pcx gerçtekten çok iyi.fakat bütçe varsa xmax dahada iyi olur düşüncesindeyim.trafikte biraz daha kuvvetli motor yarar sağlıyor gibi.özellikle istanbul trafiğinde...
pcx gerçtekten çok iyi.fakat bütçe varsa xmax dahada iyi olur düşüncesindeyim.trafikte biraz daha kuvvetli motor yarar sağlıyor gibi.özellikle istanbul trafiğinde...
Konu hort.
Yakın zamanda işe gidip gelmek için bir scooter almak istiyorum. Günlük 12 lira otopark parası vermekten, arabamın km yapmasından sıkıldım. Çok bütçe ayırmayacağım, 5000 TL bütçem var. 1000 ekipman, 1000 sigortaya ayırdım. 3000 liraya kadar önerebileceğiniz bir şey varmıdır? SYM Fiddle 2, Kymco Agility City zorda olsa bulunuyor. Birde Yamaha BW' s ler aklımı çeliyor. Bazen Yenibosna' dan Bostancı' ya geçebilirim, yolda beni bırakmaması lazımBöyle bir alet bulabilirmiyiz yoksa fantaziyemi girer?
Sym fiddle ile sorunsuz gidip gelirsin. Bu sezonu fiddle ile geçirip pcx yada nmaxe geçiş yap derim
@Yogi, düşüncelerimde aslında tam bu yönde, Fiddle 2' lere yoğunlaşayım o halde.
@AliGizda Direk pcx de alabilirsin ufak bi hesap yaptım ayda 22 gün işe motorla gidip gelirsen her ay 500 TL az harcıyorsun.
Kredi çekersen her ay 500 TL ödeyerek sıfır pcx bile alırsın?
İstersen yaz yaptığım hesabı yazayım
ben 2 tane fiddle eskittim ardından pcx e gectim, baslarda fazla butce ayırmak istemediğim icin tercihimi fiddle 2 den yana kullanmıstım pcx e gectikten sonra 3-5 lira fazla verip neden en basından pcx almadım diye hayıfanıp durdum.
pcx
2 kat daha az yakıyor
cok daha konforlu
cok daha pratik
cok daha guvenli
cok daha kullanımı keyıflı
vs vs ardanın dediği mantıklı kredi cek ustune ekle pcx150 al bu konudakı butun dertlerinden kurtul.
Olabilir, çok yüksek meblalar ödemek istemiyorum. Aylık 185 TL yol parası alıyorum, üzerine biraz daha birşey ekleyip almak istiyorum.
Arabamı hafta içinde kullanmayacağım için yakıt masrafım biraz daha düşecek.
Fiddle 2 önceden vardı bende, bir yaz sezonu kullandım ve sonra sattım. O zamanlar arkadaşım PCX almıştı bir turlamıştım gerçekten çok hoşuma gitmişti. Sürüşü vs çok daha eğlenceliydi. Yönümü PCX' e çevirdim, 5000 bandında bulabilirsem eğer temiz km' si çok yürümemiş bir şey salça olacağım. Dink 200i' ler dikkatimi çekti, onlar nasıldır?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İkisinden birini almayı düşünüyorum. Biri 125' lik biri 163 CC. Yakıt olarak 163 CC olan daha az yaktığı söyleniyor. KM çok sorun olurmu? Ekstralarına vs bakarsak benim için önemli olan ön cam ve o 163' lükte mevcut. Siz hangisini tercih ederdiniz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)