Bu resimlerdeki son hali bence tam kararıdır.
Tebrikler güzel bir 306, kaza bela vermesin ;)
Printable View
Bu resimlerdeki son hali bence tam kararıdır.
Tebrikler güzel bir 306, kaza bela vermesin ;)
306 nın yeri bende çok başka burak gerçeten ruh ikizim benim o :) o değilde sen o cam filmiyle nasıl gezıyodun yaa resmen gunduzler gece oldu bana :) mahalleme gıremedım ılk geldığımde kasıslerden gecıp e5 te bırakıyodum arabayı:) herkeze ıyı dıleklerı ıcın teşekkür ederım ayrıca arkadaşlar
maşallah çok güzel duruyor.. orjınal mal kendini belli ediyor yaa.. :)
maşallah kutsal çok güzel, şu kırmızı gti logoları da tak tek eksiğin onlar bana göre.
depo kapağında ve diğer taraftakinde var mıydı bilmiyorum ama yoksa bence oralara da kesinlikle tak.
Onlar var zaten buraklar aracı boyatırlarken cıkartmıslar :) Kutsal taktı GTI yazılarını resimlerde pek belli olmuyor ama :) Arka pug ve 306 yazılarını takıcazda önce referans olup ölçü alabileceğimiz bi 306 bulmak gerek :)
Kanka maşallah bu yükseklik iyi iyi ben cok begendim düşmesin daha yere :icon_tup:
Maşallah burak hep iyi makinalara imza atıyorsun
depo kapağında varmış evet:) kapılarda ki eksik o zaman.
ölçü içinde şöyle örnek verebilirim
http://e1202.hizliresim.com/u/4/2f3bs.jpg
maşallah çok güzel olmuş...
kapıların ölçüsü için boyasız bir 306 gtı bulamnız lazım oda cok onemlı degıl bende takarım simetrik şaşmaz;)
Aynen abi zaten onu bekliyor kutsalda havalar biraz düzelince takıcak depo kapağını filan taktıda arka bagaj yazıları için pasta cilayı bekliyor...
Kapılara takıcakmı onu bilmiyorum valla :D
Alican örnek fotolar için tşk ederim :) :icon_tup: Kutsal fotoları kaydet sonra kanka ölçü lazım diye ekşime başıma :D :D
Örnek resimde güzelmiş maşallah :D :D :D :D Kutsal maşallah Allah kaza bela vermesin rengi yeter :icon_tup:
maşallah güzel makina...
maşh. maşh. nzar değmesin
arka yükledimi samki??
baktım Kutsal tecavüz edicek arabaya,ilk parmağı ben atayım dedim flimi söktüm ahauhaua
kanka ellerın dert görmesın ıyı söktun ha cam fılmını :D ben kıyamazdım yoksa
Maşallah kutsal arka yüksek ama :D
olum ne güzel duruyor lan kutsal :D bitirdin beni ya :D ey maşallah
hayat durur o 2 kiraz yan yana gelirse :) hayaaaaaat
:icon_tup:lüleburgazın gözbebeğidir kutsalımın 306 sı 41 kere masallah...:icon_tup:
sadece 2 saat mi beraber olcaz :D hayatım :D aheuahe
Maşşallah çok tatlı..