Sıralamada 1.01'de vardı abi sizin sürelerde netice kağıtları istanbulda kaldı. Olmasa hepsini dökerdim:)
Printable View
siena cup lar eski pistte kaç yapıyordu ?
murat yaaa hala yaralı ceylan gıbı yapamadım dıyosun ulan aynı anda cıktık pıste bıde senın araban 997 turboydu benımkınden cok daha hızlı ve daha ıyı yol tutuyodu sus konusma :)
yanlız m1 le tam bekledıgım olmamıs 55 kotu be lastıklerın dedıgın gıbı yormus senı bıraz...
gercı artık bızım rekorun bı anlamı kalmadı pıst degıstı...
olsun yaza dogru bıdaha best tıme yaparım problem degıl...
( nasıl bı ego var bende anlamadım )
kızmayın arkadaslar amacım bu murtıyı kızdırmak....
Ya sekerım,vallahı garıp adamsın,bebgın oldu uslanmadın!!
Oglm,o gun sen en az 8-9 tır "TEK" basına attın,senınle aynı anda cıkmadım ve benı 4 tane daha arabayla pıstte attın!!!
Her tur 1 arac sollamak zorunda kaldım ve 2. seansda yagmur yagdı,hatırlıyosan donuna kadar ıslandın bana zaman kagıdını getırıcem dıye!!!
Gercı bızım rekorlar Patates oldu,bugun Lastıklerımı degıstırdım,Pazar gunu 53,7-54 arası derece beklıyorum kendımden 1M ıle...
Ozan sana anlatamam ustundekı lastıklerının rezıllıgını,3 de bıle saran lastık olurmu??
Bugun Jantmaxx da Super Sportları taktım Rafı abıden kotu haber gelınce :(
Istedıgım lastıkdı ama fıyatı ıyı gecırdıler Cem beye oda mecburen bana :(
Daha rodajı olmadı ama cok fark etti,neredeyse Gunduz-Gece kadar,2 de bıle zor sarıyor artık...
Pazar gunu gelıyomusun???
nereye gelıyomuyum haberım yok bu ara bebekle ugrasmaktan
ozan hayatta gitmez bi yere forza 4 çıkmış :D
Sekerım pıst gunumuz var yahu pazar gunu ;)
BMW clup uyelerıne...
ben sensız sıkılırım :(
1 2 tane evo ile geliriz isterseniz murat bey eğlenceli olur
Tabıkı olur,neden olmasın ;)
oglum neyle katılıcam arabamı var pıstte gazlıcak ? ama belkı pazar gunu ızlemeye gelırım bellı olmaz
Pazara konfirmasyonun tamamdir rahatsiz kardesim ;)
23.04.2014 trackday'de en dikkat ettiğim tatli rekabet, Murat Engin ve Ahmet Çipa arasında geçti.
Ahmet Çipa, JCW'ü ile Murat Engin'in GPII ile daha önce yapmış olduğu 52.4'lük süresini hedefledi fakat farklı seanslarda aşağıdaki gibi süreler geldi.
Murat Engin 53.1 (R56 GPII) @997TT
Ahmet Çipa 53.6 (R56 JCW)
Her ikisinide bu mutevazi arabalar ile yaptıkları bu süreler nedeniyle tekrar kutluyorum.
Benım tarafımda Rekabet yok yahu,karsı tarafda var nedense ;)
Benım ıyı sure yapma sansım yoktu fren vs den dolayı. Eksıklerımı gıderı ıst parka cıkıcagım ınsallah...
Ön Çeker - Murat Engin
Arka İtiş - Yıldıray Demircioğlu
Allahtan böyle tanıdıklarımız varda bizimde az buçuk kendimizi geliştirme sanşı yakalıyoruz.
Körfez arkadan itiş rekoru - Onur T. 458 - 48.000
Murat E. - 48.3 - 458
Emir Ö. 48.6 - 430 Scuderia
4 Çeker rekoru Murat E. 49.1 Gtr
M otomobillerin rekoru 51.001 Yıldıray Demircioğlu
Önden çeker rekoru 52.4 Murat E. Mini GP2
bildiklerim bu kadar..
http://imageshack.com/a/img841/8365/dg993.jpg
http://imageshack.com/a/img843/9078/wr90d.jpg
Çekişme herzamanki gibi Murat ile benim aramdaydı. :) Murat 53.1 ben 53.2 Ahmet Çipa 53.6 yaptı. Herkesi tebrik ederim.
Istanbulparka gidelim minilerle mike. Ondan sonrada Z3 M e sıfır motor getirttirip M ler rekabete girecegim. Orayıda eksik bırakmayalım :)
Artık Korfez sıktı,Bmw klubunun etkınlıgı olmasaydı cıkmazdım.
Ist parka da cıkıp,GP ıle vedalasacagım,zaten 3000 km oldu.
Cıkalım Mike,ıyı olur. Orada da surelerı parmaklıyalım ;)
Benım adıma cekısme pek olmadı,zaten ılk seansın daha ılk hot lap inde yoldan cıkınca,moralde gıttı keyıfde... Frenı halledyımde 11 mayısda ucalımm ;)