Adam ünlü beyler dağılın
Öyle bir niyetim olmadı, olmaz da. Milyonların izlediği bir yarışma da hele hiç olmaz. Jüriye bayılmıyordum ama onlarla kafa bulacak kadar da densiz değilim.
Teşekkürler.
Adresini ver bana sana yanık kremi göndereyim.
Ünlü olmanın kıyısında bile değilim. Şan ve şöhretten nefret ederim.
Bu yarışmaya katılma amacım yaptığım bazı tasarımları uluslararası bir kanalda yayınlayarak tescillemekti.
Bunlar I LOVE YOU, DEVE ve İKİ KEDİ BİR KÖPEK çalışmalarıydı.
Kastığım falan yok. Elimden geldiğince adam gibi yazışmaya çalışıyorum şurada.
Bu arada bu mesajı tehdit ya da gözdağı olarak mı algılamalıyım anlayamadım.
Umarım bu yazdığın cümleler ufak çapta bir şakadır.
Bir moderatör tehdit de edemez, gözdağı da veremez.
En azından benim bildiğim sitelerde durum böyle.
Efendim? Anlamadım? - YouTube
Göç etmek için doğdular ya göç edecekler ya da ölecekler.. korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar.. yaşlılar bunu defalarca yaşadı, gençler sürüden ayrılmama gereğini biliyorlar. büyük tehlikelere rağmen ilerliyolar yollarına devam etmeliler. dünya onlara fısıldadı; harekete geç, harekete geç ve yaşa...
Abi yanlış anlamada gerçekten sen seçilmiş kişi değilsin biri seni kandırmış ;( yeteneğin var die sıradan basit birisin.... Yani sende herkes gibisin ;(
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Ben 41 kere maşallah lafı nereden geliyor onu da merak ettim zamanında. Neden 41?
Neden olayların kökenine inmiyoruz? Neden bize dayatılanları hemen kabulleniyoruz?
Mesela 31 rakamı aslında çok ilginç bir rakamdır. Bakın aşağıda bana hayli ilginç gelen türde bir çalışma yapılmış.
Sağolasın sayende hayatın gerçekleriyle yüzleştim.
Eğilim ve merak alanınız ilginç, asıl meslek nedir Ertan hocam ?
3 sene öncesine kadar uzun bir süre döviz işi ile uğraştım ve seyahat acentam vardı.
3 yıl önce aynı mekanı butik tarzı hediyelik eşya mağazasına çevirdim. İşimden gayet memnunum.
Artık kas gücüyle değil, düşünceyle para kazanmayı öğrendim. 10 yaşından beri ilginç şeylere kafa yoran biriyim.
Ama ticari hayatımda asla marjinal, uçuk kaçık şeyler yapmadım. İkizler burcuyum ve beni çözmek biraz zor.
Beni uzaktan antipatik bulan çok. Ancak reel ilişkiler kurunca düşünceler genel anlamda değişir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)