User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
101 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: en mükemmel mid-tiz hangisi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300tl seviyesinde Macoustıc M4080 veya jbl disinda baska amfi tavsiyesi var mi 4kanal lutfen
    o seviyede kaliteli ikinci el olabilir sıfır xetec tarzı ürün olur ki oda macustiq ile aynı boardu kullanıyor ikinci elden tamir görmemiş güzel bir şeyler bulunabilinir o fiyatlara audioson v.b gibi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müzik olayı çok çeşitli ve karmaşık..

ben bir multimedia işine giriyim dedim 4 defa sistemi bozdum fikirler değişdi mantık değişdi bakış açısı değişdi kısaca hala parça topluyorum neyse sonuna yaklaşdık tünelin sonundaki ışık ufak ufak görünmeye başladı
    en sevdiğim şey aracımda müzik sistemi olması ama çıtırdan değil sağlam ve babayiğit.
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam arkadaşlar, aracımda ön kapılara component mi yoksa mid bass / mid tiz mi alayım farkları nedir.

Aracımda şuan 4 kanal qline 90.4 anfi + ,vibe blackair 30cm 1600watt 550rms subw mevcut. Ön orijinaller 16cm arka kapılar 13cm - opel corsa D

anfi detayım:
    Q LINE 4 KANAL GÜÇ ANFİSİ

RMS ÇIKIŞ GÜCÜ 4 OHM:90W X 4 KANAL

RMS ÇIKIŞ GÜCÜ 2 OHM:120W X 4 KANAL

KÖPRÜLÜ RMS ÇIKIŞ GÜCÜ:280W X 2 KANAL

THD:0.15%

FREKANS ARALIĞI:10HZ-30 KHZ

SİNYAL KARŞILAMA:90 DESİBEL

DUYARLILIK:200mV-8V

teşekkürler
    :ramo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 01dz210 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en sevdiğim şey aracımda müzik sistemi olması ama çıtırdan değil sağlam ve babayiğit.
    4 ana üniteli bi sistem yapıyorum bitsin koyucam foruma..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o babayigidi bana yolla aklını alayım senin yakında adanaya gelecem biraz sabret yarın telefonlaşalım istersen.
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o babayigidi bana yolla aklını alayım senin yakında adanaya gelecem biraz sabret yarın telefonlaşalım istersen.
    takmasını bile yapamıyorlar akıl alacak adamı nerden bulalım konuşuruz abim ama bundan soğudum ana ünite işi bozuyor ve almanyadan kaynıma siparişi verdim dün akşam ebaydaki bulduğum bir parçayı gidip aldırtacam yaza bomba gibi bir doğanla gireyim en iyisi onu döküp yapması daha zevkli değil mi
    YamahA Xmax 250 ABS

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takmasını bile yapamıyorlar akıl alacak adamı nerden bulalım konuşuruz abim ama bundan soğudum ana ünite işi bozuyor ve almanyadan kaynıma siparişi verdim dün akşam ebaydaki bulduğum bir parçayı gidip aldırtacam yaza bomba gibi bir doğanla gireyim en iyisi onu döküp yapması daha zevkli değil mi
    yapması daha zevkli olsada sürmesi mesele sigara paketinden bile geçemiyoruz, az insan gibi bas sende
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ground zero gznc 1650 kullanmaktayım şu an yüksek seslerde en ufak cızırdama ve kesiklik olmadı 4 seneddir kullanıyorum. ön kapıda 3 takım kicker mid vardı ve onları sktüm yerine bundan bir çift koydum ses hem arttı hemde netleşti fiyatıda 1200 tl ila 1600 arasında değişiyor bulman biraz zor olabilir ama en önemlisi ana ünite
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cızırdamanın kolonla pek ilgisi yok kullanılan malzeme +işçilik + doğru ayar en kötü sistemden bile güzel ses aldırır kendi çapında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapması daha zevkli olsada sürmesi mesele sigara paketinden bile geçemiyoruz, az insan gibi bas sende
    öyle deme abi sürtmez ise makbul değil diyorlar

Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ground zero gznc 1650 kullanmaktayım şu an yüksek seslerde en ufak cızırdama ve kesiklik olmadı 4 seneddir kullanıyorum. ön kapıda 3 takım kicker mid vardı ve onları sktüm yerine bundan bir çift koydum ses hem arttı hemde netleşti fiyatıda 1200 tl ila 1600 arasında değişiyor bulman biraz zor olabilir ama en önemlisi ana ünite

malesef ana ünite değiştirme sıkıntımız var nasıl çözeceğim bilmiyorum
    YamahA Xmax 250 ABS

Yeşil R53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracında orjinal üniten kalıcak. Ama ona audison bitone adında bir işlemci bağlanıcak 1500tl. Focal krx3 mid takımı alıcaksın 2000tl ye sahibindende var bak kafadan 3000tl gtti bundan sonrası amfi montaj ve subwoofer. Senin 5000tl bütçen var iste şöför koltuğunda hergün konser dinlersin. Pm den numaranı atarsan gerekli açıklamarı sana yaparım. Ama ses sistemi babayiğit dendiği zaman. Focal+audison+ işçilik= money başka bir bağ kuramazsın.
    Güç istiyorsan sarsıntı deprem= re audio, rf , kicker , dd audio
    Fiyat performns=cadence, sierra, ma audio, jbl, kenwood, vs vs vs
    Ama ses kalitesi diyorsan biz buna sq deriz youtube de arat = focal, audison, helix, brax , pioneer prs, alpine f1 status , scan speak. Bunların hepsi bi şekilde tr de bulunabiliyor. Hedef bütçe belirlemek ve ne dinlemek istediğin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    murat abi bilir beni liljon tarzı dinlerim basslı müzik bütçe şuan 2-2,500 ama ağustosta 5bin tl rahat ayarlarım ama bu ana ünite tiksindirdi beni. değişmesi imkansız o işlemciyi merak ettim gerçekten kapılara mı takılacak yoksa farklı yere montaj mı olacak . sormamın nedeni aracıma en az sökme takma işlemi yaparak işlem yaptırmak istiyorum ses gelmesini istemiyorum sağından solundan sırf bu sistemler için 206 bile alabilirim yada doğan vs... çok farklı düşüncelerim var yalıtımlarla ilgili hiç yapmamıştım ama alırsam araç yaptırmayı düşünüyorum komple
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    işlemci falan gereksiz olur bence senin yapıcağın sistemde..
    sen aracına uygun orjinal ana ünite getirt yada türkiyedede satan kesin vardır.. yoksada ellerinde sen istersen siparişle getirtirler.. onu önce al taktır.. bir anfi al . 2 takım comp al ön arka kapılara orjinal yerlerine birde bagaja ufak bir bass al 20-25 cm lik yeterde artar bile.. tertemiz iş ses işlemcisi falan filan girersen çıkamassın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimde zaten magnat 4500 hotrod ses anfisi focal 33v1 480 rms buffer ve xetech 1500.1 mono anfi var bana sadece ana ünite gerek o problemi çözmem lazım işte kafam karışıyor bir kişi işlemci al diyor 1500 tl gibi bir fiyattan bahsediliyor bir kişi gereksiz dediği an cumburlop gulu gulu oluyor bütün fikirler
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte kafam karışıyor bir kişi işlemci al diyor 1500 tl gibi bir fiyattan bahsediliyor bir kişi gereksiz dediği an cumburlop gulu gulu oluyor bütün fikirler

welcome to the club

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alsanda olur ses işlemcisi almasanda olur.. ses işlemcisi oldumu o sesin kalitesini alıcak sağlam kaliteli kolonlar anfi kablolama bunun yanında güzel bir izalasyon yaptırman verimi çok yüksek optimum değerlerde almanda faydalı olur..

yoksa orta sınıf bir kolon anfi kablolama v.b bağlasan tamam gene güzel ses alırsın ama harcıycağın para ürkütüceğin kurbağaya değmez.. gereksiz olur ondan diyorum yoksa ses işlemcisinin olması her zaman artıdır param var harcarım diyorsan al..

ben her zaman cep dostu düşünüyorum yani parayı saçmadan en güzel en verimli kaliteli nasıl ses alırım mantığında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten 1500 lira bir işlemciye veremem elimde patlar işin kötü tek kötü yanı bu arabanın teybi oda bana yaptırmama izin vermiyor o yüzden soğudum
    YamahA Xmax 250 ABS

fbh_honda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elımde orjınal Carbon mac audıo marka 1 takım mıd var arastır ıstersen verırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fbh_honda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elımde orjınal Carbon mac audıo marka 1 takım mıd var arastır ıstersen verırım
    teşekkürler hocam işlem yürümüyor ki birşey alalım ana üniteden dolayı fos oldu...
    YamahA Xmax 250 ABS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)