Şahin olsa yolunu değiştirir ne demek?
Bir kaç yorumda da yok bir Şahinli'ye denk gelse falan yazmışlar araç ile ne alakası var?
Şahin kullanan çeki çen de lüks araba kullanan bebe mi? Olay ne?
Printable View
Şahin olsa yolunu değiştirir ne demek?
Bir kaç yorumda da yok bir Şahinli'ye denk gelse falan yazmışlar araç ile ne alakası var?
Şahin kullanan çeki çen de lüks araba kullanan bebe mi? Olay ne?
yanındaki eleman güzel dizginlemis ortalıgı. Bu iş terbiyesizlik yaşa bakmaz kimsenin elide armut toplamaz :) Dayı şanslı günündeymiş
Yaşının olgunluğunda davranacak ki saygı görsün. Bizde hep bu yaşta kalmayacağız güçten-elden ayaktan düşeceğiz illa ki saygı görmek isteyeceğiz ama hatalıysan karşındakinden bi özür dilemeyi bileceksin. Motorlu iyi sabretmiş. Kafayı gömüp uzayacaktı. :D
Haksız dahi olsa ve sizede atar gider yapsa hatta haksız yere üzerinize bile yürüse, yaşı ilerlemiş birine karşı asla diklik yapmayın. bakın hepimiz genciz şimdi ama insanlar yaşlandıkların da geçmişe yönelik bir özlem ve ümitsizlikleri oluyor. yaşlanmak güçten düşmek insana koyuyor ve belli olmasa da her yaşlanan insan bir bunalıma giriyor bundan sebep. 60 yaşında bir adama 30 yaşında biri diklenince de onur gurur çok kırılıyor. onuru gururu kırılan insanın beli kırılmış gibidir yani uzuun süre düzelmez. biz küçük ve güçsüzken bize karşı şevkatli olan büyüklere onlar güçten düşünce biz şevkatli olmalıyız..
İnsanlar hata yapan canlılardır. bu amca da hata yapmış olabilir görmemiş farketmemiş olabilir. ne olur yani tölarans gösterilse yaşına hürmeten? hoş olmamış motorcu kardeşin bu tavrı, kendisi yolda bulduğu her boşluktan vız vız geçerken ona bişey diyen yok ama dimi?
Trafikteki tavrınız karşınızdakinin tavrını değiştirir. bir gülümsemeniz karşıda gülümseme bir küfrünüz de küfür görür.
Bu motorcu istanbul'da olsa kavga etmekden 2km gidemez.
Biraz sakin,her seyde saga cekersek zaten hayatta kolay gecmez.
Amca hatali-motorcu hatali,hersey hata. Yorumlarinda bir kismi malesef hos degil...
yahu biri yakaladıda dövdü videosunu koydu sandım yine gol değilmiş :D
BU adamda biraz sıkıntılar var herhalde birine çatmak için herkese çatıyor ama birgün fena patlar böyşle tipler birde kuryeciler başa bela ayrıca tekte değiş motorda arkasında bir daha var :)
ne işim olur kavgayla dövüşle, adamı dövsen dert dayak yesen dert. sineye çekmeyi iyi bilmek lazım sessiz sakin devam etmek lazım.
Burda adama carpacak sekilde geliyor sonra napiyosun deyince hareketleri goruyoruz... Bu adama saygimi duyucam ? Yok ne olursa olsun saygiymis,yerler oyle saygiyi kusura bakmasin kimse... Saygi hakedilir... Orda kusura bakma delikanli bakmadan ciktim demek cokmu zor... Gecenlerde geldi aynisi basimiza yasina hurmeten karsilik vermedik dozunu kacirdi ayni bu amca gibi sonra karsiligini alip bide sikayeti yeyince biz karakoldan cikarken onu hala ugrastieriyolardi....
Ben adama haklı demiyorum amca dozunu kaçırmış haklısın. Ben ayda 10.000 Km yakın yok yapıyorum. Konya,Mersin,Denizli,Isparta,Burdur yani Akdeniz bölgesini komple geziyorum. Her şehrin şöförü, trafiği farklı insanı farklı. İlla ki büyük küçük bişeyler atlatıyorum. Hatta bi kaç ay önce Antalya da aynı bu yaşlarda bi amca yüzünden büyük kaza atlattım önüne kırıp aşağı inecekken baktım ki yaşlı başlı adam direksiyonu yumrukladım sinirden o hala el kol yapıyordu bastım gittim. İnip dövsem nolcak ? Geçenlerde itin teki babama el kol yapmış inmişler aşağı olay çıkacakken yoldan geçenler müdahale etmiş peder plakayı almış yalvardım ver diye vermiyor hadi herkes sizin gibi düşündü herif orda babama bişey yaptı ? Ben 26 yaşında ya kara toprağa ya da dört duvara girerim başka bir alternatif yok ! Taşı sıksam suyunu çıkaracak durumda 1.86 boyunda 100 kilo ağırlığında hayvan kıvamında bir adamım Allaha çok şükür gözümün gördüğü hiç birşeyden korkmam. Ama YAŞA olan saygımdan karşımda ki haksız dahi olsa ( İşin içinde namusa küfür yoksa ! ) eyvallah sen haklısın der geçerim oldu ki o motorlu yavşağa yaptığı gibi ileri geri yaptı yemin ederim yine elimi kaldırmam özür diler elini sıkar giderim. Çok uzun oldu farkındayim sadece şunu düşün birisi ALLAH korusun senin babana bunu yaptı ( haklı veya haksız yere ) ne düşünürsün ? Baban eve kafa göz patlak geldi o an ne yaparsın ? Ben sadece önünü kesti diye o gece sinirimden uyku uyuyamadım. Neyse sizin fikriniz umarım başka bir amca karşınıza çıkmaz, çıksa bile yanında oğlu olmaz yoldan geçenler benimle aynı yapıya sahip olmaz. İyi günler... Uzun oldu tekrar kusura bakmayın
yeni başlık açmak istemedim, değişik bir motorcu hikayesi de burada:
https://www.facebook.com/50860653250...46504/?fref=nf
bası bos bırakırsan sehrin zaptiyesi sanar kendini. herif gayette güzel demiş. ki kendisi cok kurallara uyuyo bariyerle araba arasına girecek serit cizgisinde gidecek kadar s.ke sürülecek aklı yok
son video gereksiz olmuş motorcuyla bi temansı yok bunlarında iyice g.tü kalktı bence video peşine düşmüşler hep moda gibi bişey oldu heralde millete salça olup video paylaşmak
Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin yani :)
Videodaki rocco keşke direk polise gitseymiş motorcu adamın arkasına sıfır giriyor adamda basıyor kurtulmak için veya şov için sonra niye makas atıyorsun diye şekil yapıyor.Kıyafetleri korumalı diye çok güveniyorlarda burası türkiye soyup döverler sakin sakin binsinler motorlarına :)
Ayrıca kaldırımda yaya yolunda motorlu araçların yasak olduğu yerlerde motor gördüğüm sürece benden extra bir saygı beklemesinler.
Yav herkes asıp kesiyor arkadaş, yok öyle yok böyle. Pekala; makas atarken ailenizi öldüren(Allah korusun) bir adama karşıda mı aynı şekilde rahat olacaksınız? Şov yapıyor, bir yeri kalkıyor vsvs. Adam insanlık yapmış, uyarmış işte herifi. Video da kesin delili olmuş, ne var bunda? Bende makas atanı, kural ihlali yapanı uyarıyorum, bende mi şov yapıyorum?? Bırakın Allah aşkına, başına bir iş gelmeden anlamaz bizim millet uyarıdan vs. Herkes Loeb, herkes Raikkonen trafikte.
Motorcu gayet normal uyarmis.camdan el hareketi yaparken iyi.yaninda durunca kardesim,Kapi onune gelince "gel gel" adamligini s..gim