onurcum komşuyuz artıkın ona göreeeeee bizzat bunaltırım haaaa
Printable View
inşallah ordayız allahtan bir mani gelmez ise yarışacak arkadaşların hepsine şimdiden başarılar.
bilgileri merakla bekliyoruz, ücret vs gibi
İnşallah hayırlısıyla olur ve olursa güzel geçiceği kesin Ankara dragları çok zevkli oluyor :)
Valla tebrikler abi uğraşan ve emek veren herkese inş. bir aksilik çıkmazsa bizde ordayız.
umarım gerçekleşir bizde orda oluruz =)
ankara yarışı süper emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederim sabah kalk piste git ohh belki sponsor bulursam tosbayı getirebilirim.
abi iki gündür kimseden ses seda çıkmıyor herkes heralde harıl harıl arabasıyla uğraşıyor.
ankara hipodrom baya şenlenecek hadi bakalım :))))))))))))))))))
hazırlıklar devam edioyor.şu anda olumsuz bir gelişme yok herkes arabasını hazrılasın
ahh ahh isterdim orda olmak ankarada drag izlemeyeli 7 sene oldu
Birileri organizasyon görsün de utansın azcik :icon_tup:
hersey senın için ankara :)
Heyecanla bekliyoruz hocam, gerek seyirci gerek yarışmacı sayısı oldukça yüksek olacak. Rahmetli Uğur abi nin anonsları ile o hipodromun atmosferi hala hafızamdan silinmiyor. O zamanlar seyirciydik şimdi yarışmacı olarak o atmosferi farklı açıdan tadıcaz inşallah.
kayıt formu + ücret bilgileri belli mi?
ne zaman ankaraya gelsem arabam aptallaşıyor ben katılmak istesem 1.3 cdti ler gecer beni sanırım :) katılan herkese başarılar emegi gecenlerede tesekkürler..