alper iyicil peugeot 106 gti n/a 1010 kg 13.928..akhisar.
alper iyicil peugeot 106 gti n/a 1010 kg 13.928..akhisar.
bu liste neden güncellenmiyor kısa pistte yapılan süreler hala listede yazıyor ya listeyi değiştirip 402 yazılmasın yada kısa pistte yapılan süreler listeden cıkartılsın diyorum![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Pist uzunluklarında belirsizlik olunca şahsen keyfim kaçmıştı, çünkü karıştı gitti, 300 küsür metrede yaptığımız süreleri göz göre göre 402m. listesine yazmak saçma geldi ama .....
Buğra beyin İstanbul Parktaki org. haberi ateşledi beni
Ne dersiniz nasıl bi güncelleme yapalım yada yapalım mı ?
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Güzel bir konuya değinmişsin nazmi
Benim 11.3
375 metre
geçersiz bir süre tabiki
bu sene akhisarda 402 metre artık kısa pistimi yok Allaha şükür
akhisar tamamlandı
konya hazır
istanbul park sezon olucak
hepsi 402 metre liste komple silinip yeniden daha prof olarak yapılabilinir
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
listeler güncellenebilir artık
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ne durumda istanbulpark süreleri..
akhisarla bir kıyaslama yapmak istiyorum.
asfalt kalitesi ve vth sız olarak yakınlarmı birbirlerine?
tahminim istanbulpark bol vth lı güzel olur gibi tabi akhisarında kalır yanı yok.süreleri bilen birileri yzarmı
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
her iki pisttede yarışan biri olarak VHT li Akhisar pisti ile İstanbulpark 'taki tutunma bana yakın gibi geldi , istanbulpark bir nebze belki daha iyi.
Kadettin yarışta en iyi süresi 13,600 gibi bir süre söylendi ama daha resmi bir açıklama yok , seeding'tede 13,500 diye duydum ama , bende sürelerin açıklanmasını bekliyorum.
akhisarı özledik![]()
Turbo araçlarda VHT siz patinaj çok fazla olmuş
NA araçlar için çok farketmeyebilir
Ama akhisardaki VHT göz ardı edilemez
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
evet videolardan benimde izledigim turbo araçlar 1 ve 2. viteslerde çok sarmışlar asfalt çok sert olmalı bol vth ile gayet tatminkar olur hem turbo hem atmosferik araçlar için..bu şekilde çok araç kıran olur gibi yada 2. vitesde araç kaldırmak en mantıklısı..
akhisarı bizde çok özledik ama malesef sponsor şuan için yok.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Akhisar da pistte bir değişiklik oldumu şu an kaç mt?
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Kısa pist zaten tek akhisarda oldu rpm ekibi hangi tarihler arası pistin kısa oldugunu biliyolar onlardan rica edip yada burdan görürlerse yazdıklarımı söylesinler xx tarihindeki xx yarışda pist kısaydı o süreleri belirtsin sıralamayı yapan arkadaşlarda listeden o tarihdekileri silsin bu kadar basit ,402 metre resmi süre yazıyo konuda![]()
Selam Arkadaşlar...
Bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim...
1) 402 Mt Yarış sadece Akhisar damı oluyor ? yoksa Konya Pistindemi ? ve ayrıca başka 402 Mt yarış yapılan pist varmı ??
2) Forumda okuduklarım kadarını biliyorum bu sene yarış olmayacakmı yoksa halen daha belli değilmi
3) Ben Kıbrısdan gelip katılmak istiyorum o yüzden sizin kurallarınızı tam olarak bilmiyorum bu konuda bana desdek olabilecek arkadaşlarla irtibata geçmek isterim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)