emeği geçenleri tebrik eder yarışmacılara başarılar dilerim..gelmeye çalışacağım.
Printable View
emeği geçenleri tebrik eder yarışmacılara başarılar dilerim..gelmeye çalışacağım.
işte bu ya:) 2 yıl once olmustu en son sanırım.valla acayıp canlı gececek gıbı:)turbomu taktırsam dıye dusunuyorum simdı???
pistte aydınlatma sistemi varmıydı ?
kacırmıcam özlemişiz ankara yarıslarını :) emegi geçenlerin eline saglık
katılım şartları ve ücreti hakkında bi bilgi varmı
Emeği geçenlerin, destek verenlerin ellerine sağlık.. Umarım harika bir organizasyon olur ve devamıda gelir.. :)
bence 'ben geliyorum' ' sen de gelicek misin?' gibi postlardan ayrı, ciddi ama gerçekten ciddi olarak sadece organizasyonda yapılacaklara ilgili bir bölüm açılsın derim... kim elinden ne geliyorsa ortaya koysun, 20 li yaşlarımızda aldığımız keyfi artık tekrar almak istiyorum... Ankara'nın neden iptal edildiğini hepimiz biliyoruz, TR nin en güzel drag organizasyonu olabilecek konumdayken ne hallere geldik, hepimiz çakal yerine konduk...
bu fırsatı iyi değerlendirelim, sonra arkasından burda ağlamayalım! eğer bu tarzda bir konu açılırsa ben de nacizane fikirlerimi ve de yapabileceklerimi belirtirim...
ahmet bey kesin bilgi kayıt ve sınıflandırmya cok erken ama katılım sayısı ücret ve süre sınırlandırılması tahmini olarak nasıl bir sisteme tabii tutulur bilgilendirseniz sevinrim şimdiden kolay gelsin tesekkürlerimi sunuyorum
her kesin bildiği gibi sınıflandırma yapılırken süre gözetmeksizin marka tercihi yapılmasza cok mutlu oluruz iyi akşamlar
E30 cenneti ankarada düz gidemeyen yengeçleri izlemek çok zevkli olur eminim.aslında resmi bir yarış oluyor.bikaç ulusal TV bu tür organizasyonları canlı yayın felan yapsa nekadar güzel olur bu sporun tanıtımı için.
bu yarışı canlı canlı izlemek lazım
hani pist kötüydü noldu ?
Kötü ama herkes ankara diyor başka birşey demiyor.her yönden unutulan günler hatırlanır..süre sistemide bulunur getirilir inşallah akhisar ve konya derecelerini yapabiliyormu araçlar bakarsınız.biz ne desek boş bazı şeylerin yaşanması görülmesi gerekiyor.inşallah herşey güzel olur canıgönülden diliyorum.
Hayırlısı...