bir de 535 olsa tadından geçilmezdi. Taş gibi sağlam motor iyi günlere kullanın
bir de 535 olsa tadından geçilmezdi. Taş gibi sağlam motor iyi günlere kullanın
Family Rider
So So Slow rider
motorumun resmini temsili olarak paylaşacaktım fakat googde daha önce actıgım ilanım cıktı duygulandım![]()
http://www.motosikletpazari.com/i/0-...50-Racing/4510
elamanlar msj atmış ama daha yeni görüyorum
Motosiklet Maceram
Motosiklet maceram 2008 in yaz aylarında başladı daha öncesi 2007 motor fuarlarına gitmiştim ama motosiklet almam diye büyük konuştugum için başıma geldi aklımda hep araba almak vardı bi arabam olsun istiyordum fakat maddi acıdan istedigim aracı alamıyordum ve bu beni motosiklete yönlendirdi 2 ay boyunca yazın eminönünde esnaflık zamanımda calıştıgım parayla hem motosiklet aldım hemde a2 ehliyetimi kadıköy den almıştım önce ehliyetimi aldım sonrasında yarış motoru hevesim geregi ucuz yollu motorlara bakıyordum 2.elde almak istemiyordum sıfır olsun istedim ve daha önceden gördügüm bir motosikleti 2006 model yuan 150cc racer suan racer diyemem bile 2500 e aldım ve ailemin baskısı nedeniyle motorumdan hiç keyf alamadım motorumu kapının önüne bile getiremiyordum bir ay motosiklet otoparkta kaldı bu resimleride otoparkta cekilmiş hali snra 500 km deki kız gibi motorumu 1500 liraya satmak zorrunda kaldım üstüne bide ls2 ceneden acılır kask ve eldivenimide vermiştim simdi ne kadar salaklık yaptıgımı anlıyorum bütün yaz calıştıgım paramda gitmişti... Evdekilerin ön yargısı sonucu ve kendi kararlarımı veremem sonucu aile kurbanı oldum diyebilirim eger bir daha ki motor almam gerekirse hyousang 250 veya 650 r düşünürüm
Motor hakkında teknik veriler
Motor 4 Zamanlı
Motor hacmi (cc) 150
Motor Soğutma Sistemi Hava Soğutmalı
Ağırlık 125 Kg
Maksimum Güç 10.8
Yakıt Tasarrufu 2 Lt - 120 Km
Karbüratör Turbo Sistem
Fren Sistemi Ön Disk - Arka Disk
Taşıyabildiği Ağırlık 210 Kg
Jant Sistemi Çelik Jant
Maksimum Hız 220 kadran var fakat 140 dan sonra ölüm makinesi![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Racing Jr. Honda PCX![]()
![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Motosiklete adım atmam babam ile başladı.
Daha sonra 6 yaşımda babam bana pocket bike (cep motoru) aldı o zamanlar pek yaygın değillerdi belki de Türkiye'deki ilk pocket bike süren eleman bendim49 cc 2 zamanlı cross tipi onunla fotoğrafımı bulamadım kesin albümlerde vardır bulunca yüklerim.
Daha sonra 9 yaşımda artık bu hırçın pocket tan boyum uzaması sebebiyle scooter a geçiş yaptım bunlar hep babamın sayesinde oldu Kastino 50cc 4 zamanlı aldı babam bana.
Daha sonra sırasıyla senelerce motosikletler geldi gitti 18 yaşımda gsx-r ile ciddi bir kaza geçirdikten sonra kendime 2005 model 0 km 150cc scooter aldım ve otomobile geçtim.
Bakkal çakkal, yakın yerler ve 10-15 km mesafelerde çok iyi, daha sonrası güç yokluğundan sıkıcı.
Otomobil falan derken içimde kazadan sonra biraz korku biraz acaba tekrar yapabilir miyim diye gidip gelirken yeniden bir motosiklet aldım, daha önceki gixxer ın hırçınlığı gaz verdiğinizde acayip tepkiler vermesi seneler sonra kullanım için pek iyi bir yol değildi, geçmişimde ne kadar 130.000 km tecrübem olsa da motosiklet sürmek bisiklet sürmeye benzemiyor yaş geldi 27'ye arada çok boşluk var, ben de cbr 600 rr arayışına girdim gixxer a göre biraz daha yumuşak gaz tepkisi yavaş en önemlisi kapalı bir yerimin oluşu ve parça bolluğu, tabi sağı solu kırıp düştünüz mü servis gel bakalım kucağa 4000 den kapı açıyor o ayrı artık her motosiklet öyle
Şimdiki CBR 600RR Movistar'ım
Bugün zincir temizleme
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
@DetailEF
1000f çok iyi yaa,şuan kimbilir nerde ne haldedir
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Bunlar da benden.
İlk scooterım sıfır almıştım, çok çok keyifli en küçük sorunu olmayan bir motor. aynı gün içinde 400 km. yol yapmıştım. SYM JET 4
Bu da satıp yerine aldığım motor, hızlanması, yola oturuşu, yakıt tüketimi vs. çok tatminkar... Bu yaz baya bir yol yapma niyetim var.. Kymco Xciting 250i
kymco'dan sıkılırsam yeni kasa xmax 250 'ye geçebilirim.. Bakalım artık.
Millette ne makinalar varmış, maşallah, tekerinize taş gelmesin.
Ben Hyosung ile başladım.
Bu yıl 5.000 lira altı Cross motor bakıyorum. Satan bilen gören varsa haber edin doslar.
Bu yeni projemiz bitmesi icin biraz parca bekliyoruz ve biraz daha fazla zaman
Cafe yapiyoruz![]()
![]()
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)