Bugün avm'de yanıma parkeden hanzo çapraz parketmiş zar zor aracıma binebildim aynasını kapatıp sileceğini kaldırdım bu videoyu görünce aklıma geldi umarım anlamıştır ayı oğlu ayı
Printable View
Bugün avm'de yanıma parkeden hanzo çapraz parketmiş zar zor aracıma binebildim aynasını kapatıp sileceğini kaldırdım bu videoyu görünce aklıma geldi umarım anlamıştır ayı oğlu ayı
Bütün olayın sonunda 100 lira da para kazandık bak sadece kapak çıkmış yerinden diyen de adam değildir. Net.
3. "Bilader" diyişinden sonra olay çıkar. Adam cidden sakinmiş.
Youtube'a hesabınla giriş yapınca ana sayfada çıkan ilgilenmediğin videoların yanındaki üç noktaya tıkla ilgilenmiyorumu işaretle bir daha ömür boyu karşına çıkmasınlar.
Youtube'dan gelir elde edenlerin peşine düşseler çok şık olacak, aldığı paranın yarısından fazlasını vergi diye öderlerse böyle zırvalıklardan da kurtulmuş oluruz.
Video kurgudan ibaret birkaç videosu daha var. Youtube cidden iyi para veriyormu şekilden şekile giriyorlar
o araba nedir ya , biri de demiyor mu sen o arabaya sebep bile dayağı hak ediyorsun :)
Yakıt deposuna koyduklarını sayıyorum.
Rakı, çiş, zeytinyağı, coca cola, deterjan (ace, ayşe teyze olanından), motor'a un döktü, yine benzin deposuna wd-40 falan boşalttı.
Arabanın ırzına geçerek takipççi kazandı ve şuan 147 bin abonesi var. videolarına seri şekilde baktım ve yıtııbır olmak istiyor ki ordan çok yüksek olmasa da güzel bi mebla kazanıyor. Aylık 300$ civarı bi öngörüm var.
Danışıklı dövüş. maksat izlenme sayısı. o elemanda o işi yapacak mabad yok.
Abi kusura bakma hata sende. Bizim insanimiz kibarligi insan gibi insanlara davranmayi davranilmayi bir cesit eziklik olarak goruyor. Ustasindan ciragina sucusundan kuryesine doktorundan akademisyenine cinsiyeti gorunusu görüşü inanisi ideolojisi farketmeksizin vs vs. Ben artik trafikte de normal gunluk yasamimda da bizim vatandasimiza default olarak sığır muamelesi yapiyorum, karsi taraftan insan gibi iletisimine gecebildigime dair sinyaller aldiktan sonra ben de kanalimi degistiriyorum cok memnunum.
İnsanlar biraz daha fazla izlenip,biraz daha fazla ego tatminliği yapmak için bakalım daha neler sergileyecekler .
Kurgu bu.
Yalnız araçlarını avm lerde böyle park eden insanlar gerçekten insanlıktan nasibini almamış insanlardır.
Videonun adı nasıl 100 lira kazanılır olmalı :D
Tamamen düzmece. Gerzeğin teki. O araba halen nasıl çalışıyor çok ilginç. Başına gelmeyen kalmadı. Youtube da para kazanma uğruma malesef bi dünya düzmece şeylere denk geliyoruz. Bu kadar arabasına malca şeyler yapıpda etrafındaki komsularına arkadaslarının yuzune nasıl bakıyor anlamıyorum.