ben alipne ve hertz 10cm coaksiyel aldım pek memnun kalmadım. teybim alpine ın üst seviye bir cihazı ama beklentimi karşılamadı. böyle ufak yer kaplayan bir sistem istiyorum. küçük bass anfi 2 tanede kaliteli mid tiz.. optimuma gidip bi bakim.
Printable View
ben alipne ve hertz 10cm coaksiyel aldım pek memnun kalmadım. teybim alpine ın üst seviye bir cihazı ama beklentimi karşılamadı. böyle ufak yer kaplayan bir sistem istiyorum. küçük bass anfi 2 tanede kaliteli mid tiz.. optimuma gidip bi bakim.
benim bassı veriridim 20 cm; ama XOr alcam dedi almıyor:)
mid tiz hiç sevemedim orta sesler yok sinek vızıltısı gibi geliyor
yok ya alpine ın mesela çok minik içi izole edilmiş kutulu subları var. onlar çok güzel.
güzel settir fiyatta iyi hala elimizde mevcut bilginize
walla bende düşünüyorum ya bu sistemi oldukca uygun fiyatlı tatmin edici ses verse yeter.
Bu sistem alınır diyosanız ben birini gönderip eve soteliyim müsait bi zamanda taktırırız artık ancak
Sound Magus hakkında hiç tecrübem yok nasıl bir firmadır acaba? Çinli bi firmaymış.
bu set 299 tl nerde nasıl ya?
bu kampanyalar hala geçerlimi ? bilgisi olan warmı ? bide hangi media markette ?
Olabilirdi aslında ama gerek yok diye düşündüm :) Alınan sese gelince ; ben zaten içerde bana çalsın yeter gerisi fazla düşüncesiyle aldığım için fazla bile geldi desem yeridir :) Memnunum açıkçası :)
25-28 Haziran arası Eskişehir Media Markt'ta kampanya vardı da o zaman almıştım :) Hatta konusu var 199 TL'ye Ses Sistemi diye oradan detaylarını görebilirsin :)
suan bu kampanya devam etmektemı yoksa belırlı media mark.lardamı oluyor bu kampanya cunku ılan altında bır yer ısmı belırtılmıste?