abi ev kendinizinmi kira mı
Printable View
abi ev kendinizinmi kira mı
hayır konu sahibinin profiline giriyorum bakıyorum, mesajlarına açtığı konulara vs..
arabayla alakalı hiçbişey yok..
bi ara bi konusu vardı hatırlıyorum efsane mi kestane mi neydi öyle bişeydi..
hepsi bu yani..
burası techturkey..
otomobil,tuning,modifiye vs vs ile alakalı bi forum.. özellikle TEKNİK konu ağırlıklı bi forum..
bunlarla alakalı ne paylaşımınız var ne fikir alışverişiniz ne de o tarz bi girişiminiz..
geçmişte yaptığınız tasarımlar, teklifler vs vs paylaşıp durulacak bi forum değilki burası..
ki zaten kendiniz de söylüyorsunuz bıraktım bu işleri diye..
bıraktıysanız neden burdasınız ben anlayamıyorum doğrusu..
tarzınız yazışmalarınız vs dolayısıyla da çok istenen birisi gibi de gözükmüyorsunuz..
bu neyin ısrarı??
kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz eminimki birsürü forum vardır..
neden burda zorluyorsunuz?
otomobille alakalı teknik bir forumda sizin 16 yıl önce yaptığınız evlilik teklifinin ne işi var??
ya da domates biber patlıcanla yaptığınız gölge oyununun ya da bilmem ne yarışmasına katılmanızın vs??
insanlar elbette ki sosyal olaylarla yada otomobil dışında konular açıyorlar, ama bu insanlar teknik şeyler de konuşup fikir alıp veriyorlar aynı zamanda.. sizde yok böyle br durum..
enteresan ama itici birisiniz..
yanlış yer yanlış zaman yakalama uzmanı gibisiniz..
ben şahsen şu yaşımda sizin burada gördüğünüz muamelenin 10 da 1 ini görsem bir dakika durmam çeker giderim..
hele ki sizin yaşınız da olsam burada bu konuları açmaya teşebbüs bile etmem..
saygı çerçevesinde yazmak için epey de zorladım aslında bunları yazarken, umarım anlatabilmişimdir..........
Bu uzun mesaja genel anlamda cevap vermeye kalksam konu zıvanadan çıkar. Daha önce burada açtığım konular bu tür polemikler yüzünden silindi.
Ben bu foruma benimle ve eski aracımla ilgili açılan bir konu yüzünden üye oldum. Orada arkamdan atıp tutanlara gereken cevabı vermek için.
Sonrasında olanlar bana gıcık olanların eseridir. Burada nereye ne yazacağımı sana sormayacağım. Burada üyelere yönelik açılan bölümlere orayla ilgili konu açarım. Kurallara uyduğum sürece sorun yok. En azından ben öyle düşünüyorum :rolleyes:.
valla abi kim nederse desin gayet başarılı olmuş ben zevkle izledim tabiki biraz meşakatli bir iş olmuş ama olsun sonunda belliki mutlu güzel huzurlu bir yuva kurmuşsun allah daim etsin.
o uzun mesajı yazmaya harcadığım zaman için şuan çok pişmanım..
kendinizle çelişiyorsunuz, sizinle ve eski aracınızla açılan bir konuya cevap vermek için üye olduğunuz forumda hala alakasız konular açmak neden? 16 yıl önce yaptığınız evlenme teklifiniz de sizin ve aracınızla alakalı açılmış konuya bir cevap mı?
neyse ben kibarca söylemek istediklerimi söyledim zaten ama anlamamakta ısrarcısınız..
selametle..
tech gerekeni yapar elbet merak etmeyin ;)
Yorum ve beğeni için teşekkürler :icon_tup:.
Erdem kardeşim lütfen benimle burada bulunmam ile ilgili gereksiz bir polemiğe girme. Bu arada neymiş o yapılması gereken?
Benim ihraç edilmem mi? Neden? Hangi kural ya da etik gereği? Sırf sen ve senin gibiler mutlu olsun diye mi? Hey yüce Allahım bana sabır ver :o.
yok polemiğe girmeyi sizinle kesinlikle istemem emin olun..
bu konuya son mesajım bu..
sizin burda olmanız ya da olmamanız bana bir artı yada eksi sağlamaz, ben haketmenize rağmen size karşı yapılan bu tutumdan sizin adınıza rahatsız olmuştum, artık olmuyorum..
alıntı yapmazsanız sevinirim..
Ne diyeyim Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Bence 13.05.2014'te şu an oturduğunuz evinizi bu hale getirin, evete basınca apartmanın çatısı açılsın, sonrası ***** işte, evin her yeri fıldır fıldır dönsün.
İşte o zaman youtube'da rahat 20 milyon tıklama alır o video. :D:D:D:D
P.S : Hayır tuşuna basmış olsaydı da kesin bu olaylar gerçekleşecekti, dur bir dur, gitme bak izle çok değişik şeyler olacak, bak bir bak, ev dönüyor :D:D:D
Materyalist biri değilim. Bu kafayla ev sahibi ve servet sahibi olmam zor.Yat ya da kat türü şeylerde aramadım mutluluğu.
Ben hayal gücümü reel hayata geçirdiğimde benim ismimi çok başka platformlarda duyacaksınız inşallah.
Yakında Tüm Türkiye'ye büyük bir süprizim olacak. Çalışmalarım tam gaz devam ediyor.
Özellikle 2014 senesinde Acun Ilıcalı ile ufak bir hesabım olacak :D.
Ben burada misafirim, umduğumla değil bulduğumla idare edeceğim artık :icon_wack.
Bu arada beni seven sevmeyen, isteyen, istemeyen, anlayan ya da anlamayan her kim varsa hepsinin yeni yılını canı gönülden kutluyorum :icon_tup:.
yaşına saygım var sesimi çıkarmıyorum
kaşınma laf sokma sen ne yaptığını iyi biliyorsun komple banlatma kendini
burada adalet yok bunu senin çok iyi bilmen lazım, benim bir şey kazanmama gerek yok forumun ahengini bozma akıllı uslu davran başka bir şey istemiyor kimse senden
değerli forum yoneticileri,
lütfen foruma ilgi artsın ve fazla tık alalım diye shkodra, ertan ömür vs gibi botlar atıp durmayın.
Mesaj alınmıştır :icon_wack.
Bunun için söz veremem :rolleyes:.
Burada yöneticilere ne yapacağını söylemek sana ve bana kalmadı kardeş. Burada sistem farklı işliyormuş. Ben de bunu çok yakın bir zamanda öğrendim :o
Eğer bu mesajı laf olsun diye atmadıysan en azından popüler kültürün bir parçası olmaman güzel. Ben de Acun Ilıcalı'ya bayılmıyorum zaten.
Ancak Acun Ilıcalı'nın ekibi benim Kıbrıs çekimlerimden sonra tüm ekipmanlarımı kaybetti ve üzerine yattılar :ofk:.
Ekipmanların toplam değeri 1.000 TL civarı. Bunun hesabını farklı bir biçimde ödeteceğim inşallah ona :icon_tup:.
@Ertan Ömür
pardon ben birşey merak ettim
sizin otomobil ile ilgi-alakanız nedir?