çok önemli birşeyi unutmuşlar, sunucu yoktu
kapalının önündeki apaçileri de ekleyince baya karmaşa oldu, kim kiminle ne yaptı anlayamadık
gelemedim diye çok üzülmüştüm... yorumları okuyunca çok şey kaçırmadığımı anladım... ankarada her drag yarışında e30 ve şahinlerin taşkınlıkları alışılaglmiş hareketler oldu maalesef...
Yarışın eksikleri vardı. Zaten dikkat ederseniz bu işe el atan ve yükün altına elini koyanların üzerine bir eleştirim yoktu.
Organizasyonlarda eksiklikler daha sık yapıldıkça giderilir.Bundan 5 sefer sonrada aynı manzaralar ile karşılaşılır ise ozaman organizasyonu idare edenleride eleştiririz
Sonuçta ben ve birçok insan para vermiş gelmiş orada al ver ekonomiye can ver misali bir çok esnaf ve ticari işle uğraşan adamda reklamını yaptı malzemesini sattı para kazandı vs.... Herkezin eleştiri hakkı olur.
Birde bir ara piste önde bir atv aracı arkada 106 bmw şahin felan piste girdiler bi gittiler geldiler. Bunu herhalde organizasyonun izni olmadan yapamazlardı. Yani bu ve bunun benzeri şeylere izin verende gene organizatörler ki herkez kafasına göre takılıyor...
Neyine dikkat ediyim dostum bende ankaralıyım...Eee ama artık bir basamak çıkmalıyız yani demi. Yada bu tarz organizasyonlarda bir standart belirlenmeli ve uygulanmalı.
Zaten eski yıllara göre çok daha az seyirci vardı. İzleyipte giden çoğu kişiden de ben aa nekadar muhteşemdi bir sonraki ay bir daha yapılsın gene gelirim ben dediğinide duymadım![]()
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
bundan bahsedıyodun hralde
http://www.streetfire.net/video/patpat-bmw_2044452.htm
herksı ettıgı gbı bızıde sınır ettı sırf desıfre amaclı cektım dandık telle.torpil patlıomus gıbı ses ckıodu bıde muzık actılar arabaların sesını duyamadık delı olduk
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Bu arada 206Rc Nos ile yarışan mustafa kardeşimde benim gibi süre olayına takılıp elendi
Yine brutal Baturalpte 16-17 sınıfında en iyi derecenin 15.750 olması gerekirken 15.713 yaptı ama NCM typer aynı kalkışta 17.090 yaptığı için baturalp .5sn ceza almasına rağmen 16.213 ile NCM yi eledi..
NCM sürekli 2.vites problemi yaşadı zaten dün gecedende Tolga kardeşimiz sıkıntılar yaşamış..
Bende çoğu kalkışın süreleri var fakat Organizasyoda görevli gurcell kardeşimizde tüm süreler var,kendisi düzenledi tabloları..Buraya eklerse seviniriz![]()
helal olsun baturalpe th 106'yı gecmek buyu basarı....
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
katılan ve derece alan herkezi tebrik ederim..
süreler çok çıkmış acaba pistde tutunmama gibi bir durum mu söz konusu yoksa süre ölçümünde bir sıkıntımı yaşandı?
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Hava aşırı sıcaktı pist uzundu![]()
Ve toz,yağ,kireç ne ararsan vardı birde abicim ankarada gerçekten gitmior arabalar yaw![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)