dediğim gibi çok prof bişey istemiyorsan ki ben araştırdım 1000tl altına kimse bi anfi-bass-mid elini bile sürmüyo çok makul ve anfi kaliteli olduğu için güncellemeye açık komponent ve bassı daha sonra büyütebilirsiniz...
Printable View
dün göremeyenler için kaçırmayın günceli:)
ürünlerin teknik özellikleri ile ilgili bilgi var mı acaba???
valla kutuda yazıoduda attım koliyi:(
sound magusun midlerini kullanıyorum bende çok memnunum sistem yapacaklar kaçırmasın derim fiyat muhteşem :)
Media Markt'tan yine güzel bi kampanya olmuş :) Ben de iki hafta önce 299 liraya Alpine Kabinli Bass - Oval Hop. , Sony Xplod Amfi ve Kablo takımı aldım 30 lira da montaj parasını 299'a ekletip 330 lirayı taksite böldürdüm :)
Bence kaçırmayın derim arkadaşlar , cidden tek tek almaya kalktığınızda fiyatlar uçup gidiyor :)
diğer şubelerindede varmıdır aynı kampanya ?
Estafurullah :) Bass 30'luk benim :) Pek anlamadığım için speclerden kalitelisi kalitesizini bilmiyorum ben ama beni orda 199 yerine 299'luk Alpine set al kat be kat daha kaliteli ses alırsın dedikleri için Alpine almıştım :)
http://img248.imageshack.us/img248/4326/dscf6306y.jpg
seninki daha kaliteli evet komple:)kadir gecesi falan heralde doğumgünü bu sistemi 900dan aşağa denk getiremezsin..
Kampanya çok güzel.Mutştuyla beraber görmüştük niyetlendim bende ama ayarlıyamadım durumları.
MM yine yapar kampanya öyle avutuyorum kendimi:D
hocum istersen alır yollarım burdan ama kargo falan tuzlu olur sanırım
frkmera:) çok güzeldi almerası.
tebrikler kendisine
Ankara'da varmı acaba öğrenmek lazım
10cmlik mid leri var mı bilginiz var mı?
görke, ben gördüm optimum da 10 cm mid takımı 2-3 çeşit