Cok guzel durmusAktepe Sounda da Gormustum Boyle Birsey Gecen Sene arabada Yer Olsa Konur vallahi
elinize saglik
![]()
Cok guzel durmusAktepe Sounda da Gormustum Boyle Birsey Gecen Sene arabada Yer Olsa Konur vallahi
elinize saglik
![]()
ses muazaam, ayrıca comp olarak audıson orchestra var 3 yolluaudıson thesıs quatrro ve due var amfı olarak
parayı saçmış araç sahibi![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çok güzel olmuş
ipad miniy gorunce direk aklıma boyle birşey gelmişti ama çalınmasından çekindim ozellikle koltuk kafalığına ipad super fikir istediğini yükle izle internet olmasa bile iş gorur
çıkarıp takması kolaymı ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
sökmeli takmalı pek hoş olmaz ama sökmeli takmalı yapılması için tırnak gibi şeylerin yapıması gerekir sanırım yoksa yokuş yukarı çıkarken yada viraja sert girişlerde tablet yuvasından çıkabilir görüntüsel olarak hoş durucağını sanmam.. en güzeli resimlerdeki gibi montajlı bence..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
öyleyse güzelmiş bak o aklıma gelmedi o arkaya yapdığınız tablet yuvalarının fiyatı ne kadar tablet haricinde ben arkaya ipad almıycam 2 adet güzel kaliteli gene ipad gibi 9.7 inçlik androidli bir şey alıcam.. o zaman belki arkaları bu tip bende yaptırabilirim hem öyle olursa invertere falanda gerek kalmaz sadece uzun yola çıkarken arabaya takıcağım için
benim amacım zaten gündelik kullanım içindi ama sizinki bit one işlemci falan baya sq sistem odaklı olmuş.
peki şöyle kullanımda ses kalitesinde bir fark olur mu; araca sq son derece kaliteli bir sistem kurduk ama duruma göre sesi aux dan versek cd ye göre kalite değişiyor mu? ben kendi sistemlerimde bir farklılık sezemedim ama üst seviyeleri siz daha iyi anlarsınız
Güzel uygulama ama kolay sökülebilir olması güvenlik açısından daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Birkaç da esprili sorum olucak
Direksiyon üzerinden kumanda edilebiliyormu
vag-com ile bağlantı kurabiliyormu![]()
aracların hepsı kapalı garaja sahıp ortalıktada pek bırakılan araclar deıller o yuzden sorun yasamazlar pek ayrıca kılıflarıda mevcut.
dıreksıyondan kumanda sozkonusu deıl tabıkı
wag com ıle baglantı kurabılır sonucta tabletlerın o tarz calısabılme ozellıklerı var
aux ıle bızım uyguladıgımız dekılde ses farkı oldukca farklı oluyor malesef
arac ozel custom uygulama yapıldıgı ıcın mdf calısmaları 400 800 arasında degısmekte bu tarz ekran uygulamalarında
vag-com ve diğer her tür aracın yazılımı ile bağlantı kurulur bunlar neticede yazılım işi yazılımcı işi bu tür uygulamalar arttıkça yayıldıkça bu bağlantı işleride olur aparatları app leri firmalar üretir..
zaten şu anda hali hazırda android ve ios da çalışan obd soketine bağlanan aracın tüm verilerini görebildiğiniz aparatlar var..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)