YouTube - ‪Alonso V Hamilton ( Hungary '07 )‬‏
konu dışı ama burdaki olay tam olarak ne?
YouTube - ‪Alonso V Hamilton ( Hungary '07 )‬‏
konu dışı ama burdaki olay tam olarak ne?
Kaan herşeyin çok iyi de şu sucumahiri bu kadar savunmanı bi istemiiimmm... Senna candır..![]()
Bro ben hiç bir şeye takılmadımda şu tipe takıldım, maymundan 2 dk sonra doğmuş![]()
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Kaan bizde izledik izliyoruz formula 1i schumacher ilk döneminde yarışırken onu desteklerdim ama senna ile kıyaslamamak lazım sennaya özel lastik yapılmadı yada arkasında politik desteği yoktu nickim senna diye bunları yazmıyorum, senna ayrı bir pilottu rakibin içine dalmak vs bunlar yapılabilir şeylerdir ve bana göre normal asıl diğer türlü takım oyunları politik oyunlar anormal
körler sağırlar
Bro Schumacher in politik desteği nasıldı ? bunu ciddi ben anlamıyorum. Schumacher 2000 den sonra özellikle 2002 den sonra Ferrari yi durdurma kuralları getirildi adeta bunu izliyen herkes gördü.
Son yarışta Serhan Acar durumu abarttı.Schumacher'e özel lastik filan yoktu herkes aynı lastikleri kullanıyordu sadece Schumacher lastikleri test etti Tıpkı Priellinin bu seneki Lastiklerini Test eden Renault taki Heidfiled olduğu gibi Heildfield den öncede DeLa Rosa test ediyordu oda McLaren'in test sürücüsü .Eğer ozamnlar Schumacher kaydırılmış diye düşünülüyorsa bu zamandada Lotus Renault ve McLaren kayrdırılıyor.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
sen hamilton için olanları sayıyorsun iyi güzel de şumiden hoşlanmayan biride çok daha fazlasını sayabilir.
şuminin diskalifiyesi bir kara lekedir.hamiltonunda yalan söylemesi ki onuda söyleyen o değil, söylettiler.
geri kalan şeyler kişilik karakter meselesi.bu konuda hamilton çok daha kötü olabilir hatta en kirlisi olabilir ama bizi ilgilendiren ve seyrettiğimiz şeyi ilgilendiren kısım o değilki![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Bro benim anlatmak istediğim ne kdar fazlası çıkacak en fazla 3-4 bişi daha bulursum ama Schumacher kaç senedir yarışıyor , Lewis kaç senedir ? ( biraz daha kasarsam lewis içinde bi kaç şey daha çıkar )
Daha yolun başında olan biri için bu kadar skandal normal mi ? Bu ilerde onun başını ağrıtıcak bak görüceksin.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Temelde insan olunca hepsinin hataları var ancak Schumacher'e o kadar fanatik yaklaşıyorsun ki, forumdaki sohbeti dengeleyebilmek için -fanatik olmayan mantıklı insanlar olarak- sana Schumacher'in kötü yanları ile diğerlerinin iyi yanlarını göstermekten başka şeyler konuşamaz hale geliyoruz.
Senna'nın Prost'un Ferrari'si ile çarpışmasının hikayesini çok iyi biliyor olman lazım. Kulakları tıkayıp buradan sonrayı okumayacaksın ama ben diğer üyeler için yazayım.
O dönemler herkes Prost delisi, zaten FIA başkanı Balestre de Fransız. Çok büyük bir sinerji söz konusu. Senna'yı sallayan yok. 89'da Prost Senna'ya çarpınca cezayı Senna'ya kestiler, adamın lisansının askıya alınması gündeme geldi, daha ne olsun? Bir sene sonra Senna Suzuka'da pole position'ı almış almaya ama, ne hikmetse pole pozisyonunu pistin kirli tarafına koymuşlar. Hay allah nasıl olduysa artık... Senna bu iş böyle olmaz diye resmi olarak başvuruyor ama talebi reddediliyor. Senna da kendisine yapılan haksızlığa karşı çıkıp diyor ki, bana karşı kapalı kapılar ardında oyunlar dönüyor, ben de buna tepkimi ilk virajda geçilmeyerek koyacağım diyor. Senna Prost ile çarpışırken bunun arkasında ucuz bir avantaj elde etmek yoktu, kendisine yıllardır haksızlık eden FIA'e bir meydan okuma, bir kendine gel çağrısı vardı. Dediği gibi de oldu, ilk virajda geçilmedi. Sen fanatik olarak starttan başlayıp ilk virajın sonuna kadar izlersen Senna oldukça mantıksız bir hareket dersin. Arkasındaki hikayeyi bilince onurlu bir hareket olduğu ortaya çıkıyor.
Schumacher'in Villeneuve ile temasına gelirsek, o yarışta Schumacher 1 puan önde, Villeneueve bitiremezse Schumacher şampiyon oluyor. Bu kadar basit ve ayan beyan ortada olan bir durum var, arkasında bir hikaye yok. Villeneuve geliyor Schumacher'i geçiyor, e seninki napıyor? Bari Villeneuve'e tıklatayım da belki yarış dışı kalır, ben de şampiyon olurum. Delikanlı gibi geçemiyorum napayım, elimden bu geliyor. Şimdi bunun onur neresinde, karakter neresinde?
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Biz buradan göremiyoruz ama işin içinde başka işler olabilir. Hamilton F1'e ilk gelip herkesin tozunu atarken oldukça artist genç bir pilottu. Sonradan McLaren kötü arabayla rezil olunca bunun da burnu sürtüldü, bir hayli adam oldu. Alonso Reno ile herkesi tokat delisi yaparken çok mu farklıydı, o da artistin önde gideniydi ama Reno ile rezilliği de yaşayınca olgunlaştı. Şimdilerde arabanın yapabileceğinin ötesine geçen 2-3 pilottan biri pistteki.
Hamilton'ın olgunluk dönemine girdikten sonra şimdilerde tekrar bu artist demeçlerin bir sebebi olmalı diye düşünüyor insan. Kimbilir, belki gerçekten bir ırkçılık durumları vardır. Eski başkan hayat kadınlarına nazi üniforması giydirip kendini kırbaçlatıyorsa, bir siyahi pilotun mahalle baskısı görmesi olmayacak bir iş değil.
velete bak sen
Schumi abisi 2 tokat asılsın şuna![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Ara verdikten sonra gelip şampiyon olan var. İsim vermeyeceğim, arayın bulun.
Bu şartlarda yine makul işler yapıyor takdir ediyorum, mutlaka arabanın geliştirilmesine de katkısı vardır. Ama öyle açılan her konuda reis dağıttı reis perişan etti gibi milletin gözüne sokulacak bir başarı ben göremiyorum.
Tarafsız ol demiyorum, sadece şuurunu yitirecek derecede fanatik olma, veya onu da ol ama suyunu çıkarma. Biraz akıllı mantıklı şeyler konuşabilsen seninle gayet güzel F1 muhabbetleri de yapılır. Kafası çalışmayan bir adam değilsin, biraz daha az gaz olmaya ihtiyacın var sadece.
kaan sennanın prost a suzuka temasıyla bir tutuyosan schuminin jw e yaptığını sende de sıkıntı var
ya uras ın yazdıklarını okumadın yada okuduğunu anlamadın.
bende schumiciyim ama senna daha iyi bana göre.
schumi şuan bana göre de daha iyisini yapıyo olabilmeliydi şartlar ne olursa olsun efsane yaratmış bi pilot biraz daha iyisini yapabilmeli...
iyi de sennanınki hata değil ki
senna yapılan haksızlığa baş kaldırmış ve kazancağı yarışı heba etmiş
umrunda değil kazanmak o anda. tepkisini koyuyor..
sennadan başka da kaza yapan arkadaşının yarış sırasında yardımına koşan görmedim ben ayrıcavarsa da cidden bilmiyorum.
1966'da Jackie Stewart Spa'da hendeğe uçmuştu, o zamanlar bariyer mariyer hak getire tabi. Galiba takım arkadaşıydı tam net hatırlamıyorum, gelip çıkarmıştı arabadan. Ambulansın 1 saatte gelip, yaralıları pazar günü kimsenin olmadığı hastaneye götürdüğü bir dönemden bahsediyoruz, ölmemek mucize![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)