o seviyede kaliteli ikinci el olabilir sıfır xetec tarzı ürün olur ki oda macustiq ile aynı boardu kullanıyor ikinci elden tamir görmemiş güzel bir şeyler bulunabilinir o fiyatlara audioson v.b gibi..
Printable View
selam arkadaşlar, aracımda ön kapılara component mi yoksa mid bass / mid tiz mi alayım farkları nedir.
Aracımda şuan 4 kanal qline 90.4 anfi + ,vibe blackair 30cm 1600watt 550rms subw mevcut. Ön orijinaller 16cm arka kapılar 13cm - opel corsa D
anfi detayım:
Q LINE 4 KANAL GÜÇ ANFİSİ
RMS ÇIKIŞ GÜCÜ 4 OHM:90W X 4 KANAL
RMS ÇIKIŞ GÜCÜ 2 OHM:120W X 4 KANAL
KÖPRÜLÜ RMS ÇIKIŞ GÜCÜ:280W X 2 KANAL
THD:0.15%
FREKANS ARALIĞI:10HZ-30 KHZ
SİNYAL KARŞILAMA:90 DESİBEL
DUYARLILIK:200mV-8V
teşekkürler
takmasını bile yapamıyorlar akıl alacak adamı nerden bulalım :D konuşuruz abim ama bundan soğudum ana ünite işi bozuyor ve almanyadan kaynıma siparişi verdim dün akşam ebaydaki bulduğum bir parçayı gidip aldırtacam yaza bomba gibi bir doğanla gireyim en iyisi :D onu döküp yapması daha zevkli değil mi :D
ground zero gznc 1650 kullanmaktayım şu an yüksek seslerde en ufak cızırdama ve kesiklik olmadı 4 seneddir kullanıyorum. ön kapıda 3 takım kicker mid vardı ve onları sktüm yerine bundan bir çift koydum ses hem arttı hemde netleşti fiyatıda 1200 tl ila 1600 arasında değişiyor bulman biraz zor olabilir ama en önemlisi ana ünite
cızırdamanın kolonla pek ilgisi yok kullanılan malzeme +işçilik + doğru ayar en kötü sistemden bile güzel ses aldırır kendi çapında..
Aracında orjinal üniten kalıcak. Ama ona audison bitone adında bir işlemci bağlanıcak 1500tl. Focal krx3 mid takımı alıcaksın 2000tl ye sahibindende var bak kafadan 3000tl gtti bundan sonrası amfi montaj ve subwoofer. Senin 5000tl bütçen var iste şöför koltuğunda hergün konser dinlersin. Pm den numaranı atarsan gerekli açıklamarı sana yaparım. Ama ses sistemi babayiğit dendiği zaman. Focal+audison+ işçilik= money başka bir bağ kuramazsın.
Güç istiyorsan sarsıntı deprem= re audio, rf , kicker , dd audio
Fiyat performns=cadence, sierra, ma audio, jbl, kenwood, vs vs vs
Ama ses kalitesi diyorsan biz buna sq deriz youtube de arat = focal, audison, helix, brax , pioneer prs, alpine f1 status , scan speak. Bunların hepsi bi şekilde tr de bulunabiliyor. Hedef bütçe belirlemek ve ne dinlemek istediğin?
murat abi bilir beni liljon tarzı dinlerim basslı müzik bütçe şuan 2-2,500 ama ağustosta 5bin tl rahat ayarlarım ama bu ana ünite tiksindirdi beni. değişmesi imkansız o işlemciyi merak ettim gerçekten kapılara mı takılacak yoksa farklı yere montaj mı olacak . sormamın nedeni aracıma en az sökme takma işlemi yaparak işlem yaptırmak istiyorum ses gelmesini istemiyorum sağından solundan sırf bu sistemler için 206 bile alabilirim yada doğan vs... çok farklı düşüncelerim var yalıtımlarla ilgili hiç yapmamıştım ama alırsam araç yaptırmayı düşünüyorum komple
işlemci falan gereksiz olur bence senin yapıcağın sistemde..
sen aracına uygun orjinal ana ünite getirt yada türkiyedede satan kesin vardır.. yoksada ellerinde sen istersen siparişle getirtirler.. onu önce al taktır.. bir anfi al . 2 takım comp al ön arka kapılara orjinal yerlerine birde bagaja ufak bir bass al 20-25 cm lik yeterde artar bile.. tertemiz iş ses işlemcisi falan filan girersen çıkamassın..
elimde zaten magnat 4500 hotrod ses anfisi focal 33v1 480 rms buffer ve xetech 1500.1 mono anfi var bana sadece ana ünite gerek o problemi çözmem lazım işte kafam karışıyor bir kişi işlemci al diyor 1500 tl gibi bir fiyattan bahsediliyor bir kişi gereksiz dediği an cumburlop gulu gulu oluyor bütün fikirler
alsanda olur ses işlemcisi almasanda olur.. ses işlemcisi oldumu o sesin kalitesini alıcak sağlam kaliteli kolonlar anfi kablolama bunun yanında güzel bir izalasyon yaptırman verimi çok yüksek optimum değerlerde almanda faydalı olur..
yoksa orta sınıf bir kolon anfi kablolama v.b bağlasan tamam gene güzel ses alırsın ama harcıycağın para ürkütüceğin kurbağaya değmez.. gereksiz olur ondan diyorum yoksa ses işlemcisinin olması her zaman artıdır param var harcarım diyorsan al..
ben her zaman cep dostu düşünüyorum yani parayı saçmadan en güzel en verimli kaliteli nasıl ses alırım mantığında..
zaten 1500 lira bir işlemciye veremem elimde patlar :D işin kötü tek kötü yanı bu arabanın teybi oda bana yaptırmama izin vermiyor o yüzden soğudum
Elımde orjınal Carbon mac audıo marka 1 takım mıd var arastır ıstersen verırım