Polis değil kendisi.
Printable View
Kafasinda kask olan adama cebinizde silah yoksa bulasmayin nereye vurursaniz vurun acimiyo mk :D
gelsin bana desın o sekılde telefonu bırak elinden diye gotune sokmuyomuyum o telefonu
kendı aracların arasından gecerken bısey yok kural yok o zaman nıye o motor kullanıyo serıdınde beklıceksın bu kadar basit
Adamı öyle bi döverlerki youtube u bırak ana habere çıkarsın. Atar tutara gerek yok trafikte.
Seyir halindeyken hem telefon kullanıp motor süren adamın hayatını tehlikeye atıyorsun hem de haklıymış gibi öyle yaparım böyle yaparım diyorsun. Motor kullanan adamın kafasında ki kaskı bir şekilde çıkaramadıkta sonra kolay kolay hiç bir şey yapamazsın. Dikkatini yolan versen ara sıra aynalara bakıp gelen motora sıkışık trafikte yol versen zaten münakaşa yaşamayacaksın. Çok basit bir şey aslında ama çekememezlik gerçekten çok büyük eziklik.
bana denk gelse de face koysam keşke....
youtube bırak instagram da twitter da hit konusu olur yediği dayagı canı çektiğinde bir daha gelip yemek ister....
ne kadar trafikte telefon kullanmak suç da olsa o suçun cezasını bu o.ç veremez....alır plakayı şikayet eder...
pis insan..
Adam kadın erkek ayırmıyo hakkaten sonu kötü olur bu elemanın..
mK_0YURxH0w
https://www.youtube.com/watch?v=mK_0YURxH0w
hahahaha birgün bir taksici veya dolmuşçuya yapsında göreyim :D s
o kadının motorcuyu nasıl tehlıkeye attıgını gostersene bana serıdınde duruyor trafıkte ?
bende motor kullanıyorum ama motor kullanıyorum dıye trafıktekı dıger suruculerden bı farkım yok olmamalıda zaten benımle hıc alakası olmayan bı kadına gidip artislik yapmamı gerektırcek bı statu kazandırmıyor bana motor kullanmak.
neler yapıp yapamıcagıma bırak ben karar verıyım
trafik sıkışık dahi olsa otomobil suruculerının motora yol verme mecburiyetı yok herkes nasıl beklıyosa oda beklıcek
Yakında biri çıkar bu arkadaşın kafasına sıkıp atar emniyet şeridine bizde gazetelerde okuruz bu kadar atar gider iyi değil
Can topçu diye profilden bir Sürü video var hiçbir taksiciye dolmuçuya kaldıramıyor:D
motor sürdüğüm için (Hobisel) gruplarlada bir iki tura çıkmışlığım var kısaca tek tük o camia içinde eş dost arkadaşlarımız var.. motorcular içinde hatrı sayılır sayıda polis vardır.. özellikle yunuslar şahinler zaten görevdede hep motor üstünde oldukları için bazıları normal hayattada motor sürüyor.. ayrıca astsubay subay falanda çokca sık denk geldim.. hatta eski motorumu astsubay bir abimizden almışdım..
neyse kısaca adamı şöyle yaparım asarım keserim sokarım çıkarırım döverim onu bunu şunu yaparım demeden önce genede bir beş dakka düşünün derim..
Motorculara her zaman saygım sonsuz onlarda taşıt amennaa fakat böyle oç lar sürekli davayı uzatıyosa bana denk gelme harbi kırarım kolunu bacağını bu sefer motor yerine tekerlekli sandalyeyle cıkarsın trafiğe ulan şrfsz adamın yanında karısı var artislik yapıyosn seninki delikanlılığa sığarmı.
#122 haklı adam ama olayı abartmış.. orta şeritten gidemessin diyor araba sahibi öyle bir şey yok.. adam haklı bu vasıta değilmi diyor.. ama o öfkeyle bağırması kornaya uzun uzun basması olayı uzatması bence gereksiz.. motor sürüyorsan sabır noktan çok yüksek olması lazım yoksa hiç sürme..
https://www.youtube.com/watch?v=mK_0YURxH0w
Dakika 2.43 abi