hayırlısı olsun erol...
bu kurallar yeni değil bundan öncede olan ulusal draglarda da bu kurallar vardı sanırım hatta mahallide de bu kurallar var.
Aynı şekilde 2007 yılında s2k ile katıldığımda ilk turda ep3 çıkmıştı eledikten sonra iki kere bay çektim ve finale çıktım kural bu güzel değil belki ama sürekli olan kural bu.
amin cümlemize...
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
doğrudur kural bu olabilir. saçma bi kural. mantık olarak ilk turda kazananlarla denemesi lazım belkide kuralda bu şekildedir. 5 araçtan bay çeken 2. liği garantiliyor saçma. hadi 2. oldu eyvallah. neden bu aracı benimle kaldırıp geçirtiyorsun ozaman.
bi soru vardı bi yarışta 2. yi geçen kaçıncı oluyor diye2. geçen 3. ü oluyomuş demekki
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
ahahuaehuea bu iyiydi![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
yapmayın kardeşim biz hepimiz bu sporun ayakda kalması için uğraşıyoruz, bizi baltalayan bir sürü dış etken varken biz içimizde böyle tartışmalardan kaçınalım.bu benim şahsi fikrim yanlış anlaşılmasın.
bu yarış çok arka arkaya geldiği için katılamadı kimse.ben hazırdım tarih yakın olmasına rağmen gelecektim ama şirketin önemli bir toplantısı çıktı maalesef.
bir dahaki yarışda hep beraber olmak dileğiyle..
haklısın ahmet hocam..birbirimize destek olmamız gerekirken..
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ancak girebildim foruma
genel olarak güzel bir gün oldu ufak tefek hatalar her yarışta oluyor arkadaşlar anlayışınız ve destekleriniz için sonsuz tşk ler...organizasyonu 1 hafta gibi kısa bir süreye sıkıştırmamızdan dolayı katılım az oldu fakat gecesiyle yarış anıyla cidden ordaki atmosfer çok güzeldi...özellikle bursadan gelen arkadaşların hummalı ve birlik içindeki çalışmaları takdire şayandı...gelen katılan bizlere ve diğer ekiplere destek veren herkeze sonsuz tşk ler arkadaşlar,zamanla daha güzel yarışlar olacak inş,bu sporu daha keyifli katılımlı hallere hepberaber getireceğiz
Özel teşekkür...
desteklerinden dolayı techturkey e,katkı ve desteklerinden dolayı sponsorumuz boostproject e sonsuz tşk ler
bu yazıların ile erola katılmamak elde değil mustafa,az buz sen ve beni tanıyan arkadaşlar bilirler ben boş yere hiçbirşey yazmam sizin düzenlediğiniz yarış başlıklarında olumsuz irdeleyici herhangi bir yazıyla karşılaştınmı ? aksine yaptığnız org lara forumdaki yazısıyla olsun,hakemiyle olsun seyirci anlamında olsun destek verildi yani...yok burmok un logosu yok tosfed in logosu vs vs ince detaylar mide bulandırır,girmeyelim bence...ayrıca seninle yüzyüzede konuşmuştuk biliyorsun,iyi niyet gösteriliyorsa karşılığındada birşeyler görmek lazım burada emeğimiz harici organizasyona maddi desteklerimizde oldu tabiki forumlarda bu şekilde paylaşıldı bu yarış bu şekilde denk geldi klüp ile karşılıklı onaylayarak öyle yada böyle yapıldı burada birşey irdelemeye altında birşeyler aramaya çalışıyorsun bilmiyorum farkındamısın ? yukarıdaki yazılarda sorunun çözüldüğünü umuyorum,bildiklerimi yazmak için bilgilendirmek için yazdığım bu yazıları polemik olarak algılamayın lütfen,forumdaki diğer arkadaşlardan ufakta olsa bu gerginlikten dolayı ben özür diliyorum... yapmayın bu şekilde bir yere varamayız herkez amacını gütsün işini görsün kafi...keyfinide hazınıda yaşıyorsak ne mutlu bize,nasılsa sonuç bir yerde birleşiyor![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
biz denizliden 2 araç gelicektik son anda araçta vites problemi çıktı sabah 4 kadar ugraştık ama parçça sıkıntısından dolayı malesef gelemedik çok ugraştık ama nasip olmadı bugün çıkıcak araçımız... yarışa gelemesekte emegi geçen herkese şimdiden tşkrler..
gariban 106 gti....
selçuk abı siz gerginsiniz ben deil ben sadece bu yarışın rpm tarafından düzenlendiğini sanıyordum o bakımdan sordum erol atladı mevzuya herneyse ben yine kabahat bendemı dıye en az 10 kişiye sordum pazar günkü yarışı kim yaptı diye hepside rpm dedı demekki herkes öyle düşünmüs benlik bir sorun yok en süper yarışları yapın inşallah
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
valla vtiler duruken senle uğraşmazdım janım![]()
malesef pistlerde bi sıkıntı var sizin 3. lük olayı geçen yarış benim 2.0 lt ile kalkmam gibi
oradaki görevliler kuralları uygulamak zorunda yani kendilerinin bi kural element uydurma gibi bi hakları yok bu yüzden herhangi bi kural dışı durum gördüğünüzde federasyon yetkilisini uyarın eğer kaile almıyorum tribine girerse yazılı olarak yaptığı değişikliği isteyin ki federasyona bildiriceğinizi söyleyin illaki dikkate alınacaktır yanlış anlaşılma sonucu benim de başıma izmirde geldi biri sonra hemen asıl yetkili düzeltti durumu sanırım dino nikli arkadaş
bi de izmirli tüm arkadaşlar artık birleşseniz cidden böyle olmuyo hepinizi seviyoruz desteklemek istiyoruz 2 tane pist var iki taraf da artık konulara hakim şunları birarada yaparsanız harika bi org yaratırsınız
ECUTECH İstanbul
yarışı organizasyonu evet bizdeydi..ama yarışı düzenleyen burmok du biz orda herkezde görmüştür hiç bir şeye karışmadık zaten tam teşkilat gelmişler ( güvenlik- gözetmen - hakem - vs...) bizim sadece yaptıgımız işin reklamı idi..
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
pazar günü olan yarış rpm race events başlığı altında burmok un lisansıyla yapıldı,gerginlik yok mustafa o şekilde hissedilmesin diye yazdım ama karşılıklı biraz dikkat lütfen,iyi dileklerin için tşk ler
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Olayı çok iyi hatırlıyorum...Önemli olan adil çözümü bulabilmek...Ben de yarıştığım için sizin ne gibi bir psikolojide olduğunuzu biliyorum ve herkesi pistten gülerek uğurlamayı seviyorum...Önemli olan maksimum keyif almak...Hepimiz aynı iş için çırpınıyoruz...Elimden geleni her zaman yapıyorum zaten...![]()
Bence yarış harikaydı geçildim,yuhalandım ama hiç önemli değil çok değerli insanlara tanışma fırsatım oldu emeği geçen herkese çok çok teşşekkür ediyorum bence çok güzel bir organizasyondu kısmetse bidahaki sefere bi gece önce gidip partiyede katılmak isterim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)