User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Kapasitör Gerekli midir?

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kapasitör Gerekli midir?

hayırlı günler iyi kötü bir ses sistemim var bir arkadaşım kapasitör lazım sana falan dedi ben ne işe yaradığını tam bilmiyorum googledan aradım ama bir dünya bilmediğim terimden başka birşey anlamadım

pioneer av270bt
    2 tane eski seri ts-20
    2 tane pioneer 6985
    SPECTRON 4/2 400 watts SPA4200 amfi ( almanyada bir akrabam verdi nasıl bir amfidir hiçbir fikrim yok eski olduğunu biliyorum sadece
    Jbl Box-1214CS 30Cm 1000Watt Kabinli Subwoofer
    2 tane de Pıoneer TS-E130CI var ( bunuda elektirikçi önerdi hiçbir fikrim yok )
    aküm 60 amper inci akü yakın zamanda değiştireceğim 2011 den kalma...Onada önerilerinizi bekliyorum sanırsam 72 amper almam lazım

bunlara kapasitör gerekli midir? kapasitör ne işe yarar yardım ederseniz sevinirim..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ts 20
    6985
    Bunlar efsane ürünler. Bunların çıkardığı ses bambaşka. Benim elimde olsalar o döneme ait amfi ve woofer ile kullanırdım.

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır akü işini görecektir. Ha illa takim ucuza buldum dersen tak ama pek faydasını anlamazsın bu tesisatta daha prof tesisatlarda kullanılır kapasitör senin tesisat cadde tarzı zaten aküden gelen akımı anlık tüketimde verip tekrar aynı akımla deşarz olan bi cihaz yani taksan bile akün sağlam olması gerek sadece kapasitör tak daha iyi çalar bu diyenleri pek dikkate alma
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

peyyyzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyem 6985'leri ve tss20'leri amfiye girme ben 3 takım yaktım yazık olmasın değerli cihazlar. kapasitör'de gerekmez senin cihaza o kadar aşırı prof bi sistem değil bence gereksiz masraf olur sana. ama bulursan kapasitör yerine aciko ekolayzer alıp 6985'leri çoşturabilirsin
    AŞK 3 Harf

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000watt rms güç için 1 farad capasitor der tesisatçılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapasitör yapana kadar big3 yapmak lazım, big3 demek şarj ,şase kablolarını filan kalınlaştırmak kısacası, daha çok iş yapıyor.

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kabloları 4ga çektik sanırım yeterlidir...aciko içinde amfiyle bir kullanılabilir mi bu eko kendinden amfili falan yazıyorda... benım niyetim zaten prof bir sistem değilde temiz ses alabileceğim sadece bassın sesi değilde sözlerinde sesini alabileceğim bassdan geri kalmayan bir sistem istiyorum da tam olmadı daha kapıdaki haporlorleri degistirmem gerekiyor sanırsam...

peyyyzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kabloları 4ga çektik sanırım yeterlidir...aciko içinde amfiyle bir kullanılabilir mi bu eko kendinden amfili falan yazıyorda... benım niyetim zaten prof bir sistem değilde temiz ses alabileceğim sadece bassın sesi değilde sözlerinde sesini alabileceğim bassdan geri kalmayan bir sistem istiyorum da tam olmadı daha kapıdaki haporlorleri degistirmem gerekiyor sanırsam...
    amfi gibi bi dalgamotor zaten eko. yalnız ayar seçeneği vs daha fazla bildiğim kadarı ile. yani 6985'leri ve tss 20leri ekoya girdiğin zaman amfiye ihtiyacın kalmaz yada sadece bassı beslersin amfiyle
    AŞK 3 Harf

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)