından bu hissi diğer tribünde yaşasaydım daha mutlu olurdum, bi ara uyuyakaldım hatta yorgunuk ve sıcaktanSon çektiğim videolarda pek araçlara odaklanabildiğim söylenemez
Güvenlik görevlileri kendinden geçmiş o apaçi sürüsünü en azından paddock ve yarış alanından uzak tuttular tebrik ediyorum. Herkes elinden geleni yapıyordu paddock alanında ve bu yüzden belki de en azından yarış alanında herşey düzgün gitti, teşekkür ederim bunun için.
Pist dışına gelirsek, bilindik şeyler.. E36,E30,106GTI görmek istemiyorum bundan sonra, imprezadan bile tiksindim. Apaçiliğin bu kadarı, kimse yarış izlemeye gelmemişti neredeyse onların içinde. biri lastik yakıyor 48392048302 kişi bir anda oraya koşuyor, biri egzoz patlatıyor hurraa hepsi oraya. Ulan ne bu ya koyun gibi bir oraya bir buraya, adamlar yüzünden zaten zar zor görüyoruz pisti,üstüne seslerini zar zor duydum ki en büyük zevkim bu olacaktı..
Dereceye giren herkesi tebrik ediyorum, eg ve ep3 için üzüldüm biraz açıkçası, karşılarındaki sürücüler de çok iyiydi ama nedenini bilmiyorum uzaktan gördüğüm kadarıyla eg vitesleri çok iyi atıyordu ama kaldıramadı bir türlü ( slickten olabilir) ep3 de çok güzel kaldırdı ama 2 ye geçmiyordu falan. yine de seslerini duymak hoştu
Yapımda emeği geçen herkese teşekkürler, biraz uzun yazdım ama izlenimlerimi belirtmek istedim![]()