920 tane yorum okudum yokmu bu günün fotoları yoksa kaçırdımmı fotolarla ilgili olayI? bekliyorum varsa fotoları
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bir daha burada kufur gorursem Edenlere gereken cezayı verıcem.
Olay olmus bıtmıs varda derdınız gidin PM ile halledın yetmıorsa madem araba yapıorsunuz ıkınızde gıdın sanayıde halledın bulusun bı yerde halledın derdınızı.
Burası sızın birbirinize savüp sayacagınız bır yer degil. Hele ki bu konu hiç degil.
KA Style
sakınım sulhıcım kımseye ses ettım yok ama bazı seyler cıddı canımı sıkıo ben bugune kadar yarıstıgım herkeze sorabılırler gectım gecıldıgım her yarısta gıttım tebrık ettım ellerını sıktım kımse ınkar edemez yarıstım herkez bılır ben hep bu sekılde davrandım ınsanlara takı dune kadar dun 2.1 gecıldım tebrık bıle etmedım sınırlendım cıktım gıttım cunku ortada bı haksızlık vardı tahamul edemedım bunu bu kadar dallandırıp budaklandırmanın anlamı yok.benı cok merak edıyorsan kazım abıne sor hemen hemen hergun sanayıde yanına ugrarım cayını ıcerım selamlasırım konusurum benım nasıl bırı nasıl bı ınsan oldgumu anlatsın sana eger ıcımde ulan nası gectı benı dıe bı dusunce varsa kuran caprsın arabanın ustunde can vereyım ben bu kadar acık sozlu soluyorum ama benı haksız olarak elemek kızdırdı
et giren yere dert girmez.
Organizasyon guzeldi keyifliydi, sicaktan etkilenmemek icin kafama semsiyeyi takip dolastim, pek bir maskara olduk ama amele yanigi olmadigim icin sukrediyorum..
Kalkislarin arasindaki beklemeler biraz daha kisa olsa, ilgi dagilmaz, millet E30'cularin etrafina bu kadar cok toplanmazdi diye dusunuyorum.. Genis bir bosluk oldugu anda izleyiciler farkli yerlere dagildi gibi gordum..
Msky ve BTU'yu bekledik butun gun, sorunsuz kalktilar neyse ki, en keyifli kalkis onlarinkiydi..
Gazihan'in Polo'su ve Kop42 guzel gittiler ilgimi ceken araclardan..
Mustafa'nin Turbo RC'yi hevesle bekledim ama duman salmaktan kurtulamasa da yine de cok iyi gidiyordu, gecmis olsun..
Tum araclara masallah, motor ve egzoz sesine doyduk..
o fenaydi ya ilk patlamada saglam korktum
sunucu vardi ama sabah biraz tartisma olmus vazgecti arkadas sunum yapmaktan
Cok yorulduk ama gunun sonundakı btu ve msky kalkısı ona degdi.206 rc turboyu cok merak ediyordum ondada problemler varmıs buradan ögrendik keske birkac kalkıs daha yapsa idi izlerdikbunların harıcınde Faberge İbrahime cok tesekkur edıyorum bizim kahrımızı cekip agırladıgı icin.Ama e30cular hakikaten kafa şişirdi sayıları cok fazlaydı
![]()
DynoDynamics in Ecutuned
Valla güzel bir günmüş ama gerginlikler herzamanki gibi bitmiyo sonrasın herşeyi çözmüşsünüz ama şuan hala birbirinize kızmaya devam ediyosunuz bence daha fazla yazmak yerine diğer yarışa kadar araçlar hazırlanır kim nasıl gidiyo rövanşı neymiş orda görürüz sonuçta bu işte bizden çok araçlarımız konuşacak doğru olan bu bence 2 tarafında kendine göre haklılıkları var ama işin başı iftiradan kopuyo o yüzden devam etmeye gerek yok bence herkese tebrikler sonraki yarıştada sürelere bakılır araçlara bakılır ne olduğu çıkar.İncitmeyin daha fazla birbirinizi ve stres yapıp kendinizi.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
son 3 günde gt30'um bilya dağıttı onun yerine 2 defa t3 t60-1 topladık, düzen tutmadı. sadece egzoza yağ veriyordu yoksa başka bir sıkıntı yok arabada.
duman nedeniyle katılmak istemedim ama sorduğum herkes katıl dedi ben de Utku'ya emanet ettim arabayı
RUF'la eşleştik Utku çok iyi kalktı öndeydi ama sonlara doğru geçildi. RUF'a karşı gösterdiği performans nedeniiyle memnun kaldık arabadan her ne kadar dumanlı olsa da![]()
turboyu yenileyip birkaç değişiklikle bir dahaki yarışa daha hazır döneriz
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
RC ruf ile kalkışında müthişdi..Sanki mancınıkla fırlatılmış gibi gitti,
Ruf atmo hali ile daha iyi tutunuyodu tabiki![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)