User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Double din (in-dash) android sistemler?

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    android sistemler baya uzun zamandır doubledinlerde mevcut hakan abi, en baba sistem ise parrotun aestroid smart modeli...

android doubledin alırken dikkat edilmesi gereken nokta ise şu...
    kimi ünitelerin redyo dc usb vs vs gibi özellikler için kendi içinde ayrı bir sistemi mevcut, yani şöyleki ünitede bir ana menü ekranı var buradada özellikler listelenmiş vaziyette, örneğin cd, aux, radio, gps, android gibi liste halinde sıralanmış durumda, siz android sisteme bu menüden ayrıca giriyorsunuz, cd aux vs vs gibi özellikler ayrıca bir sistemden çalışıyor, kimi ünitelerdede radio cd vs vs gibi özellikleri androd sistemi kendi bünyesinde barındırıyor, tercih edilmesi gereken ünite bu bahsettiğim 2. tip ünite...

ek olarak parrotun ünitesine cd falan takamıyorsunuz...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    android sistemler baya uzun zamandır doubledinlerde mevcut hakan abi, en baba sistem ise parrotun aestroid smart modeli...

android doubledin alırken dikkat edilmesi gereken nokta ise şu...
    kimi ünitelerin redyo dc usb vs vs gibi özellikler için kendi içinde ayrı bir sistemi mevcut, yani şöyleki ünitede bir ana menü ekranı var buradada özellikler listelenmiş vaziyette, örneğin cd, aux, radio, gps, android gibi liste halinde sıralanmış durumda, siz android sisteme bu menüden ayrıca giriyorsunuz, cd aux vs vs gibi özellikler ayrıca bir sistemden çalışıyor, kimi ünitelerdede radio cd vs vs gibi özellikleri androd sistemi kendi bünyesinde barındırıyor, tercih edilmesi gereken ünite bu bahsettiğim 2. tip ünite...

ek olarak parrotun ünitesine cd falan takamıyorsunuz...
    audilerdeki genelde ikinci yazdığın tip.. ama sürüm eski android 2.3 mü ne vardı. birde çok pahalı gerçi bana o fiyatı veremezler hayatta ama satış rakamları 1500 euro dediler audi için.. şimdi değmez diyicem o fiyata gene birileri laf edicek demeye çekiniyorum
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında emrenin bahsettigi de benim yazdıklarıma yakın, şuan için android teknolojisi takip edilir ama para yatırılmaz. ticari bilgileri vermem dogru olmayacağı için üstü kapalı olarak bahsedeyim; bugün aldıgınız cihazları direk uzak dogudan getirdiginizde aradaki farka inanamayacaksınız! bugün türkiyede günlük ortalama 1000 adet oem grubunda cihaz satılıyor bunun %25 lik kısmı arıza memnuniyetsizlik vs. vs. gibi nedenlerle geri dönüş, kalan %75 in hepside memnun oldugu anlamına gelmiyor bu grubun (ne yazık ki) %90ı aracımda navigasyonlu teyp var diyebilmek için alıyor. bunları şuanda bu pazarın %70ine mal satan adamların kendi sözleridir.

yapmak isteyenlere hiçbir şekilde yapmasın yada beklesin gibi bir düşünceyi kabul ettirmeye niyetim yok ama kesinlikle türkiyeden cihaz almasınlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evet şu an için biraz beklemek lazım yoksa altını çize çize söylüyorum heleki obd li bir araçda android işletim sistemi çok keyifli bir sürüş sunar ama bunu şimdlik tabletle giderse insanlar çok verimli stabil olur hemde ucuz olur hemde ekonomik olur işçilik kesme delme yapmassınız hemde çalınmaya karşı alıp evinize götürürsünüz avantajlarını say say bitmez.. bir aux kablosu alırsınız altın uçlu onuda tabletten teybe bağlarsınız aracın kolonlarıda tablette kullanabilirsiniz..
    cla larda bile adamlar tablet gibi ekranı ortaya koymuşlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    android sistemli bir araç multimedya ünitesinin üstünlüğü tartışılmaz
    canın ne isterse yap, müthiş

fakat sıkıntı var
    çok esnek, çok çeşitli seçenek var diye *** gibi müzik dinleyip osuruk gibi ekrana bakmak canımı sıkar.

işte çoğu çin uzakdoğu ürünlerin problemi bu
    adamlar sadece görünüşe odaklanıyor
    iyi görünen herşey satar (gerçek bu)

siz etrafınızdaki herkesin çok bilgili, çok sağlam kulağı olduğunumu sanıyorsunuz?
    hala vcd seyreden milyonlarca insan var
    yada orta dalga radyo kalitesinde müzik dinleyen
    sorun bakalım, distorsiyon ne demek diye?
    adam kitlenir orada kalır, ambulans çağırman lazım.
    ama halinden memnun hepsi?

ne zaman büyük bir alışveriş merkezine gitsem otomobil müzik bölümünde dolanırım
    artık pionner-kenwood-alpine bilmem ne marka ürün yok, neden?
    çünkü kimsenin kaliteden anladığı yok
    herkes 3 katı daha ucuz olan premier vs vs marka oto teybi almıyormu?
    ee adam, o da ses çıkarıyor bu da a.q demiyormu?
    o yüzden kimse marka ürün satmıyor, satamıyor çünkü.
    artık marka ürünleri belli yerlerde bulabiliyoruz.

tanınmış markaların neden bu tarz düzgün ürünlere yönelmediğini anlamıyorum
    neden pionner androidli ve ekranı cam gibi gösteren ürün çıkarmıyor?
    aslında nedeni belli
    gene millet gidip ucuz olanı almayacakmı?
    klasik, buda android o da android a.q

birde marka oldunmu telif ücretinden kaçamazsın
    çinli ürettiği hiç bir ürüne 1 kuruş ödemez heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki şimdi daha net bir soru sorayım

android sistemli in-dash
    ses kalitesi iyi
    görüntü kalitesi iyi
    gündüz arabada ekranı görünebilen

bir ürün bilen-kullanan varmı aramızda ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki şimdi daha net bir soru sorayım

android sistemli in-dash
    ses kalitesi iyi
    görüntü kalitesi iyi
    gündüz arabada ekranı görünebilen

bir ürün bilen-kullanan varmı aramızda ??
    abi ayıp ne küfrediyorsun, yakıştıramadım sana

one din (in-dash) mi yoksa double din olarak mı soruyorsun fiyat aralıgı ne civarda olacak.

gündüz ekran okumak bir nebze ama oled ekranlarda bile zorlandımız oluyor, onuda göz önünde bulundurmak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu işlere kalkışıcak adam az çok bu işlerden anlayan bilgili adamdır yoksa gider sıradan bir teyp alır özellikle androidli aramaz..

büyük markaların neden üretmediklerini bilmem ama büyük markalarda adam gibi full+full normal double teyp bile yok.. hepsinin bir eksiği var tam donanımlı her şeyi olan teyp alıyım desen ikinci el 3-4 bin tl lik araba parasına satıyorlar..

androidli teyp üretmek için büyük markaların yazılım işinede girmeleri lazım çinli gibi gidip fason bir rom atamazlar kendi teyplerine özel kendi romlarını yapmak zorundalar ayrıca birde ara ara bu teyplere güncelleme hizmeti vermeleri gerekir kısaca bunlar hep firmalara ek masraf..
    işletim sistemine girildimi sadece teyp üretmekle biticek bir iş değil..

insanlar amerikada avrupada araçlarına ipad entegrasyonu yapıyorlar.. samsung tabletleri entegre ediyorlar.. banada deseler teyp mi tabletmi tablet derim neticede teypde yapabiliceğim her şeyi tablettede yapabilicem ama ekranı kaliteli retina ekran olucak yada amoled ekran olucak işlemcisi sağlam çift çekirdek yada dört çekirdek olucak rami adam gibi ram olucak.. üstündeki ios yada android her tür güncellemeyi alıcak.. kısaca dört dörtlük kaliteli iş olucak üstüne üstlük teyp dende kat ve kat ucuz olucak tabiki androidli teybe göre tercih ederim.. belki büyük firmalar bu açıdanda düşünüyor olabilir..

bu gün ipad mini almaya kalksan 600/700 tl civarında bulunuyor.. samsung galaxy tab alsan oda 600/700 lere kadar bulmak mümkün..
    bu gün piyasadaki fason çin malı androidli teypleri almaya kalksanız rahat fiyatını bilmiyorum ama rahat diyorum 1500 tl civarında vardır..

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu okuduktan sonra ufaktan araştırmaya başladım eğer çin işi değilse pionner in da androidlisini varmış, araştırmaya devam ederken böyle bir ürün buldum benim hoşuma gitti fonksiyonel gözüküyor hem tablet hem 2din tabi konu ile ilgili ve bilgili arkadaşlarda yorum yaparsa bende ona göre aracımda tercih etmeyi düşünüyorum
    NEW Double DIN CAR Radio DVD Player 3G Wifi GPS Ipod RDS 7 Inch Android Tablet | eBay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyu okuduktan sonra ufaktan araştırmaya başladım eğer çin işi değilse pionner in da androidlisini varmış, araştırmaya devam ederken böyle bir ürün buldum benim hoşuma gitti fonksiyonel gözüküyor hem tablet hem 2din tabi konu ile ilgili ve bilgili arkadaşlarda yorum yaparsa bende ona göre aracımda tercih etmeyi düşünüyorum
    NEW Double DIN CAR Radio DVD Player 3G Wifi GPS Ipod RDS 7 Inch Android Tablet | eBay
    e tamam iste bizde ayni seyi konusuyoruz.
    full fonksiyonel , fiyatida guzel
    peki ses kalitesi?
    peki ekran kalitesi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garip birsey yok hocam, satis acik arttirmada.
    sevindin degilmi ucuz olunca?
    al hemen bir tane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ayıp ne küfrediyorsun, yakıştıramadım sana

one din (in-dash) mi yoksa double din olarak mı soruyorsun fiyat aralıgı ne civarda olacak.

gündüz ekran okumak bir nebze ama oled ekranlarda bile zorlandımız oluyor, onuda göz önünde bulundurmak lazım.
    aslinda bilmiyorum
    daha dogrusu boyle bir secim yapabilmek icin gormek gerektigini daha once ogrendim.

hic bir cin mali oto teybinden kaliteli ses cikabilecegine inanmiyorum aslinda.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende takipteyim konuyu eğer uygun rakamlı iyi bir android double bende alıcam . toptan alıma girebilirik

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aracım için double yada indash düşünürken birden hediye samsung tab3 8.0 geldi.

sıfır kutusunda.açıp kullansam mı internetini tlfdan alırım diye düşünüyorum.yada açmadan note pad tarzı bir ürünlemi takas etsem en azından bir kart takar istediğim yerde maçımı izlerim seside auxtan alırım diye düşünüyorum.
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garip birsey yok hocam, satis acik arttirmada.
    sevindin degilmi ucuz olunca?
    al hemen bir tane
    okadar zamanımı ebayde geçirim dikkat etmemişim açık arttırmada olduğunu eğer kullanan arkadaşlar varsa onların kalite hakkındaki yorumlarını bekliyorum ondan sonra uygun görürsek alıcaz elbet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslinda bilmiyorum
    daha dogrusu boyle bir secim yapabilmek icin gormek gerektigini daha once ogrendim.

hic bir cin mali oto teybinden kaliteli ses cikabilecegine inanmiyorum aslinda.
    hakan abi aynen ses kalitesi biraz fazla kulak tırmalıyor, sisteme ek olarak cross-over girsekte bazen düzeltmenin imkansız oldugunu gördügümüz oluyor.
    şuanda double din olarak piyasada var.

Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aracım için double yada indash düşünürken birden hediye samsung tab3 8.0 geldi.

sıfır kutusunda.açıp kullansam mı internetini tlfdan alırım diye düşünüyorum.yada açmadan note pad tarzı bir ürünlemi takas etsem en azından bir kart takar istediğim yerde maçımı izlerim seside auxtan alırım diye düşünüyorum.
    samsung yeterince iyi bir ürün hem hediyenizi degerlendirmiş olursunuz hemde ekran kalitesi ve işlevselliği yeterli bir ürün.

okadar zamanımı ebayde geçirim dikkat etmemişim açık arttırmada olduğunu eğer kullanan arkadaşlar varsa onların kalite hakkındaki yorumlarını bekliyorum ondan sonra uygun görürsek alıcaz elbet
    ithalat yapan bir tanıdınız varsa uzak dogu fiyatları bu civarda, ama özellikle belirtmek isterimki seneye bu cihazlar hem kalite olarak çok daha iyi olacak hemde fiyatları tr bazında çok fena düşecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @maxi

senin istediğin gibi Android OS double-DIN teyp yok.

Pio & Alp'in son modellerinde sadece smartphone ekranının double-DIN display'de çıkması (yani AirPlay vari birşey) ve smartphone ile ses sistemi arasında çift yönlü iletişim kurulması var.

arabayı Android OS'e entegre etmek istersen smartphone ile bağlantı yapılması gerekir, yazılacak app'lar da tabii ki smartphone'da çalışacaktır. bu durumda teyp (gerçi teyplikten çıktı artık hepsi) sadece user interface görevi görüyor.

yukarıda birkaç tane Android OS DD headunit vermişsiniz; ses, görüntü ve imalat kalitesinin yerlerde olduğunu tahmin ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu işi ciddi yapmak isteyen varsa kaliteli bir şekilde kafayı fazla yormaya gerek yok bence..

gider bir ipad yada samsung tablet alır 7 inç lik.. orjinal teybini çıkartır aracın onun yerine özel bir çerçeve uygulaması ile tableti takar bir tane ses işlemcisi alır onuda tablete takar olur biter.. şahsi fikrimdir tabii..

dışardan arabanın içine bakan double din zanneder görüntü olarak bir şey değişmez teyp gibi görünür..

Stp nickli arkadaşlar bir tane x5 e yapmışlardı sanırsam ipad den.. Alpine ses işlemcisi kullanmışlardı çok güzl olmuşdu araç.

o yukarda verilen ebaydaki üründe double teyp değil client receiver tarzı bir ürün çok eskiden beri var eskiden normal wince liydi şimdi çinliler androidlisini yapmışlar aynı mantıkda... şu anda vestelinde tabletli televizyon satıyor onun teyp versiyonu gibi bir şey..

Bu arada interneti dert etmeyin onu telinizden alabilirsiniz yada benim aracımda ben 3g modem aldım veri hızı telefona göre çok daha hızlı ve kendinden bataryalı öyle bir şey alabilirsiniz.. internet en kolay..

özel çerçeve uygulaması ve tablet entegrasyonu dediğim olay bu youtube daki gibidir..

soundman kullanıcısını aratırsanız youtube'da o adamlar çok fazla araca ipad,samsung, nexus 7 entegrasyonu yapdılar..

adam güzel çerçeve uygulaması ile nexus 7 yi araç teybine dönüştürmüş.

http://www.youtube.com/watch?v=MZY4DfLs94s

soundman in yapdığı bu işe bayıldım adamlar portatif tak çıkar tarzı çerçeve uygulaması yapmışlar.. araba chrsyler 300c

http://www.youtube.com/watch?v=j7oFwrERQCM

buda adam motorize yapmış aracına galaxy tab

http://www.youtube.com/watch?v=rmaBP6mLEzQ

buda x5 e entegre yapmışlar nexus 7

http://www.youtube.com/watch?v=kSXZVNCbbYg

Bu tip binlerce uygulama bulabilirsiniz youtube da..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)