User Tag List

Sayfa 59/63 İlkİlk ... 9495758596061 ... SonSon
1195 sonuçtan 1.103 ile 1.121 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GNC POWER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ben ne sıfır çizdim nede boş gaz verdim olduğu yerde lastikleri yaktım bıraktım madem zahatsız oluyodun niye bu kadar gürültülü yere geldim evde oturup dondurmanı yiyip maç izleseydin kardeş ne işin var sıcağın altında
    yaşınız kaç bilmiyorm ama arkadaşıda tanımam adam diyorki iki kalkış izlemeye geldim sende yazmıssın maç izleseydin dondurma yeseydin ne alakası var. Sorun arkadaşın ordaki e30lardan rahatsız olmasındamı ? yoksa kalkış yapanlardan rahatsız olmasındamı? hiç baktın mı bu açıdan
    sıcağın altına drag izlemeye gitmiş arkadaş e30ların orda olacaını bilmiyormuş sanırım....
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ÇAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ben ne sıfır çizdim nede boş gaz verdim olduğu yerde lastikleri yaktım bıraktım madem zahatsız oluyodun niye bu kadar gürültülü yere geldim evde oturup dondurmanı yiyip maç izleseydin kardeş ne işin var sıcağın altında

işte sorun burda yok yapmayan da var diyosun ama başta kendin.saat ben 10 gibi geldim ilk gördüğüm senin arabanın lastik yakma sesi,dumanı ve motor sesiydi...şimdi sen şunu anlıyamadın orası aslında gürültülü bir yer değil orayı gürültülü yere çeviren sensin.oke?

GNC POWER
    Misafir
    var aramızda genç tıfıllar var hoplamayı zıplamayı çok seviyolar yer zaman kavramları yok bizde kızıyoruz ama elden bişey gelmiyo anlamıyolar ben bu işi profosyonel yapıyorum yarışya benim adıma 6 araç katıldı hepsinde genç reklam yazıyodu görmüşsünüzdür e30 kullanan oraya getiren doktor abilerimiz bile var aralarında en genç benim bende 27 yaşındayım hesap edin 55 yaşında e30 kullanan abilerim var bu arabalara böyle gönülden bağlanmış adamlarıda başta yazdığım guruptaki adamlara dahil edince olmuyo sıfrcı çocuklarada kızıyorum ama hakta veriyorum adam ne yapsın egolarını tatmın edecek bir yer yok onlarda orayı fırsat biliyorlar ve etraftakilerin gazıda çok fzla millet geliyo abi bi dön bi gaz ver işten eve giderken bile yaşıyoruz biz bunlarıki daha ordaki ısrarı siz tahmin edin ben bile hiç bişey yapmayacaktım milledin yoğun baskısı ve gazıyla lastik yaktım biraz anlayış lütfen

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e30dan insanları sogutmayın gözunuzu sevim 2 sene 325ix kullandım halen e30m3 hayalim var valla heran vazgecebilirm ya,hele orda mavi bi e30 vardı kilitsiz dönemiyoda zaten anlamıyorum valla

GNC POWER
    Misafir
    insaf be kardeş 12 ye kadar padok alanından çıkamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var aramızda genç tıfıllar var hoplamayı zıplamayı çok seviyolar yer zaman kavramları yok bizde kızıyoruz ama elden bişey gelmiyo anlamıyolar ben bu işi profosyonel yapıyorum yarışya benim adıma 6 araç katıldı hepsinde genç reklam yazıyodu görmüşsünüzdür e30 kullanan oraya getiren doktor abilerimiz bile var aralarında en genç benim bende 27 yaşındayım hesap edin 55 yaşında e30 kullanan abilerim var bu arabalara böyle gönülden bağlanmış adamlarıda başta yazdığım guruptaki adamlara dahil edince olmuyo sıfrcı çocuklarada kızıyorum ama hakta veriyorum adam ne yapsın egolarını tatmın edecek bir yer yok onlarda orayı fırsat biliyorlar ve etraftakilerin gazıda çok fzla millet geliyo abi bi dön bi gaz ver işten eve giderken bile yaşıyoruz biz bunlarıki daha ordaki ısrarı siz tahmin edin ben bile hiç bişey yapmayacaktım milledin yoğun baskısı ve gazıyla lastik yaktım biraz anlayış lütfen
    yok kardeşim sen kendini bitirdin.bir gece önce ben seni slolom yarışında seyrettim.dedimki maşşallah adam güzel yapıyor arabasıda güzel helal olsun dedim.ama sabah hipodroma ayak basar basmaz senin lastik yakma sesin ve motor sesinle güne merhaba dedik.eee bende bunu görünce bütün o forsunu bir anda sen kendin kaybettin...

DogukanB
    Misafir
    hepimiz rahatsızdık o olaylardan ama çağan saat 10 da geldim diyosun ilk senin lastik yakmanı gördüm diyosun, saat 10 da daha insanlar yeni yeni gelmeye başlamıştı yani orda yakılan lastiğin kime zararı var? yarışı mı engelledi birileri tehlikeyemi atıldı yani

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    " RUHUNU DEĞİL LASTİĞİNİ YAK "

Açıkçası Ankara'dan geldiğimden beri tiksindim resmen o aşağıda lastik yakıp kesiciye sokan otomobillerden. Genellemeye yapmayım alınıyorsunuz(!). Biz oraya drag organizasyonu için geldik insanların tatminlerini izlemeye değil. Siz de haklısınız öyle bir ortam yok enerjinizi atacağınız ama orası zar zor düzenlenmiş bir drag organizasyonu olmakla birlikte insanlar da drag organizasyonu çerçevesinde streslerini attı. Gittiler yarıştılar. Ama aşağıda yapılan şeyler hiç hoş değildi. Organizatörleri de zor durumda bıraktı, yanında misafirini getireni de..Adana'dan geldim 7 saatlik yoldan, akşam 7 de ayrıldığımda organizasyondan yaklaşık 35 saattir uyumamıştım. Bunun 10 saati de aşağıdaki saçmalıkları dinlemekle geçti. Üstüne o sıcaklık falan. Drag organizasyonu için gelen adamlar, hatta hiç anlamayıp hadi bir gidip bakalım diyen adamlar 3-4 saat sonra "ya buraya E30 izlemeye mi geldik ?" diye gittiler. Bu sizce iyi bir şey mi ? Madem bu kadar önemsiyorsunuz ki sizin yaptıklarınızı duyduğum kadarıyla düzgün birisisiniz ve aracınızı çok güzel kullanıyorsunuz, neden o yürekleri hop hop atan arkadaşlara öğütler vermeye çalışmıyorsunuz ? Oradaki tiplerin tek tek fotosunu çeksem 5 yıllık gülecek malzeme çıkardı. Ha bir de şey yazmışsınız yarışı kazananlara bir bakın en çok hangi marka falan var. O yarışa girmeyen ne kadar çok araba var bir bilseniz.. Gidişini gördüğünüzde ne lan bu diye yakardınız kendi arabanızı. Şurada kaç kişi var RWD araç almak için can atan, ucuz olmasına rağmen E30 kasaya yaklaşamayan.. Bu kötü bir durum umarım farkındasınızdır.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepimiz rahatsızdık o olaylardan ama çağan saat 10 da geldim diyosun ilk senin lastik yakmanı gördüm diyosun, saat 10 da daha insanlar yeni yeni gelmeye başlamıştı yani orda yakılan lastiğin kime zararı var? yarışı mı engelledi birileri tehlikeyemi atıldı yani
    illa tehlikemi yaratmasi lazim?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

GNC POWER
    Misafir
    la kardeş sen ne içip geldin oraya arabam 9:00 9.30 kadar padok alanı içindeydi malzeme silik indirdi sonra standa yolladım saat kaç bilmiyorum sralama turları başladı öyle izlemeye çıktım sıralama turlrı bitti sonuçları aldım yemek yedim standın arkasındaki çadırda otururken milletin gazıyla lastik yaktım yani yalan olmasın saay 2 veaya 3 dü lastik yaktığımda sen neden bahsediyon hatta tanırsın yarışan arkadaşlarımı tubay turbo zone aydın tüm oto anıl audı 4x4 turbo onlara sor neyse geyik çok uzadı byyy

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GNC ; birşey sormak istiyorum,her kürt pkk'lımı ? Ama bugün insanlar genel olarak kürt kürt diyor.Bir konudan bahsedersin pkk ile ilgili ama kürt dersin orda kasıt pkkdır her kürt kastedilmez.aynı bu şekil e30 muhabbetide artık benim gözümde,e30 denince aklıma saçma sapan insanlardan başka birşey gelmemeye başladı.bunu bu hale getiren sen değilsindir belki ama senin sevgin gibi e30 sevgisi olan ama senin saygın kadar olmayanlardır.Arada illaki çok düzgün,gönülden bağlı,evladı gibi bakanlarda vardır otomobillerine,onlarda e30cudur ama o tabir ettiğimiz e30cu sınıfında değillerdir..

Ben senin yerinde olsaydım,bu kadar e30 sevseydim,sadece e30lara laf gelmesin diye gider hepsini tek tek fırçalardım.oda mı olmadı,arardım polisi burda insanların can güvenliğine kasteden arkadaşlar var gelin ilgilenin derdim.

Organizasyonla ilgili ilk mesajımda da yazdım 40 yıl e30 görmek istemiyorum hakkaten.Apaçi mapaçi demeyin demişsin zaten onlar artık apaçi falan değil gözümde cahiller.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kardeşim mesele o değil dinime küfreden müslüman olsa.pnc power kardeşimiz hepsini aynı kefeye koymayın diyor yapmayanlar var üslubuyla sürenlerde var diyor ama başta kendisi yapıyordu.kendin yapmıyorsan savun bazı şeyleri.abi bide bunun saat 9 u 10 u yok ki benim gördüğüm saat 10 da gnc power ın e30 zu ile güne gözümüzü açtık ben çıkarken saat 20:00 fln dı biri bitti biri başladı bitti dedigimiz bidaha başlayınca 10 saat ben bu adamları dinledim.

DogukanB
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    illa tehlikemi yaratmasi lazim?
    illa tehlike yaratması lazım değil ama orda 106 gti lar elfreniyle sıfır çizerken daha yarış başlamadan lastik yakmak bu kadar abartılacak bişey değil. olmasaydı tabi ki daha iyi olurdu ama ben 2004 ten beri gidiyorum hipodroma böyle olayların olmadığı yarış daha olmadı. hepimiz istiyoruz böyle şeyler olmasın, yarışa katılan araçların sesini duyalım ama malesef oraya araç girdiği sürece hayal bu.

kısacası gelen her e30 böyle atraksiyonlarda bulunuyo hemen hemen yarışın içine edeceğine böylesi çok daha iyi

GNC POWER
    Misafir
    kardes senın yalan soyledıgın bastan meydana cıkıyor benım arabamım uzerınde gnc power dıye bısey yazmıyodu benım arabanım uzerınde genç reklam yazıyodu.koca kapalı turbunde bıtek sen rahatsız olmussunkı dıger seyırcılerın hepsı arabanın basında resım cekılıyolardı ayrıyetten benım arabım onunde saat 12 ye kadar transporter cekılıydı senın arabayı gormenın ımkanı yoktu.yanına gıdıp ıncelemdıgın surecede goremezdın........!

DogukanB
    Misafir
    Alıntı ÇAĞAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kardeşim mesele o değil dinime küfreden müslüman olsa.pnc power kardeşimiz hepsini aynı kefeye koymayın diyor yapmayanlar var üslubuyla sürenlerde var diyor ama başta kendisi yapıyordu.kendin yapmıyorsan savun bazı şeyleri.abi bide bunun saat 9 u 10 u yok ki benim gördüğüm saat 10 da gnc power ın e30 zu ile güne gözümüzü açtık ben çıkarken saat 20:00 fln dı biri bitti biri başladı bitti dedigimiz bidaha başlayınca 10 saat ben bu adamları dinledim.
    sende haklısın tabi ama yapıcak bişey yok yani. yıllardır her ankara drağından sonra aynı şikayetler, eminim o yarışa renk katan (!) abilermiz kardeşlerimizde okuyodur, bu kadar şikayete rağmen her sene aynı işi yapıyorlarsa diyecek söz kalmıyo

eğitim şart diyoruz kendimizi yarışdaki çekişmeyle tesseli ediyoruz budur yani olay

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ GNC POWER

bende yazdım evet, apachi dedim, gerizekalılar dedim ve devam ettim, ama mesajımın sonunda e30-e36 kullanıcıları ; sözüm meclisden dışarı, istisnalar hariç dedim, sen neden bu kadar üzerine alındın bu derece savunmaya geçtin anlamadım, bizde 20-22 araç geldik, stand kiraladık, aramızda 14-15 Honda- bir o kadar peugeot kullanıcı dostlarımız vardı, ben hem kesiciye giren puglara hemde yanan-dönen apachi'lere yazdım bu sözlerimi, ama hiçbir arkadaşım alınmadı bu sözlerimden, yineliyorum yazdıklarımı, artık miğdemiz bulandı senelerdir, Ankaa'lı olarak inan yerin dibine giriyoruz her organizasyonda, madem lastik yakacaktın drag organizasyonuna niye geldin, biz sabah 7'de araçlarımızı güzelce park ettik, akşam 7'de tekrar marşa bastık, benim aracım kesiciye girmiyor, dönmüyor, evet çekemiyoruz
    ''hondas never get old, they just get faster''

GNC POWER
    Misafir
    Bu yazdıklarını senın dedıgın apaçiler duymasın dıye ben ugrasıyorum.hatta ılk yazdıgım yazıda bu yazılar sılınse ıı olur dıye yazdım.ordakı tıplerı gordun bırtanesını kulagına gıtse neler olabılecegını sen dusun.ozaman yanlarsında sıfır da çizesrsın kesıcıyede bınersınnnn.

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem güçlü araçlarınız var, durmadan dönüyor olduğu yerde neden katılmıyorsunuz, neden kesiciye pistte girmiyorsunuz, kenardan dönmeyle olmuyor bu işler destek olacağınıza köstek oluyorsunuz, sizlerin yüzünden bu tür organizasyonlar düşüncede kalıyor hep, bir adım ileri gidemiyoruz hep yan yan gidiyoruz sayenizde
    ''hondas never get old, they just get faster''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar nie organizasyon yapmıyor neden drag düzenlemiyor.bas bas bagrıyoruz.ben çok aile gördüm eşini çocugunu almış gelmiş adam.bi ideası olmasada ailesiyle güzel vakit geçirmeye , drag izlemek bahane olsada maksat aile ile güzel bir pazar tribünde oturup çekirdek çitlemeye gelmiş aileler vardı.adamlar böle şeymi olur sayıp sövüf bini bin para küfür ederek kalktılar gittiler.sonra al sana organizasyon.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)