büyük ihtimal 60ah bir güç kaynağın olur orjınallerinde sana tavsiyem öne 72ah bagajada aynı değerde yada daha büyük güçte bir güç kaynağı koymandır tek akü o amfileri beslemez sık sık kesme yapar ilerdede amfilerin güç yetmiyeceği için zarar görme ihtimali var artı bunlardan hariç sana kaliteli birde 5 farad kapasitör koymanı öneririm
aslında benm düşüncem pek fazla bütçeyi sarsmadan direk 2000.1 ile bası koyarm kap. hazırad tutarm aradan bir kaç ay sonrada 2. bas anfi mi swaplarmsanırm tek anfi basa da kap. gerekli çünkü arkadaşımın demesine göre farlar yanıp sönüyo kesilme oluyo diyo
![]()
aynen öle abi1 takım mid 1 takım 400 lükte pioneer hoperlör birde jbl anfisi var modeilini bilmiyorm ama anfinin
tek amfide güç kaynağı yetersiz olduğu meydana çıkmış, aküsü yetersiz olduğu için farlar kısılıyo ek akü şart
aku deısceksen jeşl veya kuru aku alman gerek stringer 35 amper ıc dırencı yuksek sıstem ıcın akuler var 350 dolar cıvarı her 1000 watt rms ıcın 1 farad degerde kapasıtor koyman gerek buda 2 tane 2000.1 ı 1 ohmda beslcıeksen 4 farad gıbı bır deger yaparalternatorlerde oynarsan aracta kebap olur ama 2000.1 class d dıjıtal amfı oldugu ıcın cok fazla akım cekmıcektır 72 amper aku 2 tane 2 farad kapasıtor ısını gorur dıye dusunuorum
öenerileriniz için çok teşekkür edrm ama şimdilik srp yi 2000.1 ile kullanmayı düşünüyorum bi sorun çıkacağını füşünmüyorm ama şimdide mid takımı devreye giriyor![]()
dostum ben kıcker solobaric l5 38 cm ı macoustic 2000.1 ile 2 ohm suruorum fazlasıyla yetıor banada etrafada arabanın bagaj kapagı kapıları gevseyecek derecededınleyen arkadaslar var 2.srp ye gerek yok adam gıbı portlu kutu yap olcusu port tune ısınden anlayanbırı yaparsa zaten sana o bass yetecek artacak sen guclu mıd tız takımı ve onları beslıcek amfıyı dusun bence
peki samet abi sen 2 cihazıda kullanmışsın aralarında kıyaslama yaparsan hangisi ön plana çıkar onuda öğrenebilrmym
seri olarak solo baric olarak geçer srp L5 ten güçlü çalan bir cihazdır fazla zorlamadan kıvamında dinle güzel bastır sen ilk önce alt yapını sağlam tut cihazları almadan önce
senin alt yapı değil aracın alt yapısı :=)
akü, kablo vb. yani ne kadar güç o kadar iyi besleme o kadar iyi sonuç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)