User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
103 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bu adama karışılmaz :) sen nesin yaw..Savunma sporu

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adamın yaptığı wing chun
    benimsin diyen boksörü saniyede aşşa indirir
    Müsabakası olmayan tek dövüş sporu
    ipman filmini seyredenler bilir
    Amazing Wing Chun Jackie Chan With Wooden Dummy.mp4 - YouTube
    Cvk Rs

beast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayat filmlerdeki gibi değil.

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç sefer wing chun yapan adam gördün hayatında? veya ne kadar bu işlerin içindesin bana hayatın filmlerden ibaret olmadığını anlatmaya çalışıyorsun?
    filmi örnek vermemin sebebi yaptığı sporun adının yanlış bilinmesi.
    Cvk Rs

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam bayağı hızlı duruyor ama bence de bir boksörün karşısında pek bir anlam ifade etmez
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam bayağı hızlı duruyor ama bence de bir boksörün karşısında pek bir anlam ifade etmez
    Daha tecrübeliler söylecektir ama bencede boksörün karşısında bu serilik bişi ifade edeceğini sanmıyorum.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Biber gazının gözünü sevim türkiyede fayda etmez bu
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

ahmet_xy
    Misafir
    estetik güzellikten başka bir numarası yok. UFC'de var mı hiç wing chun kullanıp da şampiyon olan? boards dont hit back. bu winc chun yumrukları ağır siklet boksöre sivrisinek ısırığı gibi gelir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde favorim isaac frost

fight night round oynayanlar bilir

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca adamın hızı orta da karşısındaki el kaldırana kadar 5 defa rahat vurur , sokaklar demişsiniz de ne kavgalar görüyoruz tokatla başlayıp tutmayın beni ile devam ediyor , ben bu yaşıma kadar bi taktiği olup dövüşen görmedim sokaklarda bulunduğumuz yerlerde belli kavgası eksik olmuyor maalesef .
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2002 haziran 22 de oynandi mac berki canli izlemissindir. Asrin kapismasi diye adlandirildi. Mike tyson o maca antrenmansiz cikti 124 kg ile. Eski esi robin mahfetti hayatini o adamin. Guzellik kralicesine tecavuz etti denildi tamamen yalan hep parasi icin somuruldu o adam. Ve islamiyeti kabul etmesi yuzunden. Muhammed aliye yaptiklari gibi.

Tabletten yazamiyorum eve gidince tysonun konusunu acicam 1.30 saat kendi dilinden hayati var. Bir konu hazirlim en iyisi.

Lennoxdan sonra cok sik calisti 99 kg a kadar dustu clfort ettien ile karsilasti 49 saniyede yatirdi karagergedan lakapli dunyanin en iyi yakin dovuscusu denilen boksoru. Lennox la rovans yapamadilar. Lenoxun **** yemedi. Kabul etmedi teklifi.
    sinan şamil sanın bir röportajını izlemiştim.bana göre gelmiş geçmiş en iyi boksör lenox lewis demişti.

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kime attın bakım o yumruğu sarıyerde
    ismini bilmiyorum şifa'nın cocuklarından sırtlan sürüsü gibiler 1 kişiye 15 kişi girmesini iyi bilirler. o.ç ları... yahudi bir motorla çıkıyordum onu beceremedikleri için kıl oluyorlardı bana. 5000 cc oldugunu sonradan önrendım tabi

benımde hayatımı sken o oldu zaten. alt yorumda muhammedin basına gelenler ve boksu bırakmasına neden olanlar gibi.

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emir madem Sarıyerlisin hem Sarıyerde hemde Fenerbahçede boks yaptın bizim Muhammedi çok iyi tanırsın.Gerçi şu an kendi hataları yüzünden sporu bıraktı bayağı bir kilo aldı ama onun 19 yaşında süper ağır siklette(91+ da 95 kilo katılmıştı) ülkemiz adına milli takımda dünya şampiyonasına katıldığı haliyle o vücut ve kondisyonla bu videodaki adam karşılaşsa ne olurdu sence Bu tip uzak doğu sporlarında kendinizi her türlü amatöre karşı korursunuz hatta bazı diğer dövüş sporcularına karşı dahil korursunuz ama gerçek bir boksör ve güreşçiye hiç şansınız olmaz eğer çok özel bir durum söz konusu olmazsa.Bu yüzden bunlar minderde danışıklı bu şovları yapmaya devam etmeli bence..Birde boksöründe tokadı inanılmaz ağır beni çalıştırdı güya bir kaç ders gard açınca uyarmak için boşluklarıma tokat atıyordu,kaç kere dedim yapma nefes falan kalmıyor bağın gidiyor bi süre dünyayla ki bu sırf uyarı tokadı gerçek hayatta profesyönel sporcu olarak bu işi yapan boksörlerin çıplak elle yumruk atmasıda karşı taraf için en az bayıltıcı ile öldürücü arası bir sonucu çıkıyor vuranın niyetine bağlı.Ama kendi ellerinide kırıyorlar gördüm kaç sefer gerek yok sporcuysan dışarıda gülüp geçeceksin ama olmuyor işte bazen sonuç sürekli kırılan eller biten spor hayatın vs vs.

cocukluk arkadasım babasını falan cok iyi tanırım. yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi bir zamanlar muhammed le her zaman her gün beraber vakit çecirir antrenman yapardık eli öpülesi mukemmel bir babası var harika bir insan. aynı zamanda kıck boks hocasıdır kendısı 1 sene calıstım kendısıyle kuru yemıs dukyanları var sarıyer merkezde.

muhammedin üzerinde benımde emeyim çoktur. hey gidi günler be az bir legen salata yapıp yemedik

sarıyere uzun zamandır gelemiyorum , hatırlattıgın çok iyi oldu gelir gelmez ilk işim babasını elini öpmek ve muhammedi görmek olucak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mad_max1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sinan şamil sanın bir röportajını izlemiştim.bana göre gelmiş geçmiş en iyi boksör lenox lewis demişti.
    ya sinan abi fazla içince böyle şeyler söyleye biliyor fazla takılma... daha fazla içtigi zamanda tysonu getirin bana diyor

bir ara tyson maç teklif etmişti sinan abiye kabul etmemıstı. , tysonda o sıralar danny wıllıms a yenılmıstı , işin boktan yanıda sinan abide danny wıllıms ı yenmişti tabi bir havalar falan gidiyordu sinan abide kariyerinin düşüşe geçtigi sıralarda TYSON a teklif etmişti. bu seferde tyson fazla kokainden kabul etmemişti bir buluşturamadık sunları zamanında be

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur valla.alemci olduğu belli göbekten

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haci amca süper adamdir maclarinda tribunden o yonetiyordu Mamiyi hocasida ses cikarmiyordu sporcu dedigin kendine dikkat edecek sinirine hakim olmayi bilecek sokakta biri birsey dedimi haklisin diyip alttan alip donup gidecek.Hele ciplak elle kaska yumruk atip adam bayiltmayacak ne yazikki 22 yasinda birakilmis madalyalarla kupalarla dolu bir oda ve hatiralar resimler..Sonuc olarak hayatini bu isten kazanan meslek olarak yapan duz boksorden ciplak elle yumruk yemeyin bunu bilir bunu soylerim tabi kimsenin alninda yazmiyor kisacasi kavga bos is herkes sevsin birbirini uzak dogu sporlari minderde guzel hem karsi taraf nasil yere atlayacagini biliyor cok estetik goruntuler cikiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [/url]
    şimdi diyorsun ya hani müsabakası olmayan tek dövüş sporu. müsabaka ile antreanman sporunun veya dövüşünün arkasında dünyalar kadar fark oldugunuda bilirmisin. bir boksor eldivenle ringde 1 saniye içinde 2 yumruk cıkartır. ama gölge boksu ile antrenmanda çıplak elle 1 saniyede 4 , 5 tane yumruk cıkartır. bu dallama dovus sanatı ilede onu yapıyorlar. zannediyorlarki o calıstıkları skındırık sopa parçası ile işte yumruk söyle gelse keser şu sekilde vururuz olmadı soyle boyle alttan ustten cok hızlıyım lan tutmayın benı diyorlar. ama birşeyin hesabını yapamıyorlar tonlarca agırlıkta gelen agır siklet bir boksorun yumrugunu... saniyeler içinde bir boksoru yatırır demissin. bunu neye dayanarak dedin ??? güç hız teknik orantılı olmadıgı sürece hiç birşeye yaramaz.

binlerce sinek sürüsünün arasına girer ne oldugnu anlamadan cıkabilirsin.

veya bir fil e ezilmeden kaçabilirsin.

ama bir aslanın elinden kurtulamazsın.

bir boksoru , güreşciyi devirmeleri için çok fırın ekmek yemeden önce besinlerin gittigi beyinleri degiştirmeleri gerekiyor önce o şovmenlerın.

tiestonun yapmıs oldugu müzikle az izleyin şu uzakdogu filmlerini , amerikan fimlerini , şaşalı slow film sahnelerini.

çok geç kaldınız geçe kalkıpta gerçek şampiyonların maçını canlı canlı izlemeye.

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TOP K.O 2013 Muay Thai Knockouts (Thai Stadium) By RAM5ARECORDZ - YouTube

evet minder de değil ringde çok estetik görüntüler ortaya çıkar.. yalandan kendini atanlar nasıl düşmesi gerektiğini bildiği için işi showa dökenler ..birde kim yazdı bilmiyorum ama muay thai mma jui bunlar savunma değil.. saldırıdır.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haci amca süper adamdir maclarinda tribunden o yonetiyordu Mamiyi hocasida ses cikarmiyordu sporcu dedigin kendine dikkat edecek sinirine hakim olmayi bilecek sokakta biri birsey dedimi haklisin diyip alttan alip donup gidecek.Hele ciplak elle kaska yumruk atip adam bayiltmayacak ne yazikki 22 yasinda birakilmis madalyalarla kupalarla dolu bir oda ve hatiralar resimler..Sonuc olarak hayatini bu isten kazanan meslek olarak yapan duz boksorden ciplak elle yumruk yemeyin bunu bilir bunu soylerim tabi kimsenin alninda yazmiyor kisacasi kavga bos is herkes sevsin birbirini uzak dogu sporlari minderde guzel hem karsi taraf nasil yere atlayacagini biliyor cok estetik goruntuler cikiyor
    sen bakma hacı amcanın öyle sakın olun , sinirlenmeyin , kımseye vurmayın , yapmayın etmeyın dedigine accayip sinirli biridir o saydıkları şeyleri sanıyeler içinde uygulayacak yapacak biridir muhabbetine doyamam onun ya ne titrerdi muhammed in üstüne be aylık 1500 tl sadece muhammedin mutfak masrafı vrdı. muhammed ne yapsa ödeyemez babasının hakkını. muhammed de saygıda kusur etmeyen on numara cocuk. gorursen çok çok selam söyle kardeşim. selametle.

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi diyorsun ya hani müsabakası olmayan tek dövüş sporu. müsabaka ile antreanman sporunun veya dövüşünün arkasında dünyalar kadar fark oldugunuda bilirmisin. bir boksor eldivenle ringde 1 saniye içinde 2 yumruk cıkartır. ama gölge boksu ile antrenmanda çıplak elle 1 saniyede 4 , 5 tane yumruk cıkartır. bu dallama dovus sanatı ilede onu yapıyorlar. zannediyorlarki o calıstıkları skındırık sopa parçası ile işte yumruk söyle gelse keser şu sekilde vururuz olmadı soyle boyle alttan ustten cok hızlıyım lan tutmayın benı diyorlar. ama birşeyin hesabını yapamıyorlar tonlarca agırlıkta gelen agır siklet bir boksorun yumrugunu... saniyeler içinde bir boksoru yatırır demissin. bunu neye dayanarak dedin ??? güç hız teknik orantılı olmadıgı sürece hiç birşeye yaramaz.

binlerce sinek sürüsünün arasına girer ne oldugnu anlamadan cıkabilirsin.

veya bir fil e ezilmeden kaçabilirsin.

ama bir aslanın elinden kurtulamazsın.

bir boksoru , güreşciyi devirmeleri için çok fırın ekmek yemeden önce besinlerin gittigi beyinleri degiştirmeleri gerekiyor önce o şovmenlerın.

tiestonun yapmıs oldugu müzikle az izleyin şu uzakdogu filmlerini , amerikan fimlerini , şaşalı slow film sahnelerini.

çok geç kaldınız geçe kalkıpta gerçek şampiyonların maçını canlı canlı izlemeye.
    ağır siklet ağır siklet diye söylenip duruyorsun da.. karşında kiler tüy sikletmi ? sen bu sporu çok hafife alıyorsun..
    istanbula geldiğim de bir antreman yapmak isterim senin gibi bu konuların üstadı ile..
    nacizane fedarasyona bağlı milli sporcu kimlikli 10.khan muay thai ciyim.

https://www.youtube.com/watch?v=B6tZ...=1&app=desktop
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TOP K.O 2013 Muay Thai Knockouts (Thai Stadium) By RAM5ARECORDZ - YouTube

evet minder de değil ringde çok estetik görüntüler ortaya çıkar.. yalandan kendini atanlar nasıl düşmesi gerektiğini bildiği için işi showa dökenler ..birde kim yazdı bilmiyorum ama muay thai mma jui bunlar savunma değil.. saldırıdır.
    sokaktaki vatandaslarımız bunlardan daha iyi dövüşür adım gibi eminim. saçmalık...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)