Abi yenge bunu kabul etti mi Evlimisin şimdi ?
Printable View
Abi yenge bunu kabul etti mi Evlimisin şimdi ?
Gayet çılgınca..Tebrikler
Kumanda DESI kapı açma kapama kumandasıydı. Hayır tuşuna basınca hiç bir icraat olmuyordu :D.
Eyvallah :icon_tup:.
Evet 1997 senesinde evlendik. Fotoğrafı aşağıda :icon_tup:.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...08517915_n.jpg
Seni tanıdım tanıyalı böyle large takılıyorsun senin evlenme teklifin ile bu forumun ilgilendiğini hiç sanmıyorum Ertan yapma böyle şeyler uzak dur bu forumdan.
iyide bıkac ay once bunu bız ızlemıstık.
abi valla çok orjinel düşünmüşsün çok yaratıcı olmuş
Allah sabır versin.......
Sıradan olmamak böyle birşeyse, sıradan olmayı tercih ederim...
.................................................. ............................ Adisyon
Allah yengeye sabır versin.. onu yap bunu yap oraya bas burayı çek içim şişti :)
Tamam yaratıcı iyi hoş güzel ama, herşeyi senin direktiflerinle yapmış yenge abi :D Seni çok sevdiği belli, bi süre sonra sıkılır insan emir almaktan :D
Ağzım açık izledim resmen. Hiçbişe anlamadım. Ama bunla bukadar uğraşacağınıza bitane ev alıp anahtarını verseydiniz daha ikna edici olurdu.
Bu videoyu burada daha önce yayınlamadım. Domates, biber ve patlıcanla yaptığım Barış Manço silueti ile ilgili konuda birisi bunun linkini vermişti sanırım.
Burada bana laf sokanlar yüzünden o canım konu da silindi :mad:.
Eşimin şaşkınlıktan nutku tutuldu orada. Ne yapacağını şaşırdı. O yüzden ne yapacağını sürekli dikte etmek zorunda kaldım. Aslında çok uyanık ve tez biridir :icon_tup:.
Vallahi o sürekli o tekliften büyük bir övgüyle ve heyecanla bahseder :icon_tup:.
O söylediğin sıradan kişilerin işi. Ben marjinal biriyim. Malla mülkle işim olmaz. İnsanlar öldüklerinde malları ve mülkleriyle anılmaz, bıraktıkları eserlerle anılır.
Özetle kimileri öldükten sobra anılarıyla, kimileri ise analarıyla anılır :rolleyes:.
zahmetli bir teklif olmuş, emeğinize sağlık. söz konusu minyatür ev şuan nerede ne halde :)
Şimdiki aklım ve şu anda sahip olduğum şartlar olsa bambaşka bir proje ve sunum olurdu. Şu anda proje ve sanat anlamında bambaşka boyutta işlerle uğraşıyorum. Kim bilir belki bunun yeni bir versiyonunu yaparım yakında. Bu çalışma buna oranla çok daha romantik, sade ve işlevsel olur.
Bu arada evin kaba inşaatı geçen zaman içerisinde yer ve dış cephe olarak sorun oldu. Ben ev eşyalarını ve bazı aksamları hala saklıyorum :rolleyes:.
Allah yengeye sabır versin der çeker giderim....
40 yılın başı foruma girip yeni mesajlara bakayım dedim.. ilk çıkan konu bu oldu..
abi burayı rahat bırak bari..