User Tag List

Sayfa 61/63 İlkİlk ... 11515960616263 SonSon
1195 sonuçtan 1.141 ile 1.159 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkan herkes çok tepkili o mevlana gibi dönenlere ve onları heyecanla izleyen gerizekalılara. tamam seni tanıyorum onlarla alakan yok ancak hiçbir şekilde savunulacak yanları yok. yaşları büyükmüş kabadayımış sanayiciymiş farketmez.üstüne alınma o apaçilere söylüyorum bunu.bi tanesi allah etmesin birini çiğnese sonucu ne olacak? masum insanların canıyla oynuyorlar.zaten zar zor aldığımız hipodroma drag için bir daha adım atamayacağız.
    Şimdi doğru zaman mı bunu söylemenin bilmiyorum ama Draglar yapılırken bir de organizasyon aksiyon alanı ayarlasa isteyen çıksa oraya dönse burnout yapsa hatta yan koltuğa birini alsa drift taxi gibi bişey yapsa gayet tehlikesiz ve güzel olur. bu alanın çevresinde insanların izleyeceği bir yer de ayrılırsa güvenlik sorunu olmaz sanırım. İngilizler bide kuka ile parkur yapıp zaman tutuyor insanlar arabalarını deniyor falan. pek de büyük bir alan değil ama ankara için gayet uygun. isteyen istediğini izler.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler ömer haklı ! uhehuehueuheehueuhueh
    et giren yere dert girmez.

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi doğru zaman mı bunu söylemenin bilmiyorum ama Draglar yapılırken bir de organizasyon aksiyon alanı ayarlasa isteyen çıksa oraya dönse burnout yapsa hatta yan koltuğa birini alsa drift taxi gibi bişey yapsa gayet tehlikesiz ve güzel olur. bu alanın çevresinde insanların izleyeceği bir yer de ayrılırsa güvenlik sorunu olmaz sanırım. İngilizler bide kuka ile parkur yapıp zaman tutuyor insanlar arabalarını deniyor falan. pek de büyük bir alan değil ama ankara için gayet uygun. isteyen istediğini izler.
    org. düşünmüyor deil böyle ayrı bi alan flan.ancak drift taxi işi dirftten anlayan profesyonel kişiler tarafından yapılabilir.(drift academy gibi).güvenlik sabah 5 de kimse gitmeden kapıları sonuna kadar açtığı için içeri girenler çıkartılamadı.alan çok büyük olduğu için polisinde gamsız davranması yüzünden o görüntüler yine oldu.eylül dekinde daha farklı olması ümidi ile..
    RACE WERKS

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben bi dahaki yarışlara geleyim mi gelmeyim mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben bi dahaki yarışlara geleyim mi gelmeyim mi
    adamın kralısın lan sen gel tabi.korkumdan seni karşılamadım tokalaşmadım bile arabada sorun yaşadım. demekki sen temizsin adını çıkarmışlar.

Bu arada arabamdaki sorun çok ciddi çıkmadı motor sapasağlam, 2 den 1 e çakınca volant civatalarının 6 sınıda koparmış.volant durduğu içinde makine stop etmiş.en ufak sorun yok.şanzumanı ve debriyajı yenileyip devam
    RACE WERKS

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte buna çok sevindim abi

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın kralısın lan sen gel tabi.korkumdan seni karşılamadım tokalaşmadım bile arabada sorun yaşadım. demekki sen temizsin adını çıkarmışlar.

Bu arada arabamdaki sorun çok ciddi çıkmadı motor sapasağlam, 2 den 1 e çakınca volant civatalarının 6 sınıda koparmış.volant durduğu içinde makine stop etmiş.en ufak sorun yok.şanzumanı ve debriyajı yenileyip devam
    yarış günü keyfimi kaçıran iki olay vardı Tuncay ın bmw ile senin arabanın arızalanması.Bu kadar emeğin olan bir yarışda yarışamaman beni üzdü ama bu en azından teselli oldu, maddi açıdan zararımız minimum

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok geçmiş olsun, sıkıntı yaşanmasa oradaki pist koşullarında önden çekiş olmasına rağmen çok iyi sonuç çıkartacak gibiydi ama verilmiş sadakan varmış volan bu şekilde iyilik yapmasa sonucu düşünemiyorum.
    Yarış gayet iyi geçti mutlaka eksikler vardı ama ilk defa bukadar seyirci ile org. yapmak kolay değil.
    Sonraki yarış için evrak vs. eksikleri tamamlamak adına yardıma hazırım şimdiden söyliyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun Ama Sevindim simdi Oyle yada boyle insan uzuluyor.Ama guzel bir sabah haberi oldu
    Haydi devam

TUNCAY ÖNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sen benden şanslıymışsın abi.Bizde 4 adet piston 1 adet piston kolu 1 adet piyano 12 adet subap ve 1 adet gömlek bunlar şu an için buz dağının görünenleri daha altı açmadım lakin durmak yok yola devam.

Tüm e 30 cu arkadaşlar gelin heyecanlarınızı piste teşıyın emin olun oraya çıkınca gerek aracınıza gerekse organizasyona bakış açınız değişiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUNCAY ÖNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen benden şanslıymışsın abi.Bizde 4 adet piston 1 adet piston kolu 1 adet piyano 12 adet subap ve 1 adet gömlek bunlar şu an için buz dağının görünenleri daha altı açmadım lakin durmak yok yola devam.

Tüm e 30 cu arkadaşlar gelin heyecanlarınızı piste teşıyın emin olun oraya çıkınca gerek aracınıza gerekse organizasyona bakış açınız değişiyor.
    çok geçmiş olsun.ben biraz daha şanslıymışım.gönül isterdi sorun olmadan yarışalım ama kısmet deilmiş cana gelmesin. eylülde çok daha güzel bi org. bizi bekliyor, hayırlısı ile orda olacağız.
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun, sıkıntı yaşanmasa oradaki pist koşullarında önden çekiş olmasına rağmen çok iyi sonuç çıkartacak gibiydi ama verilmiş sadakan varmış volan bu şekilde iyilik yapmasa sonucu düşünemiyorum.
    Yarış gayet iyi geçti mutlaka eksikler vardı ama ilk defa bukadar seyirci ile org. yapmak kolay değil.
    Sonraki yarış için evrak vs. eksikleri tamamlamak adına yardıma hazırım şimdiden söyliyim.
    çok saol gürkan.telaşeden senle fazla görüşemedik kusura bakma. arabamdan ilk defa bu kadar memnundum herşey çok iyiydi 1.2. vitesler gerçekden istediğim gibiydi ama olmadı işte debriyaj bi kere azizlik yaptı çok ısındı bende vitese geçircem die ısrar edince 1 e oturuverdi 1 takım sıfır Ap ve yeni turbo için daha büyük inputshaft bahanesi oldu bu olay. 1-2 dog yapılmamıştı inşallah görecez komple dog nasıl olacak
    RACE WERKS

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun abi, zararın az olması sevindirici
    Bize de yarış bazı şeylere vesile olacak; deli 10000 dolarlık liste yaptı yine
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah yardımcımız olsun o deliyle
    RACE WERKS

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eylüldeki yarışda dönenlere çare bulunmuştur, eylülde daha sessiz dumansız apaçisiz bir yarış izleyeceğiz
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarıştan sonra lastiklerini kontrol eden oldumu hiç aranızda? Lastikte çok fazla kesik ve bir iki metal parçası çıktı, kadir abinin arabadanda çivi çıktı, hatta yarış esnasında indi zarzor şişirip tekrar çıktı piste, kesikler asfalttan değil demir kazıklardan kalanlardan ötürü gibi geldi bana, pisti tekrar gözden geçirmek lazım gibi, orda bir lastik yarılsa hiç hoş şeyler olmayabilir.
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerde çadırlar vs.den kalma civata vs.ler vardı herhalde biri denk geldi .. Sıra bana geldiğinde panikledik pompa felan aradık o ara Ahmet'in mekanikeri bisiklet pompası ayarladı işimiz görüldü sağolsun

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarıştan sonra lastiklerini kontrol eden oldumu hiç aranızda? Lastikte çok fazla kesik ve bir iki metal parçası çıktı, kadir abinin arabadanda çivi çıktı, hatta yarış esnasında indi zarzor şişirip tekrar çıktı piste, kesikler asfalttan değil demir kazıklardan kalanlardan ötürü gibi geldi bana, pisti tekrar gözden geçirmek lazım gibi, orda bir lastik yarılsa hiç hoş şeyler olmayabilir.
    finishten sonra çok fazla demir civata vardı yerde ve bayaa kirliydi o bölüm yıkanmamış sanırım..sıfır slick lastiklerim offroad yapmış gibiydi...

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun kardeşim
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)