Bu kadar tutucağını beklemiyordum kanka tamamen hayır işi yaptık kazandırdığım küfürler kar :D Kazanç açsam 20 dolar falan yapardı sanırım :D
Printable View
ekşici hümanist tayfa burayami geldi noldu mk 😁 hep zaten 2 dakka isleri vardir boyle yamuk parkedenlerin , insana saygisi olmayana ben niye saygi gostericemki sen ortak alani gasp ederken bana soruyormusun
bu adamin baska bir videosunu izlemistim oturdugu sitede birisi boyle 2 kisilik yere park ediyor. kahramanimizda arkadasini cagirip araci oraya sikistiriyor boyle yalan dolan mevzular vs.
amk youtube'dan 5 dolar kazanacam diye girdikleri sekillere bak..
Arkadaş viral çalışmış bence :)
Arabasının reklamını yaptı bol bol,yakında ilanını görürürüz.
ya işin tuhaf tarafıda o avm izmirpark haftanın 7 günü boş ve hiç bir zaman park problemi olmamıştır çok boş bi video bence 100tl para alıp kırılmayan ayna kapağı için buda ayıp bişey bence
Bence iyi olmuş
Ben daha kötü şeyler yapıyorum
Benim çözümüm aracın altı güneş görmüş muamelesi yiyor direk
Öküz bile daha nizamidir ağırda
Her anın video kaydı varda ayna kırılma anının videosu nerede acaba ? Yada var da ben mi göremedim
Kırılma anı yoksa şu videodaki gibi bir durum olmuş olabilir :D
YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=fdhPESR9e4w
helal olsun adam haklı :D
kurgu. kurgu değilse de 2 tarafta mal.
..... çocuğu taksinin içinde şöförünü görünce kibar feyzo moda giriyor onunda geçsene üzerinden mevzu yaya yoluna park etmekse o adamda park etmiş bekliyor! İçinde olup olmaması mevzunu engellermi? Engellemez de *** yemez..
Bence bu videodan cesaret alıpta sakın böyle bir şey yapmayın ters birine denk gelirsiniz krank ı adamın götüne sokup çevirir.
Umarım bana denk gelmez hele hele babama hiç denk gelmesin kesin vurur babam bunu özenti popüler olmaya çalışan gerizekalı. Hee yaya yolunu kapamaya hakları varmı araçların yok ancak kimsenin malına zarar veremezsiniz. Aynı hareketi taksiciye yapsa bu kadar sövmezdim..
Haklı yazan arkadaşlar telefon numaralarınızı verin bir gün bulunduğunuz şehire gelince alo diyicem,gelin arabamın üstüne çıkın bakalım :)