kapalı tribünün önünde duran mavi sti forumdan birininmi? adam resmen 21pare top atışı yaptı.o nasıl bi patlatma sesidir be arkadaş:D kadınlar kızlar aklını yedi:D milletin çocuğu olmayacak korkudan.
Printable View
kapalı tribünün önünde duran mavi sti forumdan birininmi? adam resmen 21pare top atışı yaptı.o nasıl bi patlatma sesidir be arkadaş:D kadınlar kızlar aklını yedi:D milletin çocuğu olmayacak korkudan.
teşekkürler tuncay, istenmeyen bir sürü problemlerin engeline rağmen fena deildi org.inşallah eylül de daha iyi olacak.klüp çok ders aldı daha farklı olacak bi dahakine inşallah. araban için geçmiş olsun dilerm.maalesef bende sorun yaşadım.henüz kağutunu açmadım ama sanırm bendede sorun büyük.debriyaj aşırı ısındığı için vites atamadım sanırım launch da fazla kaldım 2 den 3 yerine 1 e çakmışım.yarın belli olacak bakalım bunlar bu işlerde hep başımıza gelen olağan durumlar.cana gelmesin sağlık olsun.
anti-lag olabilirmi acaba ? :D
neydi peki doush ? :) kontak yaptıgını sanmıyorum başka bişeydi yani bence o olay
cin mali flame kit ;)
bee r revlimiter flndır:D ya
bu e30 cularla ilgili atıp tutanlarla ilgili yazıyorum ben yaklaşık 10 senedir e30 ların içindeyim ve bu araçlara gerçekten gönülden bağlı bi dünya adam tanıyorum bazen bizde aramızda taşkınlık yapanları sevmiyoruz kınıyoruz ama bu kimsenin onlara lakap takmaya küfür etmeye aşalamaya izin vermez + ya yazılarınızı yazarken e30 cular diye genelleme yapmayın yada şöyle böyle yapanlar diye belirtin bi not daha Allahtan bu yazdıklarınızı ordaki apaçhi gerizekalı vb vb şeyler söylediğiniz adamlar okumuyor yoksa sizi birdaha hipodroma somazlar çok büyük olaylar olur o yüzden site yönetimine söylüyorum e30 cularla ilgili tüm aşalamarı silsinler hatta benim yazımı bile
e30 la ilgili genelleme yapmayın diyorsun ardından okurlarsa hipodroma sokmazlar sizi diyorsun. Ben hiçbir hondacıdan hondaya laf atmayın yoksa şuraya almazlar sizi dediğini duymadım.
etrafi rahatsiz etmeyi hak olarak gorenlere soylenecek soz yok!
valla tool amca yapılanları bende kesinlikle tasvip etmiyorum ama orada olan arkadaşlar aynı şeyi yazdılar yazacaklardırda
ne kadar e30 çeviren lastik yakan adam varsa dragtan daha çok onları izleyen adam vardı orada ;) hani araba lastik yaksa tepesine yüzlerce kişi koşuyodu yani çoğunluğun rahatsız olduğu yok :D millet keyif alıyordu :D
yani başına onlarca kişi toplanmış alkışlanılan vs vs bir adamın psikolojisi diyelim biz buna apaçilik yerine :D