vtecburac Nickli Üyeden Alıntı öffff maşallah en güzel 306 gtı butun 306lar guzeldır
baktım Kutsal tecavüz edicek arabaya,ilk parmağı ben atayım dedim flimi söktüm ahauhaua
diyadin Nickli Üyeden Alıntı kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
kanka ellerın dert görmesın ıyı söktun ha cam fılmını ben kıyamazdım yoksa
Maşallah kutsal arka yüksek ama
olum ne güzel duruyor lan kutsal bitirdin beni ya ey maşallah
JoYTeaM
gokhan_205 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kutsal arka yüksek ama sen ölç arkayıda ona göre yapıcaz bıseyler zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı olum ne güzel duruyor lan kutsal bitirdin beni ya ey maşallah sağol kanka 2 kırazı fotolıycaz kısmet olursa havalar bı duzelse...
hayat durur o 2 kiraz yan yana gelirse hayaaaaaat
lüleburgazın gözbebeğidir kutsalımın 306 sı 41 kere masallah...
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı hayat durur o 2 kiraz yan yana gelirse hayaaaaaat yapcak bısey yok kanka 2 saatliğine duru versın hayat 306 evo Nickli Üyeden Alıntı lüleburgazın gözbebeğidir kutsalımın 306 sı 41 kere masallah... sağol yavrum hepımızın aracına 41 kere maşallah!! senınkıde kırmızı sahı
sadece 2 saat mi beraber olcaz hayatım aheuahe
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı sadece 2 saat mi beraber olcaz hayatım aheuahe dur lan yanlış anlaşılmalara mağal verme
kutsal Nickli Üyeden Alıntı dur lan yanlış anlaşılmalara mağal verme Yazlıkta buluşalım
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Yazlıkta buluşalım sen kaşındın kanka tamam ayin bile yaparız
Maşşallah çok tatlı..
kutsal Nickli Üyeden Alıntı sen ölç arkayıda ona göre yapıcaz bıseyler sağol kanka 2 kırazı fotolıycaz kısmet olursa havalar bı duzelse... tamam kanka yarın Allahın izni ile ölçü sende
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları