User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
146 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: F1 - 9. Yarış Silverstone ( En kritik yarış )

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hamilton Massa'ya geçilmedi, finişi önde geçti ben yerimden sıçradım sigara ağzımdaydı yere düştü siz düşünün Hamilton'culuğumu artık

Murat ve Simge , seviyeyi bozmayalım hakarete gitmesin olay lütfen paylaşımda yapıyoruz burda , münazaramız iyi olsun

Bence de Schumacher'in aracı iyi olsa Alonso , Hamilton , Vettel'den çok farklı olacağını düşünmüyorum, bırakıp gelmesi yaşı artık reflekslerinin zayıflamasına en büyük sebep birazda..
    hamilton massa tam yan yana geldiğinde koltukdan havaya fırmadım evde bende bir bağrış süperdi valla
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada 2 sezondur favorim olan Kamui Kobayashi Silverstone bahtsız geçti.

Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tyMu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baya inanmış telsizden o haber geldiğinde 21 den az tur vardı kaç tam hatırlamıyorum ama
    7 tur kalmıştı kayıt yayınladınğında benim hatırladığım.

Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haber belki daha öncesinde gelmiştir yayına vermemişlerdir?
    Ama işte her turda 3 sn geriye bu telsiz kaydı yayınladıktan sonra düşmeye başladı, webber geçti, sonra massa yaklaşmaya başladı.
    Instagram: mutusgarage

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    murat1 teşekkürler bilgi içn ,
    initial-D tabi yayına vermemiş olabilirler ama yayından sonra ciddi yavaşladı.

Bu arada difüzör olayında takımlar anlaşmış yasak kalkıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tyMu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baya inanmış telsizden o haber geldiğinde 21 den az tur vardı kaç tam hatırlamıyorum ama
    Cok iyi hatırlıyorum 47. tur anons edildi
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok iyi hatırlıyorum 47. tur anons edildi
    ben niye 44 ü dönüyolardı diye hatırlıyorum alp ya ama emin değilim yeni yeni uykum açılıyodu

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada 2 sezondur favorim olan Kamui Kobayashi Silverstone bahtsız geçti.

Çünkü Yarıştan önce Tekila çakmış

koçum Kobayashi bundan sonra favorilerim arasındasın !
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    götür
    Alonso finish de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fernandonun sıralama öncesi difüzör yasagıyla alakalı yorumu.

Alonso: Fark yasaktan dolayı kapanmadı
    Fernando Alonso, Silverstone'da farkın kapanmasının difüzör yasağından kaynaklanmadığını, Ferrari'nin yaptığı güncellemeler sayesinde olduğunu söyledi.

Bu haftasonu yürürlüğe girecek olan yasaktan dolayı Ferrari'nin, Red Bull'a yaklaşması bekleniyordu ve Alonso, sıralama turlarında polü sadece 0.117 saniye farkla kaçırarak farkın kapandığını gösterdi.

İspanyol pilot, 'Bu sezonki en iyi sıralama turlarını geçirdiğimiz için çok mutluyum. Silverstone gibi bize uygun olmayan bir pistte 0.7 saniye civarında bir fark beklerken bu kadar yakında olmak çok iyi bir durum.' ifadelerini kullandı.

Alonso farkın yasaklar nedeniyle kapandığını inkar etti ve, 'Ben bir teknisyen değilim, fakat bence farkın kapanma nedeni bizim aracımızdaki güncellemeler.' dedi.

'Egzoz, difüzör ve bunların tartışmaları... 100'lerce kez tekrarladık... Hepimiz yeni bir kuralla performans kaybı yaşıyoruz. Belki arada hafiften daha fazla zaman kaybeden takımlar olabilir. Fakat kimse diğerlerinden 1 saniye daha fazla zarara uğramaz. Bu mümkün değil.'

'Şu anda 3. ve 4.'yüz, tüm takım iyi bir iş çıkardı ve daha rekabetçiyiz artık.'

Alonso yaşanan tartışmaların spora zarar verdiğini ifade etti.

'Bence bu tartışmalar çok sıkıcı. Öncelikle seyircileri düşünmemiz gerek. Öte yandan biz sürücüler için de zorlu bir durum. Tüm bu konuşmaları görmezden gelip aracın içinde %100 konsantre olmak zorundayız. Seyirciler böyle tartışmalar yerine aksiyon, geçiş, pol savaşı ve yarış görmek isterler.'

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RedBull'un açık ara herkesten daha çok performans kaybettiği ortada . Çünkü onlar bu sistemi ilk bulan ona göre araçını tasarlıyanlar diğerleri onlardan görüp sonradan araçlarında oturttu dolayısıyla onlar kadar verim alamadılar tıpkı McLaren in F-Kanalı ilk bulup aracını ona göre tasarlaması gibi.Diğerleri gördüler ama baştan beri ona göre tasarım olmadığı için hiç kimse onlar kadar verimli kullanamadı .

Alonso'da konuyu es geçtirmesi işine geldiğinden kaynaklanıyor .2009 da Renault dayken Reno kıyametleri koparmştı Brawn ın difüzörüne + Ferrari'de hatta olay mahkemeye taşındı . Ozamn niye düşünmüyorlaardı seyircileri ne değişti ? Çok basit şimdiki kural değişikliği işine geliyor .
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten yasak kalktı, farkın kapanmasının bununla alakalı olup olmadığını göreceğiz başkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olan biten çok saçma 1 yarışlık kural değişikliği o kadar pata kütürdü sonuç sıfır Yasak geri kalkınca RedBull gene kaldığı yerden devam edicek büyük süpriz olmazsa . Ama şaka maka Ferrari bu formu sürdürür ve sezon sonunda Alonso şampiyon olursa bu kadar farktan helal olsun derim , RedBull ada siz meşrubat üretmeye geeri dönün gazıznız buraya kadarmış Bu arada bence McLaren in geride kaldığı filan yok Lewis arkalara düştüğü için geride kalmış gözüküyorlar Button hiç bi zaman normal şartlarda önleri zorluyamadıki adam gibi ...

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    redbullun yavaşladığı falan yok diye düşünüyorum ben.yağmurda iyi gidemediler.pitte geriye düşüncede çok zorlamadı 2.liği kabullendi

yoksa hala en hızlı araç sıralaması rb-ferrari-mclaren.tamamen kuru zeminden başlayan bir yarış olsaydı vettel daha farklı önde olurdu pitte kaybettiği zaman onu etkilemezdi.ferraride prellinin getirdiği yumuşak ve kendilerine uymayan sert lastikleri kullandığında gene gerilerdi belki ve 2.likten 3 hatta 4 e düşebilirdi.yağmur lastiklerini kullandıkları için sert hamuru takma zorunluluğu olmadan yumuşaklarla yarışı bitirebildi alonso ve tabi diğerleride.
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru diyorsun Burak yarışı daha izliyemediğim için stratejileri olan durumları pek bilmiyorum skor yorumculuğu yapıyorm bu aralar tavsiye ederm kolay oluyor hiç kafa yormuyorsun yarıştı kim ne yapıyor neler oluyor bişi kaçırmıyalım diye kafamız patlıyor ... ulan kafamı F1 e verdiğim kadar derslere versem Mühendis olurdum bea

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence redbul şampiyonayı vettelin alamayacak olmasından tırsıyor ki weberin geçmemesini istediler.halbuki weberin 2. bitirip vetelin 3. olmasını isteselerdi şampiyonada ilk 2 sırada daha sağlam olacaklardı.vettele sanki çok lazımmış gibi 3 puan fazla alsın diye weberin geçmemesine gerek yoktu bence.

ha tabi temas yaşanıp yarış dışı kalmalarından korkmuşta olabilirler.yada kuralın değişmeyip sezonun kalanında puan kaybedeceklerinide düşünmüş olabilirler.

10 yarışta vettel hepsini 4. bitirse her yarışı alonso kazansa ancak şampiyona tehlikeye girer ki okadarda kötü olacaklarını düşünüyorlarsa vay hallerine diyeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru diyorsun Burak yarışı daha izliyemediğim için stratejileri olan durumları pek bilmiyorum skor yorumculuğu yapıyorm bu aralar tavsiye ederm kolay oluyor hiç kafa yormuyorsun yarıştı kim ne yapıyor neler oluyor bişi kaçırmıyalım diye kafamız patlıyor ... ulan kafamı F1 e verdiğim kadar derslere versem Mühendis olurdum bea
    canlısı olan bişeyin tekrarını seyredemiyorum ben2sinede kafa yordum hem mühendis oldum hem f1 izleyicisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bas git len moral bozma ne mühendisisn sen ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas git len moral bozma ne mühendisisn sen ?
    su ürünleri mühendisi

ama mühendis mi mühendis sonuçtaahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende sıyırıksın yane ne müh. si olursan olsun hiç biri normal olmuyor hep bi sıyırık oluyorlar . Bizim Levent te kaldırım mühendisi bu arada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)