Tr ye yeni geldim istanbula daha fırsatım olmadı. geldiğim de mutlaka haber vereceğim.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
https://www.facebook.com/RealShockingFights?fref=ts
bu sayfadaki kavgaları yumrukları izleyin rüyadan uyanın gerçek sokak dövüşleri
ben uzun zamandan beri izliyorum nelerini gördüm inanılmak yumruklar tekmeler var hemde sokaktan
Ben oyle inanilmaz iddiali lisansli sporcu falan degilim. Karate kahv kusak ve kisa sureli aikido ve ninjitsu sporlariyla ugrastim. Ufak tefek bir adam olarak sokakta cok ama cok faydasini gordum. Kucukken biri beni cok saglam dovmustu, bunun uzerine karate ye baslamistim : ) 1 yil sonra o arkadasi yakaladim
Ovunmek icin demiyorum fakat o zamandan beri bir kere dayak yedim o da bildigin meydan dayagiydi, kendimi rocky sanmamin rehaveti yuzunden olmustu cok sekil dayak yemistim. Cok net soyleyebilirim ki her hangi bir spor disipliniyle ugrasan birisi ile, standart bir insan arasinda daglar var.
Bagzi arkadaslar yok egitimde sokaktaki gibi yaklasilmiyor iste her yerden hersey olabilir demis fakat disiplinli calisma ve guzel antrenman sonucunda zaten kendinizden de beklenmedik seyler cikiyor. Bir kavga esnasinda birine tekme atmistim yillar once, hastahanelik olacak diye anormal tirsmistim. Bu tarz sporlarla ugrasan insanlarin oncelikle kendinden korkmasi lazim ki baskasina ciddi zararlar vermesin.
Ben boks moks vs ayirt etmiyorum yada karsilastirmiyorum ama her spor standart bir insana gore sizi cok daha fazla tehlikeli yapar. Bir anlik gaza gelmeninizin bedelini cok agir odeyebilirsiniz, dikkatli olun saglicakla kalin![]()
Geçmiş zaman bir süre bende uğraştım kick, karate vs. ama Sokakta işe yarayacak iki dövüş sporu bilirim, biri Boks temeli yumruk olduğu için yumrukta güç var, diğeri Teakwondo, Karate hocam bile sokakta bir boksörün yumruğundan birde Teakwondo cunun tekmesinden uzak durmak lazım derdi![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Hakkiyla boks ve gures yapan adami diger aikido gibi sporlarla karistiran arkadaslar amerikan gureslerini gercek sananlardan heraldeo uzak dogu sporlarini yapip brn agirsiklet bi adami yerim diyen arkadaslar mutalaka bir boksoru yakindan gorsunellerine ve yuzune bi baksin
bir 100 kiloluk guresciyle tokalassin sonra gider camide iki rekat sukur namazinkilar ztn
emir e gorusme teklifi yapan arkadasada tavsiye etmiyorum
o cocuk sariyerde normal yurumeDi dada ufacik cocukken bile golge boksuyla gezerdi
ve her boksor gibi ayar kacabilir muhabbetini bozulabilir gerek yok dedesi kickboxa onu getirdiginde cocuktaki potansiyeli gorup onu burda harcama dede vunlar belgesiz egolu adamlar al bu cocugu boksa ver resmi biyerde aslan olsun diyende benimdir.
He lafi gelmisken emir dedeni epeydir gormuyorum camide vs. Ne yaptiniz tasindinzmi siz ?
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Hep boks,güreş vs. deniliyorda... Ben daha sağlam bir highkick'ten knockout olmadan kurtulanı görmedim. Bırakın çok sağlamı bazen rüzgarı bile yetiyorEğer yapılabilirse kesin ve etkin çözümdür. Tabi işi bilmek lazım. Birkaç sokak dövüşü videosunda da vardı. Belki yumruklarla yıkılamayabilirsin yada ayağa kalkarsın ama tek bir highkick adamın dünyayla ilişkisini kesiyor. Sadece bir örnek;
High Kick KO - Sokak Kavgası - YouTube
eleştiri gizli hayranlıktır.
Biraz cusseliyseniz Krav Maga'yi oneririm arkadaslar
Cok fazla haz etmesemde, Israil ozel tim inin aldigi egitimlerde veriliyor, youtube da videolarini gorebilirsiniz. Gercekten saglam bir spor..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Arkadaşlar bende sporla birlikte bu tarz bir dövüş sporuna da başlamak istiyorum. Kick boks veya box la başlayım diyorum ama tavsiye edebileceğiniz daha tarz ve sağlıklı yapabileceğim bir dal var mıdır ?
Boyum 1.84 kilom 90 bu arada , ayrıca bu tarz sporları profesyonelce kaliteli bir yerde yapabileceğim yer önerisi de bekliyorum , büyükçekmece - bahçeşehir - beylikdüzü üçgeninde.
Amac onemli birazda.Fit kondisyonlu bir vucudum olsun sekle girsin derseniz kick boks cok cabuk sekil veriyor boyunuzda uzun tekme acisindan etkili olur.Yok ben 1 tane sallayayim sokakta sonra keyif sigaramla yuruyup gideyim derseniz boks ta guzel ama bildiginiz gibi ustu daha cok calistiriyor ve ust bedeniniz kalinlasir kickboksa gore.Bence kickboksla baslayip eger tekmeden hoslanmazsaniz veya yeteneginiz yoksa boksa donun derim cunku boks temelli baslayip kickboksa donmek daha zor olur refleks acisindan sevdiginizden devam edersiniz.Yer konusunda bilen arkadaslar tavsiyede bulunacaktir.
orhan doğan hoca var. Milli takım antrn.. ona gidebilirsin.
https://www.facebook.com/orhan.dogan.585
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)