Ve Clio :)
Neyse birdahakine ayarli gelip 51 yapar kapatirim konuyu.
Printable View
korfez pistine 200hp civarı bir araçla çıkmayı çok istiyorm son zamanlarda hiçbir pist gününü iş yoğunluğundan denk getremedim
sırf pisti oğrenmek ve eğlenmek için otomatik getzle çıktığımda en iyi 1.05 donebilmiştim :D
Daha spesifik olmak gerekirse:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...18176915_n.jpg
Benim best time yaptığım üst üste 4 turum:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...35114019_n.jpg
Tamam oglm,korfezın arkadan ıter kralı sensın ;)
Adam kingo korfez :D
Lupo Gti 1.6 125hp stock 1.034 2 kişi umarım diğer etkinliklerde dahada düşürebilirim ilk tecrübeye göre fena sayılmaz ;))
Buarada onden ceker rekorunu 51,84'e İndirmistim,yazmaya unutmusum.
Buarda korfez hizlandi S/F duzlugu sonu sikani duzlediler.... Sanirim 0,3-0,4 sec fark eder artik...
Lupo daha iyi yapicaktir,hedefin 57 olmali ;)
Motivasyon olur umarim...
Şu sezon içinde istanbulparkı bi halledimde sıra körfeze gelicek.rekorları güncelleyelim hareket gelsin pistlere :)
E yap tabi yigit,o makineyle yapmazsan iliskikerimi gozden geciririm! Haha ;)
Benimki minicik GP iste...
Hahaha doğru diyosun abi yapıcam kafaya koydum arabayı satana kadar yapıcağım projeleri çizdim kafada.istanbulpark banko zaten, körfezi sevmiyorum ama ordada bi süre yapim eksik kalmasın diyorum. Rekor kırdıktan sonra arabayı satmazsam hedefim 3071 takıp 6.x saniyelerde stage 4 vaglara sıkıntı olmak 😆
Volkswagen jetta mk5 2.0tdi ile (55.4 second)
Hadi hayirlisi bakalim,hazir bu kadar para ve zaman harcadin,yap guzel sureler kesinlikle.
Korfez daha kolay be ve *****i biraz hatta hizlandi biraz,sanirim 51,3 civari yaparim simdi.
Susn ne kosuyor megane?7 falan mi?
Sırf pist yüzünden harcadım zaten, hem makineyi forgedledik hem yağ soğutucu, fren soğutma vs hemde coilover aldm bu yüzden.hedefime ulaşıp tatmin olana kadar binerim satmam.şimdilik ölçmedim daha ama 10sn altı olacağı kesin.büyük turbo, manifold, enjektör vs yapmadan o sürelere inemem daha
Mike eksiksiz olmus be!! Supertooo...
İkimiZde ayni kullandigini varsayalim,Trophy benden 2 dakikalik pistlerde 2-3 sec hizli,ben yazilimla ve cooler ile 1-2 sec yaklassam,sen bu yaptiklarinla 5-6 sec net alirsin,2:22 diyordum ama 2:20 rahat gelir.
Hatta Trophy nin sureleri 050 ile,sen lastik aldin degil mi? 2 sec de semi slicklere yaz,o ne be,nereye geldik. ;)
Teori her zaman tutmaz ama 2:20 senin barem olur,ustu demeye devam,alti mission completed ;)
Senin korfez hedefin 50 sonlari.
İst park 2:20 olmali bunlarla,haydi hayirlisi.
Eylulde gorusuruz Mike,balkondan yada pistten izlerim seni ;)
Bu sıcaklarda süre çıkmaz zaten eylül ekim gbi havanın serinlemesini beklicem. Ama haftaya İstanbulparka çıkıp hem ayarlar için hemde eksik vs bişey varmı diye gitmeyi düşünüyorum 1seans transponder takıp ne çıkıcak, sonra ne kadar indirebilirim onu görmek için denicem bi bakalm. Denk geliriz inşallah :)