anladım kardeşim , şunu söylim yalnız sana bendeki multimedya LG double dı Renault clio 4 icon bendeki araç, ben dönüştürücü deck çevirici kullandım hemde en iyisini Audison SR2 kullandım bir halt ses alamadım,sub iyiydi tweeterlar iyiydi midler resmen yoktu.
sonradan rca çıkışı olan teybe bir geçtim şok oldum farkı anlatamam sana, eğer istersen şöyle yaparız birgün mersine gidebildiğinde bana haber verirsin servet usta benim teybı alır sana denemelik bagajında takar böylelikle original teybini yerinden çıkarmamış olur.
öyle bir kulağınla farkı duyunca kendin daha iyi karar verirsin, burda teybimi sendeki anfiye takıp kısa 1mt rca kablosu kullanıp hoparlörlerine bağlayacak sırf farkı duyman için oda inan 5dk sürüyor takma sökme olmadan kolay iş.
ben bit-ten kullandım orijinal ünite ile, evet güzeldi ama teyp ile aldığım farkın ancak %30unu belki elde etmiştim teybin yerini tutamamıştı bende
ve kesinlikle izolasyon şart kardeşim, bir araya gelirsek daha detaylı anlatırım türkiyede maalesef aman aman izolasyon yapılamıyor yapılanlarında %90 yanlış yada eksik,hondalarında izolasyonu resmen yerlerde baya fark olur.