User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: Honda NC 750 D İntegra hakkında ...

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burgman 650 bak abi sen en iyisi benzin çok öenmli motorda, titreme yapıyorsa kalkışlarda trafikte falan benzinde sıkıntı var demek.. Integra dan açıkçası bu kadar iyi performans beklemiyordum, ama kullanıcı yorumları gayet güzel
    Tmax bence ıntegraya göre daha çok yakar gibime geliyor

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada ben yürüdüm ettim diyorumda scooter ile yolda kesinlikle kimseye salça olmuyorum ama köprü yolunca bile Silverwing, burgman, nexus gibi büyük scooterlar gördükleri anda direk tacize başlıyorlar, yakın gittikleri için kaça tibi biraz gaz açıyorum, böyle konuşup bi gazla asla 1000rr'ı çıkarmam ama ay sonu dışında kahvaltıya, köfteye denize gidelim derseniz müsait olduğum sürece her yere gelirim, farklı makineleri görmüş oluruz ne yazıkki motor araba gibi değil hepsinin çok farklı noktaları var ve değişik tipte motorlara sahip olmakta fayda var, senede 27.000km binilen, komple akdeniz, ege vs gezilen bir makinedende kimse kolayına zarar etmez aldığı zevk fayda zaten başlı başına kar.

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgiler için teşekkür ederim. Kimse daha kötü demedi makinaya. Bende tip takıntısı var integra ve silverring dışında motor beğenmiyorum maalesef Scooter olarak. 2015 sıfır 27 bine buldum. 2300 de orjinal 3 lü çanta seti buldum. Pazartesiye kaldı alma işim islerimden dolayı.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjinal cantali cok iyi duruyor makine, bide egzoz taktinmi tadindan yenmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İleride dusungum motorlardan biride nc750 tam benlik vitesi yok guclu uzun yol icin bicilmez kaftan.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yan çanlatalar takıldığında artcı için biraz sıkıntılı oluyormuş, kullanan arkadaşım vardı onların yalancısıyım, ama çok tatlı duruyordu 3 lü çanta seti ile
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgiler için teşekkür ederim. Kimse daha kötü demedi makinaya. Bende tip takıntısı var integra ve silverring dışında motor beğenmiyorum maalesef Scooter olarak. 2015 sıfır 27 bine buldum. 2300 de orjinal 3 lü çanta seti buldum. Pazartesiye kaldı alma işim islerimden dolayı.
    Hayırlı olsun fiyat zaten güzel üzüleceğini sanmam, egzoz sesi vs makineyi görmek, kafana takılan bişey olursa, msj atabilirsin.

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde ileriye dönük düşündüğüm bir motor çok araştırdım zamanında. koltuk konforu açısından biraz şikayeti vardı ama onun dışında memnun olmayan bir kişi bile okumadım. 750d tercih edilmeli. bir alt model olan 700d de ara vites geçişlerinde ki sorun ortadan kalkmış durumda buda ayrı bir dipnot olsun. scooter diyemiceğimiz tarzı olan bir motor *****. 15 günde 9000 km lik bir gezi hikayesi okumuştum. 6 ülke avrupa yolculuğu motora ayrı bir aşık olmuştum. buda linki okumak istenirse motor hakkındaki bütün yorumlar mevcut. http://www.scooturk.net/showthread.php?t=20647 kullandıktan sonraki tecrübelerinizi paylaşırsanız süper olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O nasil bi maceradir yaw
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldım Cantalarin gelmesini bekleyecegim yalnız 15 gün. Ne yol yapmış adam ya imrendim

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldım Cantalarin gelmesini bekleyecegim yalnız 15 gün. Ne yol yapmış adam ya imrendim
    Hadi hayırlı olsun abi, canavarı dinlendirirsin artık İzmir de her yere motorla gidersin, ***** motorla baya baya keyif alırsın. Tekrar hayırlı olsun..
    Çantalarda geldim mi artık ufak bi tur yaparsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun, sende kullan bak iyi kötü yanlarını yazarsın, hasanpaşa mototala bakımlara gidiyorum oradakilerle sürekli sohpetteyim, yazdımlarımdan fazlası olsa yazardım, zaten bende büyük motorları sürekli fenerbahçeden mototaldan alıyorum integrayıda sina abiden aldım, satışda engin var sağolsun herkoşulda yardımcı oluyor integrayı hiç düşünmeden takasa geri alır benden ama bu yaz kısmetse daha çok yolum var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet makina geleli 10 gün oldu.toplamda 1800 km yol yaptım. Rodaj için fethiye ölü deniz vs gezdim. Ortalama 150 km bir hızla hiç durmadan 3 canta Full dolu ve artci ile yol aldım bir scooter için bayagi hızlı buna rağmen ortalama 4.7 lt . Gidişte d konumunda dönüşte düz sanzuman ile geldim motor kesinlikle karakter değiştiriyor düz sanzumanla. Şu an hersey yolunda tavsiye edenlere teşekkür ederim iyi ki aldım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)