ruf cok cok basarılı rakıbının ıyı olmasıda ovunc kaynagı yakındınız 400 te
Printable View
vites atarken olayı yaşıyosun arkadaşlar izlerken hepsi birden bana bakıp güldüler :D aynı stilde atıyoruz vitesi :D izmirde istedigin süreler cıkar inşallah ;) eylülde ankarada tekrarlanacak yarışta yine katılımcı olursan rakip olmak dilegiyle :) o ses eşliginde yarışmak gerçekten cok keyifli olur :)
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler, uzun uzun yazmaya gerek yok aslında, APACHI bmw kullanıcıları ve yanlarındaki kezbanlar hariç herşey çok güzeldi, emeği geçen ve o sıcakta koşturan herkese teşekkürler...
bide benim short shift biraz yan sanayi gevşek duruyo işgüzarlık yapıp değiştirmedik şimdi izmir için eksikleri gidericez İnşallah daha iyi olucak.vites atarken harbiden kendimden geçiyorum benim kanka hep kızıyo geç vites atıyosun diye ona inat bu sefer sağlam attım :D ankarada eylül ayında yine olucakmış sanırım olursa kesin ordayım tanışırız yarışırız İnşallah :D
Sabah ilk geldiğinizde lastiklerinizi değiştirirken çaktırmadan yanınıza gelmiştik biz de :D sırf aracınızın sesini daha iyi duyabilmek ve aracınızı görebilmek için kapalı tribünde ayağa kalkıyordum dou abi otur lan göremiyoruz diye sövse de :D çok hoşuma gitti keşke daha iyi dereceler yapabilseydiniz de o güzel sesin de hakkı kazanmak olsaydı. maşallah aracınıza izmirde başarılar ;)
sarı eg tam bir şaheserdi gözümde...çok şıktı..ses ve vites atışları bnmde dikkatimi çekti;) maşallah sizede aracınızada..daha iyi derecelerinizi bekliyoruz :)
ben değildim bizim önerle metin usta uyumuşlar bizde yemeğe gitmiştik :D
inşallah görüşürüz ozaman..
valla dediğim gibi tamamen geç kalkmamdan dolayı yani kendi hatamdan kaybettik ama sağlık olsun arabanın o sıcağa rağmen ciğerli yürüyüşü mutlu etti..izmirde iddalıyız kısmetse... :D
çok saol kardeşim..inşallah daha iyi olucak
Pazar günü tam gün pistteydim. Bir ara otobüse geldim, o sıcakta süper bir iş çıkaran Yarış Komiserleri, Direktör, Neticeler Sorumlusu başta olmak üzere herkes elinden geleni yaptı. Yarışan ve dereceye giren herkese tebrikler...
19 Mayıs kapısından içeriye girdikten sonra piste gelene kadar düzenleme ve güvenlikler çok güzel konumlandırılmıştı. Padok çadırı ve pistteki beton bariyerler kimbilir ne zorluklarla geldi oraya... Sağ taraftaki beton bariyerler yaklaşık 250. metrede bitiyordu burda problem yok fakat bu metreden sonra sağdaki çim alanda oturanlar vardı. Finish hakemlerinin herhangi bir koruması yoktu. Antalya yaşadığımız üzücü kaza 350. metrede olmuştu :( Genel olarak pistin güvenliği iyiydi, 3 ambulans (bu sayı drag yarışlarında bir ilk), çekici, itfaiye yarış sonuna kadar hazır beklediler.
Büyük tribün önündeki gereksiz şovlar 100 değil 300 güvenlik olsa yine de engellenemezdi...Zihniyet belli çünkü...Güvenliğin asıl amacı pistin güvenliğini sağlamak...
Netice sistemine gelince; dakika başı start vermek organizasyonu çok etkileyen bir durum değil. Fakat responce time bu sürelerin içinde...Işıklar sönünce derece sayılmaya başlanıyor. Fodepar otomatik bu çok güzel...Bu sistem ralli için çok başarılı bir sistem fakat drag için reel süreleri görmek mümkün değil...Kulüp olarak üzerinde çalıştığımız süper bir sistem var. Ahmet Abi ye biraz anlattım. Bilgi paylaşımı faydalı olabilir...Fakat herkes için eşit bir sapma var...Adaletsiz bir sistem değil...Sadece reel zamanlara 1-1,5 sn bir artı geldi sadece...
Sol taraftaki tribünlerin üstüne bir bezde olsa gerilse, birçok seyirci öğlen gitmezdi.
Anons sistemi olmadığı için araçları tanımayan izleyiciler çok keyif almadılar. Yarış anında tribünde onların yanındaydım ordan biliyorum.
Sonuç olarak; organizasyonda görevli herkes elinden geleni yaptı. Zaten hiçbir kulüp kötü yarış yapmak istemez. Eksiklerin olması doğaldır. Önemli olan diğer yarışlarda bu eksikleri düzeltebilmek. Ellerinize sağlık... ;)
aynen sol taraftaki tribünler muhteşem konum olarak üstleride bi kapalı olsaydı efsane olurdu :)
birde anons olaydı tadından yenmezdi :D
hürriyet yarışa ufakta olsa yer vermiş...
http://www.hurriyet.com.tr/spor/formula1/15464687.asp
ya resim hadi neyse yalandanda olsa düzgün google ankara drag diye arattığımda çıkan videoya bakın asıl 15 dakikalık apaçi şov 1 tane kalkış yok videoda :D
http://www.izlesene.com/video/arabal...islari/2427107
BAR22 kardeşimizle fazla ilgilenemedik,o kadar misafir gelmişler ama sadece malzemelerini arabalarımızdan birine koyarak yardımcı olabildik.Neyse artık,umarım diğer yarıştan önce paslaşıp misafirimiz olurlar.
Ayrıca da maaşallah çok sıkı bir makinayla karşımızdalardı,ufak tefek eksiklerini de giderdiklerinde iddialı bir yürürü olacaktır eminim :icon_tup:
saatlerce, durduğu yerde kesiciye giren puglar, dönmekten başka birşeye yaramayan e30 -e36'lar ve bunların kullanıcısı (eğer öyleyse) apachi gruplarının motor kırması yatak sarması için saatlerce dua ettim, kimse kusura bakmasın ama Allah belalarını versin hepsinin, Ankara'da yaşayan biri olarak inanın yerin dibine giriyoruz her seferinde, içeriye alınmıyacaklar denildi evet ama organizatörler veya görevliler çok uğraştı ama nafile onları engellemek mümkün değil, o gerizekalılar yüzünden bir çok organizasyon sadece düşüncede kalıyor, sabahın 7'sinden akşamın 7'sine kadar apachi ve yanlarındaki kezbanlar yüzünden yemek bile yemedim, midemi bulandırdılar...
edit : e30-e36 sahipleri, sözüm meclisden dışarı, istisnalar hariç.