Abi ne demek, her zaman bu tür desteğimiz var, sadece ben değil, Ahmet ve KAdir yarışmacı olduğu halde kayıt masasını toparladılar, Erkut teknik kontrole destek verdi, bende birlikte arabaları numaralarına göre dizdi.
İkinci yarışta eğer görev alırsak bundan daha iyisini de yaparız inşallah, bir çok konuda tecrübem oldu benim.
aslında Hasan abi şu işe bi açıklama getirebilir hani kuralları ve mevzuatı tam bilmediğim için fazla karışmak istemiyorum ama
atıyorum 16-17 sn araçlar grubu için tölerans nedir abi yani en az kaç en fazla kaç sn yapabilirler ??
yani aşağıda ki sürelere göre 16-17 sn sınıfındaki bir araç töleransla 15,36 yaparsa sıkıntı olur mu olmaz mı ?
23 Mustafa Kılıç 206 RC 16,703 15,366 15,718
32 Cemal Onur 106 gti 16,561 16,843 16,662
sıralama turunda memenin tıkalı olduğu bilinseydi ztn temizlenip öyle girilirdi yarışa. o sıcağın altıında insanlarla birde süreyle yarıştığını düşünürsek meme değiştirmek için o zman anlaşılır ne olduğu olayın haala yok tıkalı yok büyüttü olayı yapmaya gerek yok biz araçlarımızı denemeye çıkmıştık ne olduğunu görmek için yarıştık..
onur kardeş yarıştıgın araba 206 Rc midir ? eger öyleyse helal olsun.. orjinal halde senden cok cok kuvvetli olan bi araba + nos basıyodu sanırım.. yine cok cok iyi gittin keyif alarak izledim yaptıgın kalkışları![]()
yoo direk diskalifiyede olabiyo..kurallar kitabı var link atemde bak..
"Madde 2.7.4 Zaman Cezaları
İlk altı sınıfa, yarışma içinde, 0.25 saniye kadar gelişme-
iyileşme toleransı tanınmıştır. Bu sınıflarda
kayıt/start listesindeki zaman sınırlamasının tolerans
payının altında kalan derecelerde ;
- 0.25 - 0,5 saniye için 0.5 saniye
- 0.5 - 1.0 saniye için 1 saniye
zaman cezası uygulanacaktır.
Girdiği grubun alt limitine göre 1 saniyeden daha iyi bir
derece yapan sürücü, yarışmadan ihraç edilir ve sonraki
yarışlarda bu sınıfta yarışamaz. Bu durumdaki sürücüler,
ancak otomobilin gireceği sınıfın tüm güven
önlemlerine uygun olması halinde, bir üst sınıfta yarışabilirler.
http://www.tosfed.org.tr/kitaplar/13...g-18012010.pdf
Örnekleyelim 16-17 gurubunda 14.999 yaparsan hadi yavrum evine![]()
bu arada arkadaşlar bi öneridir sadece.. yarış komitesi dikkate alırsa sevinirim.. oraya gelen insanlardan kişi başı 5 TL alınsa.. otoparka deil de tribün önüne giren araçlardanda 20 TL alınsa.. hem oraya giren apaçi sayısında baya bi azalma olur.. hemde cok yüksek olan yarış ücreti bu sayede diger pistlerinkiyle aynı rakama cekilir ve katılım cok daha fazla olur.. bu spora gönül veren insanlar daha fazla katılırsa.. daha fazla kalkış yapılır.. ve gönül verip izlemeye gelen kişiler 5 TL vermekten cekinmezler bana göre.. araç ücreti de apaçi sayısını baya baya azaltır gibi geliyor bana..
yaa arkadaşlar o nos basmış o basmamış o tıkandı bu yırtıldı o bozuldu bırakın artık olanlar geçmişde kaldı önümüzdeki yarışlara bakalım tartışmaya gerek yok ...
Yahu finishe ilk varan galip gelsin atmoyla atmo NOS la NOS turboyla turbo gibi çok basit bir mantık ile yarışılsaydı herkes açısından daha kolay olmaz mıydı acabaBu kadar komplike bir sisteme gerçekten gerek ve ihtiyaç var mıydı anlamadım. Ama kuralları koyanlar tabii ki daha iyi bilirler mevzuyu.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)