bu adamın yaptığı wing chun
benimsin diyen boksörü saniyede aşşa indirir
Müsabakası olmayan tek dövüş sporu
ipman filmini seyredenler bilir
Amazing Wing Chun Jackie Chan With Wooden Dummy.mp4 - YouTube
Printable View
bu adamın yaptığı wing chun
benimsin diyen boksörü saniyede aşşa indirir
Müsabakası olmayan tek dövüş sporu
ipman filmini seyredenler bilir
Amazing Wing Chun Jackie Chan With Wooden Dummy.mp4 - YouTube
Kaç sefer wing chun yapan adam gördün hayatında? veya ne kadar bu işlerin içindesin bana hayatın filmlerden ibaret olmadığını anlatmaya çalışıyorsun?
filmi örnek vermemin sebebi yaptığı sporun adının yanlış bilinmesi.
adam bayağı hızlı duruyor ama bence de bir boksörün karşısında pek bir anlam ifade etmez :)
Biber gazının gözünü sevim türkiyede fayda etmez bu :D
benimde favorim isaac frost :)
fight night round oynayanlar bilir :D
ayrıca adamın hızı orta da karşısındaki el kaldırana kadar 5 defa rahat vurur , sokaklar demişsiniz de ne kavgalar görüyoruz tokatla başlayıp tutmayın beni ile devam ediyor :D , ben bu yaşıma kadar bi taktiği olup dövüşen görmedim sokaklarda bulunduğumuz yerlerde belli kavgası eksik olmuyor maalesef .
ismini bilmiyorum şifa'nın cocuklarından :) sırtlan sürüsü gibiler 1 kişiye 15 kişi girmesini iyi bilirler. o.ç ları... yahudi bir motorla çıkıyordum onu beceremedikleri için kıl oluyorlardı bana. 5000 cc oldugunu sonradan önrendım tabi :D
benımde hayatımı sken o oldu zaten. alt yorumda muhammedin basına gelenler ve boksu bırakmasına neden olanlar gibi.
cocukluk arkadasım babasını falan cok iyi tanırım. yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi bir zamanlar muhammed le her zaman her gün beraber vakit çecirir antrenman yapardık:) eli öpülesi mukemmel bir babası var harika bir insan. aynı zamanda kıck boks hocasıdır kendısı 1 sene calıstım kendısıyle kuru yemıs dukyanları var sarıyer merkezde.
muhammedin üzerinde benımde emeyim çoktur. hey gidi günler be az bir legen salata yapıp yemedik :D
sarıyere uzun zamandır gelemiyorum , hatırlattıgın çok iyi oldu gelir gelmez ilk işim babasını elini öpmek ve muhammedi görmek olucak. :)
ya sinan abi fazla içince böyle şeyler söyleye biliyor :D fazla takılma... :D daha fazla içtigi zamanda tysonu getirin bana diyor :D
bir ara tyson maç teklif etmişti sinan abiye kabul etmemıstı. , tysonda o sıralar danny wıllıms a yenılmıstı , işin boktan yanıda sinan abide danny wıllıms ı yenmişti :D tabi bir havalar falan gidiyordu :D sinan abide kariyerinin düşüşe geçtigi sıralarda TYSON a teklif etmişti. bu seferde tyson fazla kokainden kabul etmemişti :D bir buluşturamadık sunları zamanında be :( :D
doğrudur valla.alemci olduğu belli göbekten:)
Haci amca süper adamdir maclarinda tribunden o yonetiyordu Mamiyi hocasida ses cikarmiyordu :D sporcu dedigin kendine dikkat edecek sinirine hakim olmayi bilecek sokakta biri birsey dedimi haklisin diyip alttan alip donup gidecek.Hele ciplak elle kaska yumruk atip adam bayiltmayacak ne yazikki 22 yasinda birakilmis madalyalarla kupalarla dolu bir oda ve hatiralar resimler..Sonuc olarak hayatini bu isten kazanan meslek olarak yapan duz boksorden ciplak elle yumruk yemeyin bunu bilir bunu soylerim :) tabi kimsenin alninda yazmiyor kisacasi kavga bos is herkes sevsin birbirini :D uzak dogu sporlari minderde guzel hem karsi taraf nasil yere atlayacagini biliyor cok estetik goruntuler cikiyor
şimdi diyorsun ya hani müsabakası olmayan tek dövüş sporu. müsabaka ile antreanman sporunun veya dövüşünün arkasında dünyalar kadar fark oldugunuda bilirmisin. bir boksor eldivenle ringde 1 saniye içinde 2 yumruk cıkartır. ama gölge boksu ile antrenmanda çıplak elle 1 saniyede 4 , 5 tane yumruk cıkartır. bu dallama dovus sanatı ilede onu yapıyorlar. zannediyorlarki o calıstıkları skındırık sopa parçası ile işte yumruk söyle gelse keser şu sekilde vururuz olmadı soyle boyle alttan ustten cok hızlıyım lan tutmayın benı diyorlar. ama birşeyin hesabını yapamıyorlar tonlarca agırlıkta gelen agır siklet bir boksorun yumrugunu... saniyeler içinde bir boksoru yatırır demissin. bunu neye dayanarak dedin ??? güç hız teknik orantılı olmadıgı sürece hiç birşeye yaramaz.
binlerce sinek sürüsünün arasına girer ne oldugnu anlamadan cıkabilirsin.
veya bir fil e ezilmeden kaçabilirsin.
ama bir aslanın elinden kurtulamazsın.
bir boksoru , güreşciyi devirmeleri için çok fırın ekmek yemeden önce besinlerin gittigi beyinleri degiştirmeleri gerekiyor önce o şovmenlerın.
tiestonun yapmıs oldugu müzikle az izleyin şu uzakdogu filmlerini , amerikan fimlerini , şaşalı slow film sahnelerini.
çok geç kaldınız geçe kalkıpta gerçek şampiyonların maçını canlı canlı izlemeye.
TOP K.O 2013 Muay Thai Knockouts (Thai Stadium) By RAM5ARECORDZ - YouTube
evet minder de değil ringde çok estetik görüntüler ortaya çıkar.. yalandan kendini atanlar nasıl düşmesi gerektiğini bildiği için işi showa dökenler ..birde kim yazdı bilmiyorum ama muay thai mma jui bunlar savunma değil.. saldırıdır.
sen bakma hacı amcanın öyle sakın olun , sinirlenmeyin , kımseye vurmayın , yapmayın etmeyın dedigine :D accayip sinirli biridir o saydıkları şeyleri sanıyeler içinde uygulayacak yapacak biridir :D muhabbetine doyamam onun ya :D ne titrerdi muhammed in üstüne be :) aylık 1500 tl sadece muhammedin mutfak masrafı vrdı. muhammed ne yapsa ödeyemez babasının hakkını. muhammed de saygıda kusur etmeyen on numara cocuk. gorursen çok çok selam söyle kardeşim. :) selametle. :)
ağır siklet ağır siklet diye söylenip duruyorsun da.. karşında kiler tüy sikletmi ? sen bu sporu çok hafife alıyorsun..
istanbula geldiğim de bir antreman yapmak isterim senin gibi bu konuların üstadı ile..
nacizane fedarasyona bağlı milli sporcu kimlikli 10.khan muay thai ciyim.
https://www.youtube.com/watch?v=B6tZ...=1&app=desktop