geliyorum izlemeye
geliyorum izlemeye
Dr.ECU
11gibimi başlar 12 gibimi erken gelip güneşde pişmeyelim? 40 derece olcakmış dikkat beyler
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Bir haftada 2bin km yol yaptım, cumartesi istanbula dönüyorum o aksam da iptal edemeyecegim bir randevum var.
Cumartesi geceyarısı cıkılırsa belki gelebilirim daha önce cıkılırsa sanırım gelemeyecegim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Tork Garaj olarak subarular ile ordayiz her zaman ki gibi![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Tatil sebebiyle organizasyondan biraz uzak kaldım dün bir toplantı yapabildik.herşey güzel olacak inşallah.kayıtlarını yaptırmayan arkadaşlar kayıtlarını bu gün mutlaka yaptırsın.araç söküm konusunda abartılmamış şekilde olanlara tolerans tanınacak.kamikaze diye tabir ettiğim fiber yamalarla bantdan kaputlarla yapılmış araçlara izin verilmeyecek.profosyonel bir şekilde yapılmış hafifletmelerde ve şasesi ile oynanmış araçlarda roll istenecek.
TOSFED den ralli ölçüm sistemi geliyor yani yarış süre sınıflandırmalarına göre yapılacak.11.5 altı diye başlayan sınıflama 16.5 üstü en son sınıfla ile 7 sınıf olacak USA lar için 2 sınıf daha açılacak gelirlerse ve diğer arabalarla yarışmak istemezlerse.
seyirci olarak gelecek arkadaşlar ölçümler erken başlayacak fakat sınıflama ve yarış öğleden sonra başlayacakğı için öğleden sonra gelmeleri daha uygun. sabah 7:30 da başlayan gün finalleri izlemesi için çağrılan protokol gereği 19:00 a kadar sürecek.
bazı arkadaşlarıda hitap konusunda uyarmak istiyorum ümit diye bir arkadaş ümit diye birisi gibi hitaplar var Ümit UYAR yarışma direktörüdür.
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Hasan abi seni anlıyorum ama şunu netleştirelim herkesin merak konusu şu ,
Biz arka koltukları sökmek istiyoruz,ama arabanın göğüsünü şunu bunu sökmeyiz hepimizin gündelik bindiği araçlarla gelcez..Sadece arka koltuk sökme serbestse sökmek isteyen söksün yok yasaksa kimse heveslenmesin enazından..
Tek Far sökme amacımız ise arabayı hafifletmek değil ordan soğuk hava girişi almaktır.Ben tek farı sökecem sakıncası yoksa![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Benim şahsi fikrim homur homur V8 leri sinek kadar 4 silindirlilerin geçebilme ihtimali![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Amerikanların piyasalardan çekilmesinin sebebi 4 silindir honda,subaru,evo gibi araçların onları geçmesidir. Gene aynısını düşünüyor olabilirler. Taksınlar Blower'i, gt40 turboyu gelsinler...
yarışmanın bi anlamı kalmıyorki o zaman tamam herşey dostluk çerçevesinde olacakta bu garip bence
körler sağırlar
klasik american araçlarının yarışması bence işin şov kısmı olarak değerlendirilip mutlaka yapılmalı... Benim arkadaş çevremin bir çoğu bende dahil muscle carları izlemek için bu tip organizasyonları takip ediyoruz.saat konusu netleşmedimi henüz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)