User Tag List

Sayfa 58/63 İlkİlk ... 8485657585960 ... SonSon
1195 sonuçtan 1.084 ile 1.102 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarışda güvenlik vs. olmazssa adam orda sıfırda çizer mangalda yakar yapıcak biş yok sadece şahinciler e30 cular taşkınlık yapmadıki her markadan her araba sahibi orda apaçilik yaptı bunu hepimizde gördük ... tek bi grup üstüne yüklenmeye gerek yok yüklenilecek birileri warsa yönetime gidin

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla tool amca yapılanları bende kesinlikle tasvip etmiyorum ama orada olan arkadaşlar aynı şeyi yazdılar yazacaklardırda

ne kadar e30 çeviren lastik yakan adam varsa dragtan daha çok onları izleyen adam vardı orada hani araba lastik yaksa tepesine yüzlerce kişi koşuyodu yani çoğunluğun rahatsız olduğu yok millet keyif alıyordu

yani başına onlarca kişi toplanmış alkışlanılan vs vs bir adamın psikolojisi diyelim biz buna apaçilik yerine
    ben orda apacilik falan yazmadim, ordaki organizasyon belli: mahalli drag.
    sen gidip egolarini tatmin edicem dersen elestiriyede acık olacaksin.
    babamın oglu yapsa farketmez.
    ayrica tesisatli arabalarin yaptigi ses denemeleri yazilmamis, onlarda ayri dunya...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

GNC POWER
    Misafir
    arkadaşlar ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz diyorumki ben 10 yıldır e30 la uğraşıyorum bizde taşkınlık yapnları sevmiyoruz bizde istiyoruz tüm e30 cular efendice organizasyonlara katılsın ağız olsunlar ama çıkıyo arada yanlız birileri size gerizekalı şu marka arabalar şöyle karı getirıyolar hiç olmasalar dese zorunuza gitmezmi sinirlenmezmisiniz hem tek taşkınlığı e30 cularmı yapı adımız çıkmış bi gidiyo eksoz patlatanlar lastik yakanlar tesisat açanlar kesiciye bindirenler hepmi e30 du + bi bakın yarışta en çok hangi marka araç vardı en sıkı dereceleri kimler yaptı birazda çekemiyorlar heralde

RADEON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu e30 cularda dert nedir bilmiyorum ancak sokakta 0 çizince çakal çukal pistte çizince apaçi e napılacak

GNC POWER
    Misafir
    yok baba ben olayı çözdüm en ilgi çeken e30 culardı yarışlarda piste tek çıkan marka amerikanlar ve e30 lar + millet bu kadar rahatsız oluyosa neden nn325 le halil kardeşim neden şov yapınca millet coşuyo ben bir gün önce acity de slalomdaydım tek gösteri yapan ve en iyi alkış alan benim e30umdu hatta anoktan direk telefonla tebrik aldım

ilkerrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türk dil kurumu büyük sözlüğünde ne yazıyor bakın
    Genelleme:
    Belirli bir küme ya da sınıfın sınırlı bir parçasından edinilen yaşantılara dayanarak tümü üzerinde ileri sürülen yargı.
    Şimdi bu hareketleri yapan e30lar, orada arka iter arabalar sadece e30lar değildi. Hipodromda seyircilerin önündeki alana 10 tane s2000, 10 tane ae86, 10 tane 200sx, 10 tane şahin, 10 tane e30 koyalım. Ve sizce ortaya çıkıp dönmeye çalışan 0 çizen, milletin hayatını tehlikeye atanlardan kaçı e30 dur. Ha sen e30 kullanıcıları arasında azınlıksındır seni tebrik ederim ama bir genelleme yapılıyorsa bu arabayı çekememekten değil o aracın sürücü ve izleyici kitlesinin geneli öyle olduğu içindir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GNC POWER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok baba ben olayı çözdüm en ilgi çeken e30 culardı yarışlarda piste tek çıkan marka amerikanlar ve e30 lar + millet bu kadar rahatsız oluyosa neden nn325 le halil kardeşim neden şov yapınca millet coşuyo ben bir gün önce acity de slalomdaydım tek gösteri yapan ve en iyi alkış alan benim e30umdu hatta anoktan direk telefonla tebrik aldım
    arada fark var ama, sizin gosteriyi mms olarak yolladi arkadasim, basarili. organizasyondan bagimsiz yapilmis hareket degil sizinki. 320 varmi uygun fiyatli?

GNC POWER
    Misafir
    var kardeş yanlız düzgün araçlar değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var kardeş yanlız düzgün araçlar değil
    duzgunleri kactan baslar 320'de?

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben orda apacilik falan yazmadim, ordaki organizasyon belli: mahalli drag.
    sen gidip egolarini tatmin edicem dersen elestiriyede acık olacaksin.
    babamın oglu yapsa farketmez.
    ayrica tesisatli arabalarin yaptigi ses denemeleri yazilmamis, onlarda ayri dunya...

Valla ben ne yapcağımı şaşırdım artık yani aküleridemi bitmedi arkadaş o gölgeden çıktım gittim taa karşıya bıktım resmen 43.5 derece sıcağın altına gidecek kadar
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aslında sorun dönen yada lastik yakanlardan çok onların yarattığı tehlike bence kaza olmadı çok şükür
    Drag pistinde şov yapan e36 ları ağzımız açık izledik adamların kullandığı araçların tamponu her defasında beton bariyerleri yalayarak geçti güzel bi şovdu alkışladık ama meydan çıkıp fırfır dönmenin ne alemi var dönenlerinde bi kısmının üstünde satılık yazıyordu o da ayrı bi olay
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

ÇAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte ne güzel keşke pistlerde yapılsada çocuk çolugun içinde yapılmasa allah esirgedi ciddi bir kazadan.

sanayide motor yaptıracak tüm e30 cular vs. gelmişler orda yazık arabalara ya adam 40dk arabasını kesiciye soktu arabasını seven adam bölemi oluyor.siz neden oradaki honda gurubundan del sol-si ların motor sesini hiç duymadınız.

sonra genelleme yapıyorsunuz diyosunuz oraya 25 tane e30 geldiyse o gün hepsinin(tek tek hepsi yapmayan hiç olmadı 10 saat hipodromdaydım) motor sesleri sabaha kadar kulagımda çınladı.(zır stok bi e30 vardı bordo 50 yaşında bir amca geldi bi o yapmadı)

oran 25 de 1 olunca o amcada benim gözümde apaçi kurunun yanında yaşta yanar geçmiş olsun.

şehitlerimiz için motor sesi 45dk kapatılsın denildikten 25dk sonra tekrar başlayan adam e30 cuydu (tabi adam sıkıldı çok haklı) şimdi ben daha ne sölesem boş.

GNC POWER
    Misafir
    ya dediğim gibi adımız çıkmış şu anda sana 15 araç yazarım şıfır çizmeyen plakalarıyla birlikte ama haksızsınız demiyorum abartılıyor diyorum bizde biliyoruz yapılan hataları ben genelleme yapanlara ve aşalıyanlara kızıyorum kimsenin kimseye böyle aşalamaya hakkı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya dediğim gibi adımız çıkmış şu anda sana 15 araç yazarım şıfır çizmeyen plakalarıyla birlikte ama haksızsınız demiyorum abartılıyor diyorum bizde biliyoruz yapılan hataları ben genelleme yapanlara ve aşalıyanlara kızıyorum kimsenin kimseye böyle aşalamaya hakkı yok

0 çizmeyen vardı(onlarda belki çizemiyordur bilmiyorum yada lastikleri yenidir fln).ama hepsi motor sesini dakkalarca dinletmeye çalıştı.ben oraya garip gurup motor sesi dinlemeye gelmedim ki.ben keyfime çıkmışım pazar günü o sıcakta gelmişim 2 kalkış izliyim 2 hoş sohbet ediyim yok ya apaçiler bırakmadı zehir ettiler günümü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca gnc power sen bu adamları bu kadar savundunda...şu station wagon olan e30 da senin di sanırım.peki sen hipodromda diyebilirmisin bana ben öle oldugu yerde boş boş gazlamadım kimseyi rahatsız etmedim. motor sesi dinletmedim ??????

GNC POWER
    Misafir
    daha hala apaçi diyo yaa benim sabrımı zorlama kardeş baban yaşında adamlar var apaçi dediğin adamların arasında uslubunu takın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha hala apaçi diyo yaa benim sabrımı zorlama kardeş baban yaşında adamlar var apaçi dediğin adamların arasında uslubunu takın.

ayrıca gnc power sen bu adamları bu kadar savundunda...şu station wagon olan e30 da senin di sanırım.peki sen hipodromda diyebilirmisin bana ben öle oldugu yerde boş boş gazlamadım kimseyi rahatsız etmedim. motor sesi dinletmedim ??????

GNC POWER
    Misafir
    evet ben ne sıfır çizdim nede boş gaz verdim olduğu yerde lastikleri yaktım bıraktım madem zahatsız oluyodun niye bu kadar gürültülü yere geldim evde oturup dondurmanı yiyip maç izleseydin kardeş ne işin var sıcağın altında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pardon kardeş o adamların arasında babam yaşında adam varsa ben ona apaçi bile demem. ben geç cehaleti zannetmiştim onları.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)